| Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 06 2010, 21:51 | |
| bachelor ποτε; Πεμπτη να ερθει και ο Σακης? |
|
| |
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 06 2010, 23:29 | |
| |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 06 2010, 23:44 | |
| εχεις μπολικο???στειλε καμια 100στη κιλα απο δω να τα περιλαβω.... :drunken: :drunken: |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 07 2010, 09:01 | |
| εν κατακλειδι....επειδη δεν βλεπω σημετοχες για τον καφε τις τεταρτης...και επειδη δεν ειμαι ανθρωπος τελευταιας στιγμης...
αν δεν εχετε σκοπο για καφε πειτε το ειμαι πιεσμενος...
1)ποδιλαταδα τεταρτης 6μμ στην χανιοπορτα εναρξη.(εχει καλα κοματια) 2)λεσχη σκαλανι 8μμ πρεπει να παω γιατι μαλλον αλαζει εδρα και παει στην πλατεια η λεσχη. 3)κοινονικες και επαγγελματικες υποχρεωσεις..... 4)............ 5)...................... 6)...........................
αντε εχουμε και δουλειες λεμε.......τρεχουν οι μερες και δεν εχουμε καιρο για χασιμο!!!!!! ποσταρετε ρε!!!! :079-087: |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 07 2010, 09:20 | |
| - dimitrisv έγραψε:
- bachelor ποτε; Πεμπτη να ερθει και ο Σακης?
ναι αλλά δεν τα λέμε στον αέρα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 07 2010, 09:39 | |
| - mikios έγραψε:
- dimitrisv έγραψε:
- bachelor ποτε; Πεμπτη να ερθει και ο Σακης?
ναι αλλά δεν τα λέμε στον αέρα Ενταξει καταλαβα.... Λοιπον οποιος θελει να ερθει στο bachelor του Mikiou που θα γινει της πτνας μονο με πμ για να μην μας παρουν χαμπαρι!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 07 2010, 09:40 | |
| - big_tzo έγραψε:
- εν κατακλειδι....επειδη δεν βλεπω σημετοχες για τον καφε τις τεταρτης...και επειδη δεν ειμαι ανθρωπος τελευταιας στιγμης...
αν δεν εχετε σκοπο για καφε πειτε το ειμαι πιεσμενος...
1)ποδιλαταδα τεταρτης 6μμ στην χανιοπορτα εναρξη.(εχει καλα κοματια) 2)λεσχη σκαλανι 8μμ πρεπει να παω γιατι μαλλον αλαζει εδρα και παει στην πλατεια η λεσχη. 3)κοινονικες και επαγγελματικες υποχρεωσεις..... 4)............ 5)...................... 6)...........................
αντε εχουμε και δουλειες λεμε.......τρεχουν οι μερες και δεν εχουμε καιρο για χασιμο!!!!!! ποσταρετε ρε!!!! :079-087: Ωπα ρε κοινωνικε. Ειπαμε 7 η ωρα παρκο. |
|
| |
tanuki Member
Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 07 2010, 13:37 | |
| |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 07 2010, 15:20 | |
| Koπρες? Θα πιουμε κανενα καφε εμεις σημερα? Οποιος μπορει ας παρει κανενα τηλεφωνο γιατι μετα τις 4 δεν εχω ιντερνετ (σχολναω και σπιτι κατι μαμηθηκε) |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 07 2010, 16:01 | |
| Παιδες εγω τελικα καφε γιοκ, σημερα. Για αυριο αμα θετε ελατε απο δουλεια και παμε ενα ποτακι εκει κοντα οπου να'ναι. Εντεκα σχολαω οποτε οποιοι θενε κερναμε και εναεριο καφεδακι!!! Κανονιστε το στον καφε..... Ο Σακης προσγειωνεται κατα τις 8-9 οποτε κανονιστε λεμε!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 13 2010, 17:25 | |
| αυριο τεταρτη......που πως και ποσοι θα παμε?????ιδεες κανεις??? |
|
| |
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 13 2010, 18:01 | |
| παιδια αν αποφασίσετε νωρίς και το δω ίσως να καταφέρω να την κοπανίσω από το γραφείο και να έρθω επιτέλους να σας γνωρίσω
θα έχω το νου μου
Γιώργος |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 13 2010, 20:36 | |
| κανεις για ρεθυμνο αυριο?? |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 13 2010, 20:39 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 13 2010, 20:43 | |
| |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 13 2010, 20:50 | |
| εγώ λέω ο καφές να γίνει τα μεσάνυχτα σε ένα ωραίο μαγαζί που ο Δημήτρης ξέρει που είναι η τουαλέτα!!!!!! |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 13 2010, 23:00 | |
| Λοιπόν αγαπήτοι συνάδελφοι, μπούρου μπούρου για καφέ και μετά δίπλα ακριβώς αλλά θα κάτσεται βράδυ για ροκιές στο CECILIA να σας πάω και εγώ στα μέρη μου.....
όποιος γουστάρει να μην φύγει τον κοιμήζω σπίτι μου!!!!!!
Παίτο ΑΚΟΥΣ!!!!!!!!
Ρόρυ από GALACHER έχει πολύ πράμα!!!!!!!
Big_tzo sakismp rory moystakias robs Paitos (η πρόκληση ισχύει)
Και όσοι άλλοι πιστοί προσέλθετε!!!!!!!!!
Και εντέλη όσοι δεν μπορούν για βράδυ ........ μπορώ να το διωργανόσω σαν ROCK βραδιά όποτε αποφασίσεται.....
δεν είναι μια καλή πρόταση- πρόφαση να ξαναβρθούμε όλοι μαζί?
ROCK-METAL βραδιά στο Ρέθυμνο......
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 13 2010, 23:28 | |
| - sakismip έγραψε:
- εγώ λέω ο καφές να γίνει τα μεσάνυχτα σε ένα ωραίο μαγαζί που ο Δημήτρης ξέρει που είναι η τουαλέτα!!!!!!
ΕΣΥ δεν ξερεις που ειναι να μας πας??? |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τρι Ιουλ 13 2010, 23:35 | |
| αυριο θα είμαι απο νωρίς το πρωϊ στο Ρέθεμνος (όπως και κάθε Τετάρτη πλέον) αλλά δυστυχώς θα πρέπει να επιστρέψω αργά το απόγεμα στο Ηράκλειο για να ''παραδώσω'' (όπως και κάθε Τετάρτη πλέον)!!
Δεν νομίζω να έχω την όρεξη να ξαναβρεθώ Ρέθυμνο 2ρη φορά στην ιδια μέρα! Εννοείται πάντως οτι έχουμε καιρό να βρεθούμε στο Ρέθυμνο για καφεδοΤετάρτη ούλοι μαζί οπότε κανονίστε το παίδες!
Υ.Γ. moustakias & CHRISRETH & Robs το μεσημεράκι που θα είμαι πιο λάσκα θα φραπεδιαστούμε να σας δώσω και τις φρέσκιες ΜΟΤΟVision σας και τα αλουμινακια σας γιατι τα βλεπω να λιγοστευουν παλι!!! |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 14 2010, 08:45 | |
| Μεσα για Ρεθεμνος, αλλα να ξερεις αμουστακε οτι μηχανη και πιοτο δεν τα συνδυαζω. Αλλα μπορω να ερθω με τον παππου δικαβαλος χεχεχεχε Αλλος για Ρεθυμνο?????????????????? Μεχρι το μεσημερι που σχολναω να εχετε αποφασισει γιατι δεν νετ σπιτι |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 14 2010, 11:17 | |
| - paitos έγραψε:
- Μεσα για Ρεθεμνος,
αλλα να ξερεις αμουστακε οτι μηχανη και πιοτο δεν τα συνδυαζω. Αλλα μπορω να ερθω με τον παππου δικαβαλος χεχεχεχε
Αλλος για Ρεθυμνο??????????????????
Μεχρι το μεσημερι που σχολναω να εχετε αποφασισει γιατι δεν νετ σπιτι μεσα.......αλλος απο ηρακλειο?? |
|
| |
tanuki Member
Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 14 2010, 11:58 | |
| Εμείς του Ηρακλείου θα πιούμε κανένα καφεδάκι?
Ψηφίζω πάρκο Γεωργιάδη.
Είναι κανείς? |
|
| |
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 14 2010, 12:01 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! Τετ Ιουλ 14 2010, 12:03 | |
| Εγω θα πιω καφεδακι στην Κω.... |
|
| |
| Κρητικό & VSTROMικό καφεδάκι κάθε Τετάρτη!!! | |
|