κοπέλια παίζει απόψε απονομή 35ωρου, και για να μην την χάσω αλλά να μην χάσω και τον γκαϊφέ μπορεί κάποιος να βαστά λαπιτόπι με φορτιστή να το δούμε εκειέ; Αλλά να έρθει και μέχρι τις 20.00 ...
κοπέλια παίζει απόψε απονομή 35ωρου, και για να μην την χάσω αλλά να μην χάσω και τον γκαϊφέ μπορεί κάποιος να βαστά λαπιτόπι με φορτιστή να το δούμε εκειέ; Αλλά να έρθει και μέχρι τις 20.00 ...
20.00 Περράκη.
Άτιμη κρίση. Και εκεί περικοπές?
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
κοπέλια λέω να πάμε στον ΣΟΦΡΑ να πιούμενε μπυράκια με μεζεδάκια . το κοπέλι που το έχει είναι φιλαράκι μου ... ! 20:00 η ώρα ραντεβού είναι καλά , απλά επειδή το μαγαζί δεν το έχει ο χάρτης να ξέρετε ότι είναι στην είσοδο που οδηγεί στον ιππικό όμιλο ηρακλείου στον καρτερό η 100μ πρίν απο το ακτή και πάνω στον κεντρικό δρόμο .
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
κοπέλια λέω να πάμε στον ΣΟΦΡΑ να πιούμενε μπυράκια με μεζεδάκια . το κοπέλι που το έχει είναι φιλαράκι μου ... ! 20:00 η ώρα ραντεβού είναι καλά , απλά επειδή το μαγαζί δεν το έχει ο χάρτης να ξέρετε ότι είναι στην είσοδο που οδηγεί στον ιππικό όμιλο ηρακλείου στον καρτερό η 100μ πρίν απο το ακτή και πάνω στον κεντρικό δρόμο .
αριστερά ή δεξιά;
Πιστεύω πως θα μας βολέψει πιο πολυ στου Κοκκινη γιατί έχει σήμερα 20.30 ΑΕΚ-Παναθηναικό και θα γίνετε ψιλοχαμός στο μαγαζί... Οπότε θα έιναι πιο ήσυχα εκεί!!! Όπως προτιμάτε!!!!! Απλά κάποιος να αποφασίσει και να το πούμε μην πάμε μισοι μισοι στο τέλος...
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
έκλεισε. ΣΟΦΡΑ στις 20.00
wislem
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 12/05/2011
Ρε μικιε με το στικακι του μπλακ θα δεις απονομή; 'η έχει γουι φι η σουφρα;
Η " Σούφρα " έχει μπυράκι παγωμένο μετά μεζεκλικίου μερακλίδικου , καθώς επίσης εμπρόσθιο πάρκινγκ για τους γκρινιάρηδες και φωνακλάδες . Αν έρθετε απο εθνική θα βγείτε στην πρώτη έξοδο μετά το αεροδρόμιο που είναι το shell μετά θα κάνετε αριστερά πρός ακτη θα περάσετε το επόμενο shell και μετά απο 80 μέτρα αριστερά θα δείτε τον " Σούφρα " ... Αν έρθετε απο παλιό εθνικό μετά την διασταύρωση της πρασσάς είναι δεξιά στα 500 μ...... Ανατολικό ζήτημα το κάνατε ρε φούστη μου . Απονομή δεν ξέρω αν θα δείς φίλιππα αλλά αυτό που θα δείς σίγουρα είναι τα φιλαράκια σου ...
almeros σε βλέπω πλήρη κατατοπισμένο για τα καφενεία του Ηρακλείου.......μπράβο νέε μου ....!!!!
see ya there μωρά ...
OK όλα μια χαρά, κάποιος που έχει το τηλ. του tanouki να τον ενημερώσει μιας και δεν έχει μπει να γνωρίζει το πρόγραμμα!!!
Αν είναι θα μπεί και θα ενημερωθεί απο μόνος του .... μην έχεις έννοια ..... Οποιος θέλει έρχεται .... όποιος δεν θέλει κάθεται σπίτι του παρέα με τον "σάρακα" ....
Rory moderator