|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Δευ Οκτ 01 2012, 15:11 | |
| o χρηστος ειναι ενημερος,ισχυει? |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Δευ Οκτ 01 2012, 15:28 | |
| - adder έγραψε:
- o χρηστος ειναι ενημερος,ισχυει?
Πήρα τηλέφωνο το Χρήστο και είναι θετικός, οπότε ξεκινάτε να τα αφήνετε! Mόλις τα συγκεντρώσουμε όλα, τα μαζεύω και θα τα πάω εγώ στον τύπο! Καλύτερα να μου αφήσετε χρήματα όταν θα ανακοινώσω ημερομηνία που θα είναι έτοιμα!Συμπληρώστε στη λίστα ποιοί τα αφήσατε ήδη περίπτερο: 1. man_OS 2. σαλιγκάρι 3. cantona 4. msp OK (γιατί το δικό μου το έχω ήδη στο χέρι) 5. V - NIGHTHAWK 6. adder |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Δευ Οκτ 01 2012, 16:37 | |
| Πρόταση:Όσοι είσαστε εκτός Αθηνών και απο την ίδια πόλη στείλτε τα με κούριερ στο περίπτερο ή Πλέριο ομαδικά αφού η αποστολή δεν πρόκειται να διαφέρει και πολύ στην τιμή για ένα ή πέντε κομμάτια-δεν είναι δα και τόσο βαρύ το συγκεκριμένο πλαστικό οπότε μοιράζεστε και τα έξοδα αποστολής,παραλαβής. Όλα σε ένα και τακτοποιημένα και ευκολία γι'αυτόν που θα τα πάει... Σημείωση: καλό πακετάρισμα με νάϋλον με φουσκάλες και αναγραφή εύθραστο απ'έξω για περισσότερη φροντίδα κατά τη μεταφορά απο το κούριερ! |
|
| |
xristos Member
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Δευ Οκτ 01 2012, 17:40 | |
| Τελικά εμάς από "επαρχία" θα μπορέσει κάποιος να μας εξυπηρετήσει?
Ενδιαφέρομαι και εγώ γι' αυτό ρωτάω? |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Δευ Οκτ 01 2012, 17:47 | |
| msp μαν για να αποφύγουμε το να σε ξελιγώσουμε στις ανακοινώσεις και στο πήγαινέλα κλπ κλπ, δεν θέλει ο άνθρωπος να μας κάνει μια προσφορά μεμονωμένα; Έτσι και εσύ ξελαφρώνεις, αλλά και τα παιδιά στην επαρχία μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα. |
|
| |
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Δευ Οκτ 01 2012, 18:03 | |
| - man_OS έγραψε:
- msp μαν για να αποφύγουμε το να σε ξελιγώσουμε στις ανακοινώσεις και στο πήγαινέλα κλπ κλπ, δεν θέλει ο άνθρωπος να μας κάνει μια προσφορά μεμονωμένα; Έτσι και εσύ ξελαφρώνεις, αλλά και τα παιδιά στην επαρχία μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα.
Οι από Αθήνα ενδιαφερόμενοι είμαστε 5 και καθαρίζουμε στα γρήγορα. Τα μαζεύουμε στου Χρήστου και τα πάω εγώ όλα. Η τιμή εννοείται παραμένει στα 10? μιας και είμαστε λίγοι Τα παιδιά της επαρχίας είναι 3 μέχρι στιγμής. Αν το αντέχουν οικονομικά τα παραλαμβάνω σπίτι μου με κουριερ και μου κάνουν καταθεσούλα τα 10?+ έξοδα αποστολής με ΚΤΕΛ. Τώρα αν γενικά οι Αθηναίοι θέλουν να πάνε ο καθένας μόνος, τότε δεν χρειάζεται να μπούμε καν σε διαδικασίες λίστας. Εγώ πχ είμαι έτοιμος και το κρατώ στο χέρι....το καντράν πονηρούληδες!!!! Σκέφτηκα με ένα σμπάρο να μας εξυπηρετήσω όσους μπορώ και να μην πάω για την πάρτυ μου! |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Δευ Οκτ 01 2012, 18:42 | |
| το ξέρω ότι για αυτό το σκέφτηκες και σε ευχαριστούμε, αλλά για να μην σε παιδεύουμε. Εγώ ευελπιστώ μέσα στη βδομάδα να μαι έτοιμος. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Δευ Οκτ 01 2012, 18:45 | |
| - man_OS έγραψε:
- το ξέρω ότι για αυτό το σκέφτηκες και σε ευχαριστούμε, αλλά για να μην σε παιδεύουμε.
Εγώ ευελπιστώ μέσα στη βδομάδα να μαι έτοιμος. To ερώτημα είναι: Θα τα πας μόνος και γενικά θα τα πάμε μόνοι μιας και είναι μικρό το νούμερο; Γιατί αν ο καθένας πάει μόνος, εγώ αύριο έχω φύγει για το δικό μου |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Δευ Οκτ 01 2012, 19:15 | |
| ό,τι θες εσύ, αφού ανέλαβες την πρωτοβουλία. Ή μας δίνεις μια καταληκτική ημερομηνία να τα αφήσουμε στον Χρήστο και μας εξυπηρετείς τα πλείστα ή μας στέλνεις όλους για βρούβες και πάει ο καθένας μόνος του |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Δευ Οκτ 01 2012, 19:23 | |
| Λοιπόν οι από Αθήνα αφήνετε τα κοντέρ σας μέχρι την επόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στο περίπτερο και 9 Οκτωβρίου θα τα πάω όλα! Τα παιδιά της επαρχίας προτείνετε κάποιο τρόπο ώστε να σας εξυπηρετήσω μαζί με τους Αθηναίους!
Συμπληρώστε στη λίστα ποιοί τα αφήσατε ήδη περίπτερο:
1. man_OS 2. σαλιγκάρι 3. cantona 4. msp OK (γιατί το δικό μου το έχω ήδη στο χέρι) 5. adder |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Δευ Οκτ 01 2012, 20:34 | |
| - msp έγραψε:
- Λοιπόν οι από Αθήνα αφήνετε τα κοντέρ σας μέχρι την επόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στο περίπτερο και 9 Οκτωβρίου θα τα πάω όλα!
Τα παιδιά της επαρχίας προτείνετε κάποιο τρόπο ώστε να σας εξυπηρετήσω μαζί με τους Αθηναίους!
1. man_OS 2. σαλιγκάρι 3. cantona 4. msp OK (γιατί το δικό μου το έχω ήδη στο χέρι) 5. adder o.k μιχαλη μεσα στο σου-κου το ξηλωνω και το αφηνω στον Χρηστο. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Τρι Οκτ 02 2012, 17:53 | |
| Λοιπόν οι από Αθήνα αφήνετε τα κοντέρ σας μέχρι την επόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στο περίπτερο και 9 Οκτωβρίου θα τα πάω όλα! Τα παιδιά της επαρχίας προτείνετε κάποιο τρόπο ώστε να σας εξυπηρετήσω μαζί με τους Αθηναίους!
1. man_OS 2. σαλιγκάρι 3. cantona 4. msp OK (γιατί το δικό μου το έχω ήδη στο χέρι) 5. adderOK
o.k μιχαλη μεσα στο σου-κου το ξηλωνω και το αφηνω στον Χρηστο |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Τρι Οκτ 02 2012, 18:59 | |
| Λοιπόν οι από Αθήνα αφήνετε τα κοντέρ σας μέχρι την επόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στο περίπτερο και 9 Οκτωβρίου θα τα πάω όλα! Τα παιδιά της επαρχίας προτείνετε κάποιο τρόπο ώστε να σας εξυπηρετήσω μαζί με τους Αθηναίους! Συμπληρώστε στη λίστα ποιοί τα αφήσατε ήδη περίπτερο: 1. man_OS 2. σαλιγκάρι 3. cantona 4. msp OK (γιατί το δικό μου το έχω ήδη στο χέρι) 5. adder OK το έχω ήδη στα χέρια μου κιόλας |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Τρι Οκτ 02 2012, 20:01 | |
| θελω το ιδιο γιατι το δικο μου ειναι το καλυτερο |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Τρι Οκτ 02 2012, 22:34 | |
| - adder έγραψε:
- θελω το ιδιο γιατι το δικο μου ειναι το καλυτερο
Μην φοβάσαι τα ξεχωρίζω |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Κυρ Οκτ 07 2012, 15:35 | |
| Να υπενθυμίσω πως αύριο Δευτέρα θα μαζέψω τα υπόλοιπα πλαίσια κοντέρ για να τα πάω για επινικέλωση την Τρίτη! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Κυρ Οκτ 07 2012, 16:18 | |
| ποσο θα κανει για να τα φτιαξει? |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Κυρ Οκτ 07 2012, 16:34 | |
| - msp έγραψε:
- Λοιπόν οι από Αθήνα αφήνετε τα κοντέρ σας μέχρι την επόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στο περίπτερο και 9 Οκτωβρίου θα τα πάω όλα!
Τα παιδιά της επαρχίας προτείνετε κάποιο τρόπο ώστε να σας εξυπηρετήσω μαζί με τους Αθηναίους!
1. man_OS OK 2. σαλιγκάρι 3. cantona 4. msp OK (γιατί το δικό μου το έχω ήδη στο χέρι) 5. adder OK το έχω ήδη στα χέρια μου κιόλας |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Δευ Οκτ 08 2012, 14:50 | |
| - man_OS έγραψε:
- msp έγραψε:
Συμπληρώστε στη λίστα ποιοί τα αφήσατε ήδη περίπτερο: 1. man_OS OK το έχω στα χέρια μου 2. σαλιγκάρι Δεν πρόλαβε3. cantona Καμία ακρόαση4. msp OK (γιατί το δικό μου το έχω ήδη στο χέρι) 5. adder OK το έχω ήδη στα χέρια μου Αύριο θα πάω τα 3 που έχω! Θα ειδοποιήσω πότε θα είναι έτοιμα για παραλαβή από περίπτερο! |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Τρι Οκτ 09 2012, 08:55 | |
| Μιχάλη σόρρυ αλλά κι εγώ δεν πρόλαβα. Ίσως αύριο καταφέρω να περάσω κατευθείαν από το μαγαζί και να τα αφήσω. Αν θέλεις πες που ακριβώς είναι στον Άγιο Δημήτριο. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Τρι Οκτ 09 2012, 10:50 | |
| - cantona έγραψε:
- Μιχάλη σόρρυ αλλά κι εγώ δεν πρόλαβα.
Ίσως αύριο καταφέρω να περάσω κατευθείαν από το μαγαζί και να τα αφήσω. Αν θέλεις πες που ακριβώς είναι στον Άγιο Δημήτριο. - ΤΑΚΗΣ81 έγραψε:
1) Τσαγκαράκης 210 9591203 Διός 24 Ταύρος |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Τρι Οκτ 09 2012, 10:57 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Τρι Οκτ 09 2012, 12:39 | |
| Του τα άφησα πριν καμιά ώρα και είπε πως θα τα έχει αύριο! Αν προλάβω θα πάω να τα πάρω αύριο, αλλά επίσημα δήλωσα την Πέμπτη! Θα ενημερώσω πότε θα τα αφήσω στο περίπτερο για διανομή! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Πεμ Οκτ 11 2012, 15:02 | |
| ΜΑΝ_ΟS και ADDER ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!!!!Φωτογραφιούλα πάνω στη σέλα του Χρήστου!!!! |
|
| |
man_OS gold member
| Θέμα: Απ: ΝΙΚΕΛ ΚΟΝΤΕΡ Πεμ Οκτ 11 2012, 20:44 | |
| τι λες ρε φίλε τώρα!!!!!!! Μιχάλη σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου μαν!!! |
|
| |
|