| Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Τρι Αυγ 31 2010, 12:58 | |
| - volosnikosv-strom έγραψε:
- kalhmera se olous tous v-stromades tou volou.eimai neo mellos sto forumalla palaios katoxos v-strom.elpizo kapoia stigmh na ta poume kai apo konta.
Μετά χαράς να σε δούμε στον καφέ μας.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Τρι Αυγ 31 2010, 15:17 | |
| δεν ξερω εαν θα μπορεσω για το καθιερωμενο καφεδακι σας.λογο απογευματινης εργασιας τελειωνω κατα τις 8.οπως και να εχει ομως θα τα πουμε σιγουρα σε ενα επομενο απογευματινο καφε της τεταρτης! |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Τετ Σεπ 01 2010, 01:25 | |
| Μέχρι τις 9-9.30 καθόμαστε..Αν μπορέσεις πέρνα !! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Πεμ Σεπ 02 2010, 23:19 | |
| Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα είχα την χαρά να γνωρίσω τον Θόδωρα και τον Στράτο από κοντά, εντελώς τυχαία. Επιφυλάσσομαι για την επόμενη συνάντηση να γνωρίσω και τους υπολοίπους. Να είστε καλά κι δύο. Καλή πανελλήνια, καλό δρόμο και καλή επιστροφή. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στην πανελλήνια λόγω δουλειάς. Τα λέμε με το καλό μετά την επιστροφή σας. |
|
| |
z0rbas Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Βόλος-Λάρισα- ΒΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Παρ Σεπ 03 2010, 00:08 | |
| Παιδια με το καλο να πατε καλα να περασετε και καλη επιστροφη.Εμενα μου το χαλασανε τελευται αστιγμη και ξενερωσα ασχημα.Περιμενουμε νεα και εντυπωσεις |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Παρ Σεπ 03 2010, 01:06 | |
| 1) MyWay θα τα πούμε όταν γυρίσουμε με το καλό.. 2) Γιάννη Zorba θα σου φέρω μπλουζάκι ρε μη αγχώνεσαι !!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Παρ Σεπ 03 2010, 08:29 | |
| |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Παρ Σεπ 03 2010, 09:00 | |
| θα φερουμε και μπλουζες <zorbs> αλλα και φωτο για να θειμομστε...... παντος τις πιο πολες θ χω πο την διδρωμη γιατι ειμαι κι ο πιο "ατσαλκοτος" αυτη την φορα...................... αναμονη μαγκες |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Παρ Σεπ 03 2010, 12:11 | |
| Παίδες ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ όλοι να πάρετε και μη φορέσετε διάτρητα καλοκαιρινά μπουφάν γιατί μας βλέπω στα Γιάννενα κοντά να τρώμε κρύο καλό.. Πληροφορίες λένε από σήμερα το πρωί πως τα τούνελ της εγνατίας ΞυΡΙΖΟΥΝ Οποτε χειμερινά,αδιάβροχα και καλή διάθεση.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Παρ Σεπ 03 2010, 15:19 | |
| Πόσταρε λίγο το δρομολόγιο ρε παίχτη να δούμε τι θα δούμε!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Παρ Σεπ 03 2010, 15:34 | |
| Eγώ πάντως χωρίς να θέλω να επηρεάσω την υπόλοιπη ομάδα θα έρθω με το καλοκαιρινό μπουφάν Μην τρελαθούμε κιόλας αρχές Σεπτέμβρη είναι...........αδιάβροχα βέβαια εννοείται Ραντεβού λοιπόν το πρωί |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Παρ Σεπ 03 2010, 17:59 | |
| - KARA έγραψε:
- Eγώ πάντως χωρίς να θέλω να επηρεάσω την υπόλοιπη ομάδα θα έρθω με το καλοκαιρινό μπουφάν
Μην τρελαθούμε κιόλας αρχές Σεπτέμβρη είναι...........αδιάβροχα βέβαια εννοείται
Ραντεβού λοιπόν το πρωί ανεξαρττα απο το τη μηνας ειναι ο στρατος ειπε αυτα που εμαθε........... τωρα "μεγαλα" παιδια ειμαστε ο καθενας κανει οτι θελει........................... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Παρ Σεπ 03 2010, 20:01 | |
| - voliotis έγραψε:
- ανεξαρττα απο το τη μηνας ειναι ο στρατος ειπε αυτα που εμαθε...........
τωρα "μεγαλα" παιδια ειμαστε ο καθενας κανει οτι θελει........................... Μ'αρέσουν οι τελίτσες σου ρε φίλε............ Εγώ απλά εξέφρασα προσωπική άποψη και τίποτα άλλο. Άντε καλό μας ταξίδι Υ.Γ: Εγώ δεν είμαι "μεγάλο" παιδί και μου αρέσουν οι παρατηρήσεις.......διορθώνομαι |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Παρ Σεπ 03 2010, 23:27 | |
| _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Δευ Σεπ 06 2010, 00:49 | |
| Τι απέγιναν οι V-Strom Volos Riders??? Επέστρεψαν από την πανελλήνια συνάντηση??? Περιμένουμε εντυπώσεις.Ξέρετε φωτο-βιντεο και κους-κους. |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Δευ Σεπ 06 2010, 01:03 | |
| μην αγχωνεσαι βρε! εχουν υλικο μπολικο! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Δευ Σεπ 06 2010, 01:04 | |
| Νίκο γυρίσαμε ρε φίλε όλοι εκτός Στάθη x2 και Δημήτρη x2 οι οποίοι γυρίζουν αύριο. Όλα καλά αλλά είμαι πτώμα και πάω για Αύριο θα λείπω οπότε υλικό δικό μου από Τρίτη....... |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. Δευ Σεπ 06 2010, 12:05 | |
| Μια χαρά πήγαμε,μια χαρά γυρίσαμε..Νίκο,ξέρεις εσύ από βροχή..Κάτι παρόμοιο φάγαμε από Μέτσοβο (εγνατία) μέχρι περίπου τη Λευκάδα..ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ !!!!
Φωτό λίγες σήμερα,λίγες αύριο..Και ανταλλαγή την Τετάρτη στο καφεδάκι !!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
| Πόσοι θα πάμε Πανελλήνια και Πότε.. | |
|