|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
plumberfx Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Aθηνα - Νεα Σμυρνη Registration date : 21/10/2008
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Κυρ Ιουλ 18 2010, 14:46 | |
| και καλα θα κανεις φιλε μου...κοιτα κι εσυ την υγεια σου. περαστικα σου. |
|
| |
MEDIC1 Member
Ηλικία : 59 Τόπος : Μαρούσι - Αττική Registration date : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Κυρ Ιουλ 18 2010, 18:41 | |
| - chefbf έγραψε:
- πόσο αχάριστου είναι οι εργοδότες ?
σήμερα και ενώ είμαι με δυο πατερίτσες με ρωτάει ο εργοδότης πόσο καιρό θα είμαι με τής πατερίτσες . τον ρωτάω γιατί ? και μου απάντησε με την ποιο ηλιθιότητα και απαράδεκτη απάντηση που μπορείτε να σκεφτείτε .
γιατί φέρνω και αλλο άτομο που στοιχίζει 3? την ώρα και θα μου στοιχίσεις πολύ οικονομικά .
και εγώ σαν μαλάκας κάθομαι και μαγειρεύω με το ένα πόδι στον αέρα και με δυο πατερίτσες .
να πάρω την άδειά και να την κοπανήσω για 15 μέρες που μου έγραψε ο γιατρός να τον γαμήσω τελείως ?
θα φταίω εγώ μετά ?
Η αχαριστία και η στυγνή εμπορευματική πραγματικότητα των πάντων - Μπίλλυ, κοίταξε την υγεία σου πρωτίστως, γιατί αν σακατευτείς (και δεν είναι καθόλου αστείο, εκεί κάτω τα πράγματα είναι ευαίσθητα κι αν δεν τα προσέξεις θα σου μείνει κάνα χρόνιο θέμα και άντε να βγάλεις άκρη...), προσπαθώντας να δουλεύεις παράλληλα, κανείς δεν θα σου το αναγνωρίσει στο τέλος - κοίταξε να γίνεις καλά, σιδερένιος και πάλι για να μην έχεις άλλες περιπέτειες. |
|
| |
strombriger Member
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 01:35 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 02:34 | |
| Βασιλάκη μου στο είπα και χθες... Τα πόδια μας για την δουλειά που κάνουμε είναι εργαλεία συμαντικότερα και από τα μαχαίρια μας. Πάρε την αδειούλα σου που σου έγραψε ο γιατρός και κοίτα βασικά να γίνει καλά και μάλιστα σωστά το πόδι. Δεν πιστεύω το ουδείς αναντικατάστατως και πόσο μάλιστα όταν μπαίνει στην μέση το θέμα της υγείας. Πίστεψέ με όλοι οι εργοδότες είναι ίδιοι. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 11:29 | |
| Μπίλαρε περαστικά τσολιά μου, σιδερένιος. Όσο από εργοδότες...χορτάσαμε, δε θέλουμε άλλο |
|
| |
jimagic Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Ηλίου Πόλη Registration date : 18/04/2008
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 12:22 | |
| κοιτα τον εαυτο σου και τιποτε αλλο!!! αυτος για να σου μιλησει ετσι τωρα, θα το ξανακανει με την πρωτη ευκαιρια!!! αντι να σε εκμεταλευτει αυτος... εκμεταλευσου τον εσυ!!! τι θα σου ελεγε αν δεν καθοσουν ουτε στο ενα ποδι;;; μην παιζεις με την υγεια bill... ειναι το πιο ακριβο πραγμα! μονο αν μας λειψει το καταλαβαινουμε!!! δυστυχως!!! |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 12:23 | |
| περαστικα σου αγορινα! ατσαλινος και με ανθρακονιμα...!!!!!αντε να σε δω κατω στην κρητη...να κανωνισουμε να σου βρουμε εδω δουλεια.... ηθελα να σε βρω στο σκυπε να στα πω αυτοπροσοπος αλλα δεν εκατσε.. |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 13:22 | |
| Μπιλαρε περαστικα σου φιλε , πως παει το ποδι ?? μαλλον θα χρειαστεις και φυσικοθεραπειες φιλε για να φτιαξει πιο γρηγορα , για δες το !!!!!! _________________ |
|
| |
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 13:58 | |
| τελικά όλα κάποια στιγμή ανακαλύπτονται .
έχουμε κανένα παιδί που να δουλεύει στο ΙΚΑ? ανακάλυψα ότι τα ένσημα που μου βάζει τα έχει για 4 ώρες και μόλις του το είπα πάγωσε . θα τον σκίσω δεν θα την γλυτώσει .
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 14:06 | |
| Ασάλιωτο μου φαίνετε το θέλει ο παλίκαρος
Βάρα όσο μπορείς Billako |
|
| |
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 14:21 | |
| - onastrom έγραψε:
- Ασάλιωτο μου φαίνετε το θέλει ο παλίκαρος
Βάρα όσο μπορείς Billako εσυ ξέρεις πως μασ δαγκώνουν αλλα δεν θα του χαρίσω ουτε ώρα φίλε . με δηλώνει με 650 το μήνα και θα έχουμε πολύ γέλιο στη μέση της σεζόν . του ετοιμάζω αράπικη 30 πόντων και βάλε και αυτός θα :trexATEEEE: |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 15:39 | |
| Πες ότι τον παρατάς νύχτα τι θα κάνει? Δεν λέω ότι μονο αυτός τα κάνει. Συχνά πυκνά πράγματα αυτά για κουζίνες όπως οι πενθήμερες συμβάσεις με 6ήμερο εργασίας και τέτοια αλλά είναι πολύ σπαστικό ο άλλοςνα κοιτάει τα λεφτά του και όχι την υγεία κάποιου. Μια επιθεώρηση εργασίας πάντως ή ένας υγειονομικός έλεγχος με το να σε βρει μέσα στην κουζίνα με τις παταιρίτσες πιστεύω θα του έκανε καλό.
|
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 17:02 | |
| Περαστικά και από μένα φίλε μου
|
|
| |
TomK8ww vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 19:39 | |
| ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!τώρα το είδα!!! Πάνω απ όλα,περαστικά ρε Μπιλ ! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 19:59 | |
| περαστικά Φιλε Μπιλ ...και να ναι το τελευταίο.... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 20:23 | |
| - onastrom έγραψε:
- Πες ότι τον παρατάς νύχτα τι θα κάνει?
Δεν λέω ότι μονο αυτός τα κάνει. Συχνά πυκνά πράγματα αυτά για κουζίνες όπως οι πενθήμερες συμβάσεις με 6ήμερο εργασίας και τέτοια αλλά είναι πολύ σπαστικό ο άλλοςνα κοιτάει τα λεφτά του και όχι την υγεία κάποιου. Μια επιθεώρηση εργασίας πάντως ή ένας υγειονομικός έλεγχος με το να σε βρει μέσα στην κουζίνα με τις παταιρίτσες πιστεύω θα του έκανε καλό.
ένας υγειονομικός έλεγχος θα του το έκλεινε μια για πάντα γιατί η κουζίνα είναι αρχαία |
|
| |
panos gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Αθήνα - Αγ.Ανάργυροι Registration date : 01/02/2008
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 21:16 | |
| Βασίλη δεν μπαίνουμε μόνο εμείς στο φόρουμ,κοίτα μην έχει κανένα ξάδερφο εδώ μέσα. Φιλάκια και περαστικά. |
|
| |
| Θέμα: Απ: εδω και εγω Δευ Ιουλ 19 2010, 22:08 | |
| - panos έγραψε:
- Βασίλη δεν μπαίνουμε μόνο εμείς στο φόρουμ,κοίτα μην έχει κανένα ξάδερφο εδώ μέσα.
Φιλάκια και περαστικά. και να έχει αφού του τα λέω κάθε μέρα |
|
| |
|