| Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 16 2010, 22:45 | |
| εγω τωρα γυρισα απο βολτα 25χμ.... ναι ειμαι απο το σοκ....πηγαμε καρτερο και γυρισαμε και καναμε και βολτα στο ηρακλειο.... :drunken: :drunken: |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 07:25 | |
| |
|
| |
manolisf
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 24/12/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 09:53 | |
| Καλημέρα κι από μένα... Και 'γώ κάπου προς τα έξω θα 'λεγα, προς Αγία Πελαγία! |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 12:11 | |
| Ακομα δεν ηπιαμε τον σημερινο καφε, αλλα εχω να προτεινω για την επομενη Τεταρτη 30/06/2010 να πιναμε ενα καφεδακι ΟΛΟΙ οσοι μπορουμε στο Ρεθυμνο, το εχουμε το θεμα τωρα τελευταια (και πρωτος εγω) Αντε γιατι εχω ενα κυπελλο και κατι διπλωματα στο σπιτι να σας τα μοιρασω, χωρια που πρεπει να συνενοηθουμε για τον γαμο του μικου μας, να οργανωθουμε ρε παιδια |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 13:31 | |
| και εγώ λέω για Πελαγία η μια χερσόνησο!!!! |
|
| |
tanuki Member
Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 14:17 | |
| Καλά είναι για Χερσόνησο αλλά υπολογίστε πως προς αυτά τα μέρη σήμερα φυσάει αρκετά.
Εγώ λέω για Αγία Πελαγία που σχεδόν ποτέ δεν την πιάνει αέρας. Βέβαια οπως πάντα εγώ θα ξεκινήσω απο Ηράκλειο κατά τις 20:30. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 14:48 | |
| Σωστό και αυτο!!!!!!συμφωνώ και εγώ για αγία πελαγία!!!! |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 14:53 | |
| - tanouki έγραψε:
- Καλά είναι για Χερσόνησο αλλά υπολογίστε πως προς αυτά τα μέρη σήμερα φυσάει αρκετά.
Εγώ λέω για Αγία Πελαγία που σχεδόν ποτέ δεν την πιάνει αέρας. Βέβαια οπως πάντα εγώ θα ξεκινήσω απο Ηράκλειο κατά τις 20:30. Οποτε καφεδακι Αγ. Πελαγια κατα τις 22:00 να παμε χαλαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 15:01 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 15:04 | |
| Χανιά πιθανόν να παίξει σήμερα.........
Παιτο!!!!!!!!!!!!!!!! θα είσαι εκεί ή έχει γάμο? |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 15:28 | |
| ok 19.30 στην Αγ. Πελαγία τι λέτε; Σε ποιο μαγαζί; Το Καλντέρα είναι χαλαρό αλλά δεν είναι ακριβώς προτεινόμενο... εγώ θα κάνω κ μπανάκι |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 15:34 | |
| Καλα ειναι 19:30-20:00 αφου Σακης και Φιλλιπος θα ειναι και πιο μπροστα και θα κανουνε και μπανιο ας κατσουνε και οπου βολευει και βλεπουμε!!! |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 15:43 | |
| τελικά θα πάτε αγ. πελαγία; αν κόψει λίγο η βροχή, λέω να έρθω ... ο καιρός μου κάνει προπόνηση αλλά δε μασάω.
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 15:53 | |
| Oh dear, it's raining? isn't it? Ain't that a shame!!! . . . . . . . . . . Τσακισου.. ρε και ελα απο παε και ασε το κλαψιμο!!! |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 16:02 | |
| αυτή τη στιγμή ρίχνει μια βροχή ... όλο τρέλα. |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 16:07 | |
| Οκ που είναι η αγία πελαγία είπαμε α ναι ξέρω θα το καταλάβω γιατί θα δω 40 γκόμενες να κυνηγάν τον Φίλιππο θα ειμε εκει κατά της 24:00 |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 16:53 | |
| - moystakias έγραψε:
- Χανιά πιθανόν να παίξει σήμερα.........
Παιτο!!!!!!!!!!!!!!!! θα είσαι εκεί ή έχει γάμο? Γαμο εχω φιλε αμουστακε Την αλλη Τεταρτη θα τα πουμε ομως, Πρωτα ο θεος |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 23 2010, 18:48 | |
| Καλά ρε Παναγιώτη Τετάρτη μέρα γάμος η λάθος κατάλαβα |
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουν 29 2010, 12:36 | |
| χαιρετω την λεβεντομανα κρητη!!! στισ 4 του ιουλη λεω να κατεβω στα χανια για τουρινγκ για καμια βδομαδουλα στην ευρητερη περιοχη χανια φαλασερνα μπαλο κτλ... οποτε αν ειναι να γινει καφες τουρ ή οτιδηποτε αλλο ψυνομαι να ακολουθησω να σας γνωρισω και απο κοντα! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουν 29 2010, 13:33 | |
| - NIKOS VOUNOVIOS έγραψε:
- χαιρετω την λεβεντομανα κρητη!!!
στισ 4 του ιουλη λεω να κατεβω στα χανια για τουρινγκ για καμια βδομαδουλα στην ευρητερη περιοχη χανια φαλασερνα μπαλο κτλ... οποτε αν ειναι να γινει καφες τουρ ή οτιδηποτε αλλο ψυνομαι να ακολουθησω να σας γνωρισω και απο κοντα! δεν θα μπορούμε... θα είμαστε κομμάτια... γιατί την προηγουμένη θα είμαστε όλοι εδώ ..... Με το καλό να έρθεις φίλε... αλλά για 1 μέρα να χάσεις το γλέντι; |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουν 29 2010, 14:00 | |
| - mikios έγραψε:
- NIKOS VOUNOVIOS έγραψε:
- χαιρετω την λεβεντομανα κρητη!!!
στισ 4 του ιουλη λεω να κατεβω στα χανια για τουρινγκ για καμια βδομαδουλα στην ευρητερη περιοχη χανια φαλασερνα μπαλο κτλ... οποτε αν ειναι να γινει καφες τουρ ή οτιδηποτε αλλο ψυνομαι να ακολουθησω να σας γνωρισω και απο κοντα! δεν θα μπορούμε... θα είμαστε κομμάτια... γιατί την προηγουμένη θα είμαστε όλοι εδώ
.....
Με το καλό να έρθεις φίλε... αλλά για 1 μέρα να χάσεις το γλέντι; Ρεεε παντρευεσε και το χασες? Εδω θα ειναι το παληκαρι στις 10, νομιζω οτι πρεπει να τον καλεσεις Καλως να ορισεις φιλε μου και οτι χρειαστεις ριξε κανενα πουμου. Υ.Γ.και αν θελεις παμε στον γαμο μαζι |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουν 29 2010, 14:15 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουν 29 2010, 14:57 | |
| δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά γιατί μαζεύω τα πράγματα.......
ένα καφέ στο λιμάνι κοντά μπορούμε να πιούμε πάντως!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουν 29 2010, 15:01 | |
| |
|
| |
nickname Member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουν 30 2010, 11:52 | |
| καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ καφέ |
|
| |
| Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! | |
|