Θέμα: Κράνος με Rear View Τρι Ιουν 01 2010, 13:13
Καλημέρα σε όλους !!!!
Σήμερα χαζεύωντας στο internet ειδα το νέο κράνος της εταιρίας Reevu MSX1 Rear view .... οκ τι να πώ οι άνθρωποι το πήγαν ένα βήμα παρακάτω το άθλημα. Για όσουν δεν κατάλαβαν μηλάμε για ένα κράνος που με ανακλαστίρες σου δίνη την δυνατότητα να μπορίς να βλέπεις πίσω σου με πολύ καλύτερη εμβέλεια απο τους καθρέπτες της μηχανής σου.
Σας παραθέτω μερικά Video που βρήκα και ζητώ από τους ψαγμένους γιατί τα δικά μου τα αγγλικά εχουν ένα μικρό θέμα να μας πουν αν το φέρνη κάποιος στην Ελλάδα και βέβαια σε τι τιμή
και εδώ είναι κα το Site Τις εταιρίας
Ευχαριστώ !!!
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
Μάλιστα διάβαζα σε κάπιο forum πως ίσως να σε μπερδεύη η ταυτόχρονη προβολή του πίσω και απαντουσαν πως αν σε μπεδεύη ο καθρέπτης του αυτοκινήτου άλλο τόσο σε μπερδεύη και αυτό .... τα σχόλια δικά σας.
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
Πολυ φοβαμαι οτι για να δεις πχ πισω αριστερα θα πρεπει να κανεις το κεφαλι σου δεξια και το αντιθετο και αυτο εμενα προσωπικα θα με μπερδευει (θα ειναι σαν να οδηγας βαρκα με εξολεμβια...εμενα προσωπικα με μπερδευει!!!)
v-kougi Member
Ηλικία : 45 Τόπος : ροδος - ξανθη Registration date : 25/04/2009
Πολυ φοβαμαι οτι για να δεις πχ πισω αριστερα θα πρεπει να κανεις το κεφαλι σου δεξια και το αντιθετο και αυτο εμενα προσωπικα θα με μπερδευει (θα ειναι σαν να οδηγας βαρκα με εξολεμβια...εμενα προσωπικα με μπερδευει!!!)
καλα δεν φανταζομαι οποιος το παρει να ειναι αναγκαιο να βγαλει και τους καθρεφτες...αμα θες να δεισ πισω αριστερα απλα κοιτας τον αριστερο καθρεφτη!!
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
το κράνος τα σπάει. το μόνο που με κολλάει λίγο είναι ότι δεν γράφει τιμή και μέρος πώλησης στο site της εταιρίας. βάβαια βρήκα αυτό http://wraptor.net.au/shop/index.php?act=viewProd&productId=7, και αν ισχύουν οι τιμές αξίζει η δοκιμή.
iliasb1967
Πολυ πρακτικο σαν να σαι σε αυτοκινητο και εχεις και κεντρικο καθρεπτη.Ελπιζω το βραδυ να εχει συστημα με το οποιο να μειωνετε το ΦΩΣ των αμαξιων που ερχονται απο πισω σου (και οπως εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ τα εχουμε ολα σωστα ρυθμισμενα) να μην σου προλακει τυφλωση
gkstd
καλα δεν φανταζομαι οποιος το παρει να ειναι αναγκαιο να βγαλει και τους καθρεφτες...αμα θες να δεισ πισω αριστερα απλα κοιτας τον αριστερο καθρεφτη!!
Η εμβέλια που έχει πίσω κρατόντας το κεφάλη σου ευθύα είναι πολύ μεγάλη και βλέπεις απο την μία άκρη του δρόμου στην άλλη παρόλα αυτά δεν λέει πουθενα ότι καταργή τους καθρέπτες σου. Για σκέψου λίγο την απίστευτη χρησιμότητα του κυρίος σε ταξίδια ή ακόμα και μέσα στην πόλη. Αν ισχύει η τιμή των $300 τότε πραγματικά αξίζει η δοκιμή
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
Πολυ πρακτικο σαν να σαι σε αυτοκινητο και εχεις και κεντρικο καθρεπτη.Ελπιζω το βραδυ να εχει συστημα με το οποιο να μειωνετε το ΦΩΣ των αμαξιων που ερχονται απο πισω σου (και οπως εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ τα εχουμε ολα σωστα ρυθμισμενα) να μην σου προλακει τυφλωση
με τη διαφορά που στο αυτοκίνητο ειναι σταθερός
αλήθεια πόσο ασφαλές ειναι αυτό; να παίζει με το πως παιζει το κεφάλι ;
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
Λοιπόν φίλε το έχω εγώ αυτό το κράνος ήταν το πρώτο μου κράνος όταν πήρα την μηχανή κοστίζει από ότι θυμάμαι γύρο στα 350 γιουρο , τώρα θα σου πω την άποψη μου , σαφώς είναι πρωτότυπο και σε βοηθά στο να δεις στο νεκρό σημείο που μπορεί να μην δεις με καθρέπτη αλλά εμένα προσωπικά για να δω μου αποσπούσε την προσοχή γιατί έπρεπε να κοιτάξω πάνω ψηλά στο καθρεφτάκι και ήταν λίγο άβολο αυτό , επίσης μετά από καιρό το πίσω διαφανές πλαστικό θολώνει και γρατζουνιέται με αποτέλεσμα να καταβάλεις ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να δεις οπότε καταντά επικίνδυνο .
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
Λοιπόν φίλε το έχω εγώ αυτό το κράνος ήταν το πρώτο μου κράνος όταν πήρα την μηχανή κοστίζει από ότι θυμάμαι γύρο στα 350 γιουρο , τώρα θα σου πω την άποψη μου , σαφώς είναι πρωτότυπο και σε βοηθά στο να δεις στο νεκρό σημείο που μπορεί να μην δεις με καθρέπτη αλλά εμένα προσωπικά για να δω μου αποσπούσε την προσοχή γιατί έπρεπε να κοιτάξω πάνω ψηλά στο καθρεφτάκι και ήταν λίγο άβολο αυτό , επίσης μετά από καιρό το πίσω διαφανές πλαστικό θολώνει και γρατζουνιέται με αποτέλεσμα να καταβάλεις ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να δεις οπότε καταντά επικίνδυνο .
ετσι ....
Skylosofos Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Νίκαια Πειραιάς Registration date : 22/02/2010