Αχχχ ρε παππού ... μου τα λεγες εσύ αλλά εγώ ο άπιστος δεν σε άκουσα .... Σήμερα με κυνηγάει η βροχή .... μόλις τώρα πήγα να βγώ έξω απο το σπίτι για να πάω στον καφέ και με έκανε για άλλη μια φορά Μαυρόπαπο ..... Εριξα τα καντήλια μου και ξαναμπήκα στο καβούκι μου .... όποιος έχει 4τροχο πάει και στους καφέδες ..... οι 2τροχοι κρατάνε τις ομπρέλες ....
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
εκιά που φοβόσουνε τους αέριδες εδά δαμάζεις και τσι βροχές. είναι
Σήμερα το λοιπόν πήγα βολταράκι αστραπή στην γεράπετρο . Ξεκίνησα στις 8 το πρωί και 12 ήμουν πάλι ηράκλειο . Ο κωλόκαιρος έκανε αρκετό κρύο και λέω να προλάβω θέλει να φτάσω χωρίς να βραχώ .... Μόλις έμπαινα στα Μάλλια φίλε με πιάνει μια γαμοκαταιγίδα που έβαλα και στις τσέπες μου .... είδα κι απόειδα φτάνω στις Γούβες και μπαίνω σε ένα υπόστεγο απο αυτά που είναι στην αμερικανική βάση μαζί με την μηχανή ολοταχώς . Ηταν ήδη αργά η βροχή είχε φτάσει ως το μπόξερ και ένοιωθα παντού υγρασία ... Οι μπότες πορδόκλαναν απο τα νερά που είχαν μπεί μέσα και τα χέρια μου δεν τα ένοιωθα απο την παγωμάρα .... Εβγαλα το σετ αδιάβροχου που είχα το φόρεσα και δεν έμπαινε το μαμημένο μόνο φρέναρε απο τα πολλά νερά . Τέλος το πήρα απόφαση κι ξεκίνησα ....σε όλο το δρόμο μέχρι το σπίτι μου με ξέσκισε η πουτανοβροχή και βέβαια μόλις μπήκα σπίτι μου σταμάτησε .....
Τυχαίο ??? Δεν νομίζω ....
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
καλά μωρέ κουζουλέ, δεν είδες τα μαύρα συννεφα, να βάλεις απο πρίν τα αδιάβροχα; πάντως μας έχεις βάλει τα γυαλιά εδα τελευταία.
Τι να δώ ρε Μανωλιό ο καιρός ήταν πεντακάθαρος όταν πήγαινε ιεράπετρα κι όταν γύριζα είδα μια συννεφάρα πάνω απο το ηράκλειο στο βάθος αλλά λέω θα προλλάβω ..... εε έμεινα με την σκέψη ....
Ηταν ήδη αργά η βροχή είχε φτάσει ως το μπόξερ και ένοιωθα παντού υγρασία ... Οι μπότες πορδόκλαναν απο τα νερά που είχαν μπεί μέσα και τα χέρια μου δεν τα ένοιωθα απο την παγωμάρα .... Εβγαλα το σετ αδιάβροχου
Ηταν ήδη αργά η βροχή είχε φτάσει ως το μπόξερ και ένοιωθα παντού υγρασία ... Οι μπότες πορδόκλαναν απο τα νερά που είχαν μπεί μέσα και τα χέρια μου δεν τα ένοιωθα απο την παγωμάρα .... Εβγαλα το σετ αδιάβροχου
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008