Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Θα σας άρεσε κάτι τέτοιο.......... ???????? Κυρ Ιουλ 18 2010, 10:38 | |
| Αδερφέ ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση...... Πιστεύω ότι ανήκω και εγώ στην ίδια κατηγορία με εσένα,δηλ θέλω να πιστεύω πως και τα δικά μου χέρια πιάνουν,γι αυτό και μπορώ να καταλάβω την ικανοποίηση που νιώθεις όταν υλοποιείς κάτι που υπάρχει απλά στο μυαλό σου σαν ιδέα - black-v έγραψε:
Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαι διαθέσιμος και θα χαρώ να γνωριστούμε και απο κοντά..... Όσο για το νησί να 'ξερες πόσες φορές έχουμε πει με την γυναίκα να έρθουμε στα μέρη σας να δούμε και κάτι φίλους που έχουμε,να γνωρίσω και κάποιους από εσάς και όλο κάτι στραβώνει και μας τα χαλάει....... Που θα πάει θα τα καταφέρουμε |
|
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Θα σας άρεσε κάτι τέτοιο.......... ???????? Κυρ Ιουλ 18 2010, 13:19 | |
| Σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι ο Black-v έφτιαξε μια ιδιοκατασκευή για μένα και είναι άκρως πρακτική και όμορφη. Το κοπέλι έχει κάνει μερακλίδικη δουλειά και μπράβο του, το κόστος επισης είναι μικρό ενώ η πρακτικότητά του μεγάλη. Μπράβο Μανωλάκη, μη μασάς!!! |
|
TomK8ww vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Θα σας άρεσε κάτι τέτοιο.......... ???????? Κυρ Ιουλ 18 2010, 13:28 | |
| - Bretsos K2 έγραψε:
Εσένα δεν σε έχει πετύχει ακόμα στον δρόμο ο Bretsos γιαυτό αλωνίζεις εδώ μέσα!!
.........το άλλο με το Τοτό το ξέρεις ? |
|
scarab
Ηλικία : 47 Τόπος : Χανιά - Θεσσαλονίκη-Αθηνα Registration date : 04/02/2010
| Θέμα: Απ: Θα σας άρεσε κάτι τέτοιο.......... ???????? Παρ Ιουλ 23 2010, 11:06 | |
| |
|
xtrgeo Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/08/2009
| Θέμα: Απ: Θα σας άρεσε κάτι τέτοιο.......... ???????? Παρ Ιουλ 23 2010, 15:24 | |
| Εμένα πάντως που είμαι χιλιάρης, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ και το τελικό αποτέλεσμα!!! Μπράβο φίλε μου!!! |
|
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Θα σας άρεσε κάτι τέτοιο.......... ???????? Παρ Ιουλ 23 2010, 16:58 | |
| - kopeli έγραψε:
- Βάζεις δυό καλά αυτοκολητάκια και βγάζεις το καπάκι απο την τάπα που το κάνει να μοιάζει με εξτρά εξάτμιση και είναι μιά χαρά.
Είναι πάρα πολύ χρήσιμος αποθηκευτικός χωρος.
μια φωτο με μερικα αυτοκόλητα απο το δικό μου..μου αρέσει ετσι......ψώνιο;..................Δε νομίζω. https://2img.net/r/ihimizer/f/07072010544.jpg/ |
|