Βιάζομαι να πάρω ένα καλοκαιρινό μπουφάν, για να ανέβω μέχρι άσπρα σπίτια. Το χειμωνιάτικο που έχω , αδυνατώ να το φορέσω με τέτοια ζέστη. Θα ήθελα να είναι σε ανοιχτή απόχρωση (μπεζ-γκρι) ή άντε κανένα μπλε... Θέλω να έχει και κάποια αντιανεμική επένδυση για να διώχνει και λιγάκι το κρύο το βράδυ, την οποία φυσικά να μπορείς να την βγάλεις? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Το εχω δει και το sunrise και το aero. Δεν εχουν επένδυση, και είναι και αρκετά κοντά. Σαν παιδικά που κάθονται!
την επενδυση καλοκαιριατικα τι την θετε ρε παιδια με 35-40 βαθμους? το ζητημα στα καλοκαιρινα μπουφανακια ειναι να ψιλοδροσιζεσαι εν κινησει και το beringακι το κανει τιμιοτατα με το παραπανω. και προσωπικη αποψη παντα τα καλοκαιρινα μπουφανακια οσο πιο εφαρμοστα και κοντα ειναι τοσο καλυτερα μιας και εξαλειφονται εντελως οι αντιστασεις απο τον αερα. αν σακουλιαζει απο τον αερα το μπουφανακι βραστα.
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
Την Παρασκευη πηρα το Bering Aero . Το δοκιμασα τρεις μερες σε μια εκδρομη 900χλμ που καναμε με ενα φιλο , και οι εντυπωσεις μου ειναι κατι παραπανω απο θετικες . Τα αξιζει τα €110 που το πηρα με το παραπανω. Αεριζει ικανοποιητικα χερια και στηθος και λιγοτερο την πλατη που εχει ενα προστατευτικο . Αν το εβγαζα θα ηταν καλυτερα απο θεμα θερμοκρασιας αλλα η ασφαλεια πανα απο ολα . Σημειωση οτι δεν ιδρωσα τραγικα χθες το μεσημερι που γυρναγαμε απο Πατρων - Αθηνων και με τις θερμοκρασιες να βαρανε κοκκινο . Η αγορα ενος καλοκαιρινο μπουφαν ειναι επιβεβλημενη για οποιον κανει εστω και μικρα ταξιδακια . Συμπερασμα δικο μου ; Bering Aero : Best value for money
andreasp vstromhellasforum Fanatic
Δεν ειναι τραγικη η κατασταση παντως . Χθες το πρωι κατα τις 8 εμασταν στο Βελουχι στο Καρπενησι και κραταγε αρκετο κρυο . Αναλογικα παντα ε; Μην περιμενεις απο ενα καλοκαιρινο μπουφαν να ειναι και δροσερο στη ζεστη και να κραταει το κρυο στην παγωνια . Πρεπει να συμβιβαστεις λιγο .
andreasp vstromhellasforum Fanatic
Δεν ειναι τραγικη η κατασταση παντως . Χθες το πρωι κατα τις 8 εμασταν στο Βελουχι στο Καρπενησι και κραταγε αρκετο κρυο . Αναλογικα παντα ε; Μην περιμενεις απο ενα καλοκαιρινο μπουφαν να ειναι και δροσερο στη ζεστη και να κραταει το κρυο στην παγωνια . Πρεπει να συμβιβαστεις λιγο .
Οχι. Αλλα για αυτό λέω για κάποιο που να έχει επένδυση αντιανεμική. Αμα ταξιδέψεις νύχτα, την έχεις στη βαλίτσα, την βάζεις και ξεκινάς.
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
Οχι. Αλλα για αυτό λέω για κάποιο που να έχει επένδυση αντιανεμική. Αμα ταξιδέψεις νύχτα, την έχεις στη βαλίτσα, την βάζεις και ξεκινάς.
Aντρέα, έχεις απόλυτο δίκιο για την επένδυση. Είναι τελείως απαραίτητη για αργά το βράδυ όταν κινείσε σε περειφεριακούς. Απλά όταν λέμε επένδυση κοίτα να πάρεις μόνο την αδιάβροχη και όχι αυτή για το κρύο!
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
Eγω επειδη κουβαλω παντα μαζι το αδιαβροχο εχω σαν εναλλκτικη λυση , αν εχει τοσο κρυο , το πανω μερος του αδιαβροχου . Οπως και να΄ χει καλες αγορες .
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
xaxaxaxaxax σαν τον spiderman θα γίνω με αυτά! με τις ντομάτες θα με πάρουν!
Δεν αντιλέγω έχεις απόλυτο δίκιο!! Προσωπικά το έχω για τις off road διαδρομές και όχι μόνο..... αλλά πάντα βάζω από πάνω ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και κάτι φαρδύ γιατί στο δρόμο δεν μένω ασχολίαστος πουθενά σου λέω. Και το βασικότερο για να μην γίνω καρό από τον ήλιο. Πάντως ακόμα και αν δεν σου αρέσει έτσι για πλάκα αν το δεις μπροστά σου φόρα το και είμαι σίγουρος ότι θα τρελαθείς με την εφαρμογή, άνεση και την ασφάλεια που θα νιώσεις.
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
xaxaxaxaxax σαν τον spiderman θα γίνω με αυτά! με τις ντομάτες θα με πάρουν!
Δεν αντιλέγω έχεις απόλυτο δίκιο!! Προσωπικά το έχω για τις off road διαδρομές και όχι μόνο..... αλλά πάντα βάζω από πάνω ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και κάτι φαρδύ γιατί στο δρόμο δεν μένω ασχολίαστος πουθενά σου λέω. Και το βασικότερο για να μην γίνω καρό από τον ήλιο. Πάντως ακόμα και αν δεν σου αρέσει έτσι για πλάκα αν το δεις μπροστά σου φόρα το και είμαι σίγουρος ότι θα τρελαθείς με την εφαρμογή, άνεση και την ασφάλεια που θα νιώσεις.
χρηστο να το παρω ?? 290 στην αποθηκη!!
paulito
Ηλικία : 37 Τόπος : Salonica City -> Dytikes Synoikies Registration date : 27/08/2008
Φίλος εγω πήρα αυτό http://www.motocard.com/en/jackets/jacket-dainese-zentex_n.aspx και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Το βραδάκυ φοριέται άνετα κ εκτος πόλης. Το μεσημερι στην πολή σίγουρα στα φανάρια ιδρώνεις αλλα για Χαλκιδική και για άλλες κοντινές παραλίες που το χρησιμοποιησα ειναι θεϊκό. Για τις προστασίες μη μηλίσω ειναι περιττό,απλά Dainese!! Το συγκεκριμένο site έχει την καλυτερη τιμή της αγορας (στη Θεσσαλονικη τουλαχιστον ολοι το δίνουν 200? περίπου). Πωλείται και χωριστά fleecaki επένδυση αλλα τσιμπάει λίγο...
Αν βρεις και κάποιον να ψωνίσεται μαζί ανω των 300? τζάμπα μεταφορικά!!!
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008