| έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Τετ Ιουλ 07 2010, 10:40 | |
| - MixalisX aka HELLBOY έγραψε:
- Vezouvios έγραψε:
- Tελικα ο γιαννης θα μπει αυριο για εγχειρηση!
Θα χρειαστει 5 φιαλες αιμα. Οποιος μπορει,πρεπει να παει στο Νοσοκ Αχεπα,Στο ονομα Τριανταφυλλου Γιαννης του Αλεξανδρου! Ας ενημερωσει οποιος θα δωσει για να γνωριζουμε! Ευχαριστω
Ηλία, έχουμε ώρες λειτουργίας της αιμοδοσίας? Μπορούμε σήμερα αντί για καφέ να μαζευτούμε και να πάμε όσοι θέλουμε όλοι μαζί. Τηλέφωνο κέντρου αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ: 2310.993405 Ωρες αιμοληψιας:Πρωινες=08:30-13:30....Απογευματινές=17:30-19:30 Θα πάω το απόγευμα.Αν μπορεσουν να μας πάρουν θα δωσουμε 2 φιάλες. kopeli x2 φιάλες. |
|
| |
MixalisX aka HELLBOY Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Τετ Ιουλ 07 2010, 10:47 | |
| Μιχάλη, οπώς είπα αν θές βρισκόμαστε στο club και πάμε μαζί με όποιον άλλο βρεθει να δώσουμε. Κατα τις 7 παρα 15 θα έρθω.
MixalisX aka HELLBOY x1 απο εμένα
ΥΣ, και παραπάνω να δώσουμε απο Χ5 φιάλες κέρδος είναι. |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Τετ Ιουλ 07 2010, 10:54 | |
| Παιδια οτι και να γινει απο αποψη πληροτητας,.πρεπει να γινει σημερα.Αυριο απεργουν στο Αχεπα οπωτε θα ειναι αδυνατον η παροχη αιματος! Ενημερωστε με για την ποσοτητα.! Oπωσδηποτε σημερα πρεπει να συμπληρωθουν 5 φιαλες. Ισως χρειαστουν αλλες 2-3 την παρασκευη! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
jimagic Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Ηλίου Πόλη Registration date : 18/04/2008
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Τετ Ιουλ 07 2010, 12:06 | |
| τι να πω ρε γαμωτο!!! μας εχουν αποδεκατισει!!! σαν μυγακια μας ριχνουν κατω κατι τελειωμενοι παπουδες, γυναικες, και οτι αλλο ή δεν βλεπει καλα, ή εχει παρει το διπλωμα με λαδωμα!!!!!! κατι πρεπει να κανουμε!!! για να πλουτιζουν οι σχολες οδηγησης και αυτοι που δινουν τα πιστοποιητικα, σκοτωνουνε κοσμο!
περαστικα στον γιαννη απο καρδιας, να πανε ολα καλα!!! |
|
| |
nadware gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Τετ Ιουλ 07 2010, 12:18 | |
| - MixalisX aka HELLBOY έγραψε:
- Μιχάλη, οπώς είπα αν θές βρισκόμαστε στο club και πάμε μαζί με όποιον άλλο βρεθει να δώσουμε. Κατα τις 7 παρα 15 θα έρθω.
ΥΣ, και παραπάνω να δώσουμε απο Χ5 φιάλες κέρδος είναι. Μήπως είναι λίγο αργά να μαζευτούμε 18:45 στο cafe; Να το κάνουμε λίγο νωρίτερα, για να μη τρέχουμε να προλάβουμε; Κανονίστε ώρα κ είμαι μέσα. Προτείνω 18:30 στην αίθουσα αιμοδοσία ΑΧΕΠΑ... Τι λέτε; |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Τετ Ιουλ 07 2010, 14:54 | |
| Ηλια αν υπαρξει αναγκη μιλας με Παναγιωτη Μπαλη (Panos). Ειναι ενημερος και αναμενει. |
|
| |
MixalisX aka HELLBOY Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Τετ Ιουλ 07 2010, 15:22 | |
| - nadware έγραψε:
- MixalisX aka HELLBOY έγραψε:
- Μιχάλη, οπώς είπα αν θές βρισκόμαστε στο club και πάμε μαζί με όποιον άλλο βρεθει να δώσουμε. Κατα τις 7 παρα 15 θα έρθω.
ΥΣ, και παραπάνω να δώσουμε απο Χ5 φιάλες κέρδος είναι. Μήπως είναι λίγο αργά να μαζευτούμε 18:45 στο cafe; Να το κάνουμε λίγο νωρίτερα, για να μη τρέχουμε να προλάβουμε;
Κανονίστε ώρα κ είμαι μέσα. Προτείνω 18:30 στην αίθουσα αιμοδοσία ΑΧΕΠΑ...
Τι λέτε; Οκ για δέκα λεπτά δεν θα χαθούμε, οπότε κατά τις 18:30 και κάτι ψιλά θα είμαι και εγώ στο ΑΧΕΠΑ. |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Τετ Ιουλ 07 2010, 16:23 | |
| Λογω φορτου εργασιας δεν προλαβαινω τις εξελιξεις..και δεν ξερω εαν προλαβω καν τον καφε.Ενημερωστε με τηλεφωνικος για το ποσες φιαλες συμπληρωθηκαν! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
kakto
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Τετ Ιουλ 07 2010, 17:42 | |
| - nadware έγραψε:
- MixalisX aka HELLBOY έγραψε:
ΥΣ, και παραπάνω να δώσουμε απο Χ5 φιάλες κέρδος είναι. Μήπως είναι λίγο αργά να μαζευτούμε 18:45 στο cafe; Να το κάνουμε λίγο νωρίτερα, για να μη τρέχουμε να προλάβουμε;
Κανονίστε ώρα κ είμαι μέσα. Προτείνω 18:30 στην αίθουσα αιμοδοσία ΑΧΕΠΑ...
Τι λέτε; Κατά 99% θα είμαι κι εγώ εκεί |
|
| |
thedentist Member
Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 07/03/2008
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Πεμ Ιουλ 08 2010, 01:28 | |
| γιαννη περαστικά. Εισαι σε καλα χέρια και το προβλημα θα το ξεπεράσεις. |
|
| |
daffy
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Κυρ Ιουλ 18 2010, 20:14 | |
| Σας ευχαριστω ολους παιδια!!! Καθε μερα που περναει γινομαι και καλυτερα και πιθαν απο εβδομαδα να αποχωρισω και απο το νοσοκομειο....Ευτυχως εχω ταχεια αναρωσει και ολα πηγαν καλα....Απλα τωρα χρειαζεται πολυ προσοχει και πολυ καιρο για να γινω 95% καλα...!!! Και παλι σας ευχαριστω πολυ!!!! |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Δευ Ιουλ 19 2010, 01:54 | |
| - daffy έγραψε:
- Σας ευχαριστω ολους παιδια!!! Καθε μερα που περναει γινομαι και καλυτερα και πιθαν απο εβδομαδα να αποχωρισω και απο το νοσοκομειο....Ευτυχως εχω ταχεια αναρωσει και ολα πηγαν καλα....Απλα τωρα χρειαζεται πολυ προσοχει και πολυ καιρο για να γινω 95% καλα...!!! Και παλι σας ευχαριστω πολυ!!!!
Aγορινα μου δεν χρειαζεται να ευχαριστεις κανεναν,Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινεις ακομα γρηγοροτερα καλα και να εισαι κοντα μας.(ΕΣΤΩ και αμηχανος)Ο μοτοσυκλετισμος βρισκεται στην καρδια και το μυαλο μας.Να το θυμασαι αυτο! Λοιπον φιλε robocop see you soon!!Φιλακια πολλα...(ξερεις εσυ) Υ.Σ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΑΣ _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
daffy
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Δευ Ιουλ 19 2010, 11:30 | |
| Οτι περναει απο το χερι μου θα κανω αλλα θα προσπαθησω να κανω και γρηγορη εμφανιση στο καφε....οσο τωρα για τα δυο μας ξερεις θα τα πουμε....!!! χαχαχα!!! |
|
| |
thedentist Member
Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 07/03/2008
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Δευ Ιουλ 19 2010, 20:28 | |
| Περαστικα και αγυριστα και παλι |
|
| |
G.M Member
Ηλικία : 54 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Τρι Ιουλ 20 2010, 09:52 | |
| Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου περαστικά στον Duffy........... Έλειπα για διακοπές και μόλις μπήκα !!!! |
|
| |
Bill Vr
| Θέμα: Απ: έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) Πεμ Ιουλ 22 2010, 09:13 | |
| Περαστικά και σιδερένιος....Μακριά απ όλους μας τέτοια. Καλή ανάρρωση φίλε και καλή δύναμη. |
|
| |
| έκτακτη ανακοίνωση(ατύχημα daffy) | |
|