|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 16:27 | |
| παιδια καθαρα απο θαυμα εχω τα χερια μου μπορω και σας γραφω και ειμαι αγρατζουνιστος και γω και η στρωματαρα μου!!!!!!!!!!!
.....Δευτερα απογευμα σερβις λαδια φιλτρα Τριτη μεσημερι φευγω απο την δουλεια στο κατεβασμα της κηφησιας προς κεντρο,σταματαω στο φαναρι στο υψος του "υγειας".....ξεκιναω πρωτος και πανω στην γεφυρα που περνα η Καποδηστριου απο κατω και ενω εχω 120 -140 χιλ φευγει η βιδα των λαδιων του καρτερ και μου αδειαζει τα καυτα λαδια στο πισω λαστιχο ..................
.....δεν εχω καταλαβει τι εχει γινει αναρωτιεμαι τι μου συμβαινει και χορευω "αρμονικα" με το στρωματακι βλεποντας τον κωλο να μου ερχεται μια δεξια μια αριστερα εχω σφυξει τα χερια μου πανω στο τιμονι και την σπρωχνω με τα μπουτια μου....... χορευουμε και παμε προς το στηθαιο το αποφευγω για "λιγο" οσπου φτανουμε στο απροχωριτο και με παει με τα "μουτρα" πανω του εκει λεω οχι με τα μουτρα τουλαχιστον και προσπαθω και καταφερνω και φερνω τον κωλο της και ακουμπαει "γλυκα" με το βιδακι που εχω βαλει για το rear lift (ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ!!!)και αρχιζει και γδερνει πεζοδρομιο για λιγο και με ξαναφερνει "ομαλα" παλι πανω στην μεση της αριστερης λωριδας της κηφισιας (δεν ξερω ποσοι αγιοι ειχαν μαζευτει γυρω απο την μηχανη και μου την κρατουσαν!!!) παντος τους ευχαριστω ολους!!!!!........τα αμαξια πισω μου εχουν κοψει και περιμενουν να δουν που θα σκασω .....................
.δοξα τον θεο και ολους τους αγιους σταματησα ορθιος και αγρατζουνιστος μετα απο 700 μετρα ταλαιπορειας που μου φανηκαν αιωνας ημουν ορθιος και δεν το πιστευα ουτε εγω ουτε τα πισω αμαξια που με ρωτουσαν εκπληκτοι αν ειμαι καλα!!!....... ....Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ή ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΧΑΛΑΡΗ Ή ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΙΔΩΜΑ οπως και να 'χει η ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ πηγε να με σκοτωσει .....ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!! |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 16:32 | |
| Πρώτα από όλα ευτυχώς που είσαι καλά! Ανατρίχιασα διαβάζοντας. Δευτερευόντως: Αν όντως ισχύει αυτό που λες, ο υπεύθυνος αξίζει ένα τρελό ξέχεσμα με άλλους πελάτες να βλέπουν! Δε με νοιάζει αν κλείσει το μαγαζί του από τη δυσφήμιση. Αυτός από την απροσεξία του πήγε να σου κλείσει το σπίτι. Αει σηχτήρ κερατάδες.
Να είσαι καλά και να προσέχεις πάντα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gmavrid στις Τετ Ιουν 16 2010, 16:46, 1 φορά |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 16:42 | |
| τι λες τώρα! Νομίζω πως θα πρέπει να τον " κυνηγήσεις " τον μάστορά σου .... Η μοτοσικλέτα έπαθε κάποια ζημιά; _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 16:54 | |
| |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 16:59 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 17:15 | |
| Παιδιά, πριν ένα μήνα με πήρε ο μηχανικός μου τηλέφωνο (μόνος του!) και με κατέβασε άρων άρων στον Πειραιά για να μου κάνει συρματασφάλιση στην τάπα του λαδιού!!! Άκουσε λέει 2-3 περιστατικά μαζεμένα και καλού κακού το κάνει σε όλους τους πελάτες του στο εξής. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ Ρε Γιωργάκο καρδιοχτύπησα διαβάζοντας, πάντα όρθιος ρε φίλε, ο Άγγελός σου αξίζει μια λαμπάδα, το μόνο σίγουρο... |
|
| |
gagarin
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 17:17 | |
| Φιλε μου να σαι παντα καλα
Μηπως πρεπει να μαθουμε το μηχανικο και μεις μ οποιοδηποτε τροπο ?
Παντως μη ξεχνας οτι το θέμα εχει και νομική πλευρα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gagarin στις Τετ Ιουν 16 2010, 17:20, 1 φορά |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 17:20 | |
| Καλά τα νομικίστικα αλλά σε αυτή την περίπτωση εγώ σε δικαστήριο δεν θα τον πάω...... Ξύλο θέλει (μα με 140 να του χυθούν τα λάδια στο τροχό, πήγε να του κλείση το σπίτι το ) Γ |
|
| |
tzou Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Πετρούπολη Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 17:36 | |
| Γιωργο λαμπαδα και γρηγορα φιλε.ποτε ξανα τετοιο λουκι. |
|
| |
Psyxologos Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Άνω Γλυφάδα - Αμφίκλεια Παρνασσος Registration date : 17/12/2009
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 17:41 | |
| ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!! Λαμπάδα φίλε μου και γρήγορα όπως λένε όλοι, ποτε ξανα! |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 17:59 | |
| Αυτό είναι που λένε άγιο είχε ρε φίλε τη να πει κανείς , έχω την περιέργεια να δω την αντίδραση του μηχανικού σου (πριν το ξύλο ) . |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 18:27 | |
| |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 18:29 | |
| ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!Να ειναι το τελευταιο και νασαι παντα καλα φιλε μου. |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 23:46 | |
| Επειδη μου εχει τυχει κατι αναλογο, κανε κι εσυ κατι ωφελιμο. Μιλησε του και βεβαιωσου οτι του περασες το μηνυμα για να βρεθει η αιτια και να μην ξανασυβει σε αλλον.
Αν βγαλει την παραμικρη γλωσσα, παιχτου εναν φουσκο των 5kgr. και ξαναπροσπαθησε.
Ποτε ξανα φιλε! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Τετ Ιουν 16 2010, 23:56 | |
| τι να πω λεβέντη μου. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ εννοείτε όχι μόνο σε εσένα αλλά σε κανέναν. Δέχομαι το ότι και ο μηχανικός άνθρωπος είναι και λάθη μπορεί να κάνει χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω. Το θεωρώ αδιανόητο να γίνει κάτι τέτοιο από άνθρωπο που κάνει αυτήν την κίνηση χιλιάδες φορές και δεν νιώθει ότι από τα χέρια του περνάει η ασφάλεια άλλων. Προσωπικά ταϊζω κόσμο λόγο δουλειάς και ποτέ δεν θα ήθελα κάποιος να πάθει κάτι από κάτι που του έφτιαξά. Άγιο είχες αδερφέ ποτέ ξανα πάντως |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Πεμ Ιουν 17 2010, 00:10 | |
| |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Πεμ Ιουν 17 2010, 00:32 | |
| Ότι και να πεις θα είναι πολύ λίγο......
Αφού είσαι εσύ καλά........ |
|
| |
apopsi21 Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 07/01/2010
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Πεμ Ιουν 17 2010, 01:35 | |
| ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟΣ μετα παιξε κανα δυο στον και καλα μηχανηκο σου μετα και στο τελος ριχτου και ενα για να στρωσει ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ συγνωμη απο τα παιδια για την apopsi(21)μου και τον τροπο μου |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Πεμ Ιουν 17 2010, 01:49 | |
| Εγώ περιμένω να μας γράψεις αν σου είπε συγνώμη, αν είπε πως είναι αδικαιολόγητος, αν σου επέστρεψε τα λεφτά σου κ αν σου δάνεισε την κόρη του. Με όλα τα παραπάνω θα γλύτωνε... |
|
| |
everg Member
Ηλικία : 52 Τόπος : ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Πεμ Ιουν 17 2010, 16:52 | |
| Aκου Γιωργο τι θα κανεις? Μπαινεις μεσα στο μαγαζι του και του λες:"Εχεις κανει μπανιο μαστορα?" σου απανταει λογικα:"ΟΧΙ" του λες:"πλυσου! γιατι εγω βρωμοκ@@@λους δεν πηδαω"και τον πλακωνεις στην π@@υτσα λογικα θα του αρεσει και θα παψει να ειναι μηχανικος ο ΦΑΣΙΝΑΣ |
|
| |
Skylosofos Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Νίκαια Πειραιάς Registration date : 22/02/2010
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Πεμ Ιουν 17 2010, 16:57 | |
| Ρε Γιωργάκη γιατί δεν είπες τίποτα εχθές αγόρι μου που σε είδαμε και απο κοντά????? Το πάν βέβαια είναι πως είσαι καλά! Όσο για τον μηχανικό πρέπει οπωσδήποτε να στείλεις κανένα πμ να μάθουμε ποιός είναι. Τι να πω ρε φίλε... Χαράς στο κουράγιο σου και στην διάθεση σου που δεν πέφτει με τίποτα και είσαι πάντα χαμογελαστός! |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Πεμ Ιουν 17 2010, 20:30 | |
| Φιλε Γιωργη μωλις το διαβασα εμεινα μακακας. Ευτυχως ρε φιλε που δεν χτυπησες. Πανε στο "μαγαζακι"του κοπανου που θεωρει οτι ειναι μηχανικος και κοψε του τον κωλο και τα κακαλα. Αρκετα πια με το καθε αρχ@δι επιστημονα που του εμπιστευομαστε την ζωη μας!! Να εισαι καλα και ποτε ξανα. |
|
| |
ghostrider Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Πειραιας-Μεγαρα Registration date : 27/09/2009
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Πεμ Ιουν 17 2010, 22:42 | |
| Φιλαρακο τα παμε και εχθες - κερακι καθε μερα τετοια μερα - και δημοσια διαπομπευση του "μηχανικου" ωστε να φυλαγονται και οι υπολοιποι [δεν καταλαβα γιατι οταν καποιος ειναι καλος το αναφερουμε αλλα τον αλμπανη οχι, γιατι και καλα τον "δυσφημουμε"] |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Πεμ Ιουν 17 2010, 23:23 | |
| από ότι κατάλαβα ήταν γνωστός του Γιώργου ο μερακλής, συνηθισμένο φαινόμενο να γίνεται μαλάκία από γνωστό...
...μήπως να μην πιάναμε κουβεντούλα κ να αφήναμε τον μάστορα να δουλεύει γιατί με τα σχολιάκια μας κ τις ερωτήσεις μας τον αποσυντονίζουμε κ πράγματα που μηχανικά τα κάνει μπορεί να του ξεφύγουν??? Δεν λέω ότι δικαιολογείται να μην σφίξει την τάπα αποστράγγισης αλλά έτσι συμβαίνουν τα ατυχήματα πάντα, από μαλακίες. |
|
| |
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: μ@λ@κια του μηχανικου!!! Πεμ Ιουν 17 2010, 23:31 | |
| Όπως λέει και το Μπρετσόσκυλο παραπάνω , ότι και να πει κανείς είναι λίγο ! Δεν περιγράφεται, βιώνεται ! Αλλά να μας λείπουν τέτοια βιώματα Γερός και πάντα όρθιος Γιώργαρε ! |
|
| |
|