|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
morfeus
Ηλικία : 43 Τόπος : Αλεξανδρούπολη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Τρι Μάης 11 2010, 12:22 | |
| Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για τον χώρο που μας παραχωρείτε, πιστεύω πως θα κάνουμε όλοι ότι καλύτερο μπορούμε για να τον αξιοποιήσουμε καταλλήλως. |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Τετ Μάης 12 2010, 11:50 | |
| |
|
| |
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Τετ Μάης 12 2010, 22:31 | |
| Αν και λίγο καθυστερημένα εύχομαι ότι το καλύτερο στον καινούργιο τομέα του forum. Καλή επιτυχία! |
|
| |
JOHN-ROCK
Ηλικία : 41 Τόπος : N.FILADELFIA-ALEXANDROUPOLI Registration date : 29/04/2010
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Πεμ Μάης 13 2010, 15:21 | |
| |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Πεμ Μάης 13 2010, 15:33 | |
| Γιατί ωρέ παληκάρια τομέας "ΘΡΑΚΗΣ-ΕΒΡΟΥ"? Από πότε ο Έβρος είναι χώρια από τη Θράκη? Εκτός εάν υπάρχει σχεδιασμός και για τομέα "ΘΡΑΚΗΣ-ΡΟΔΟΠΗΣ" και "ΘΡΑΚΗΣ-ΞΑΝΘΗΣ"... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Πεμ Μάης 13 2010, 16:41 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Γιατί ωρέ παληκάρια τομέας "ΘΡΑΚΗΣ-ΕΒΡΟΥ"?
Από πότε ο Έβρος είναι χώρια από τη Θράκη? Εκτός εάν υπάρχει σχεδιασμός και για τομέα "ΘΡΑΚΗΣ-ΡΟΔΟΠΗΣ" και "ΘΡΑΚΗΣ-ΞΑΝΘΗΣ"... +1 |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Πεμ Μάης 13 2010, 16:49 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Γιατί ωρέ παληκάρια τομέας "ΘΡΑΚΗΣ-ΕΒΡΟΥ"?
Από πότε ο Έβρος είναι χώρια από τη Θράκη? Εκτός εάν υπάρχει σχεδιασμός και για τομέα "ΘΡΑΚΗΣ-ΡΟΔΟΠΗΣ" και "ΘΡΑΚΗΣ-ΞΑΝΘΗΣ"... Θέμα: Απ: Aπο Θράκη-Μάζωξη Βορείων-Βορείων Σαβ Μαϊος 08, 2010 4:48 pm - michalis έγραψε:
- Χαιρετω την παρεα της Θρακης.
Επίσης χαιρετίζω την όλη προσπάθεια που κανετε να ενωθειτε και να αυξηθειτε. Εχετε φτασει τις 20-21 σελιδες σε αυτο το τοπικ και εδω μεσα ειναι ολα οσα εχετε κανει ως τωρα.Εκδρομες -συναντησεις-βιντεο,καφε κτλ κτλ. Θελω να προτεινω να γινει μια ''Ενοτητα μελών φόρουμ Θράκης''. Εβρος-Σαμοθράκη-Ροδόπη-Ξάνθη-;;;;;;;;; Αυτό πιστευω πως θα σας βοηθήσει πολυ. Θα ηθελα να διαβασω τις γνώμες σας και επίσης την γνωμη των διαχειριστών του forum. Μιχάλης. Είναι καλύτερα να γίνει ξεχωριστή ενότητα και όχι τομέας. Στείλτε μυνημα στους διαχειριστές να το φτιάξουν και να προσθέσουν συντονιστες,οπως εχει γινει και σε αλλες ενοτητες. This is My Opinion. Thank you |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Πεμ Μάης 13 2010, 16:56 | |
| Παίδες καλησπέρα,
αντε και το Έβρος να το σβήσω (μου ζητήθηκε να μπεί.- ) πέραν αυτού επειδή η Θράκη ανήκει στον Τομέα των Βορρείων θέωρησα σωστό να είναι μαζί σαν ενότητα....συντονιστής απο την άλλη θα μπεί όποιος προταθεί , δεν μπορώ να βάλω κάποιον αυθαιρετα και γιαυτό μπήκε ο Ηλίας μέχρι να έχουμε ένα άτομο της αρεσκείας των Θρακιωτών...
ευχαριστώ και πάλι... _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Πεμ Μάης 13 2010, 17:06 | |
| - morfeas έγραψε:
- Παίδες καλησπέρα,
αντε και το Έβρος να το σβήσω (μου ζητήθηκε να μπεί.- ) πέραν αυτού επειδή η Θράκη ανήκει στον Τομέα των Βορρείων θέωρησα σωστό να είναι μαζί σαν ενότητα....συντονιστής απο την άλλη θα μπεί όποιος προταθεί , δεν μπορώ να βάλω κάποιον αυθαιρετα και γιαυτό μπήκε ο Ηλίας μέχρι να έχουμε ένα άτομο της αρεσκείας των Θρακιωτών...
ευχαριστώ και πάλι... Συμφωνω για το θεμα της ενοτητας-τομεα με τον morfeas.. Αλλα το Εβρος στον τιτλο το θεωρω περιττο.. |
|
| |
morfeus
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Πεμ Μάης 13 2010, 18:23 | |
| Λοιπόν παιδιά ελπίζω να μην παρεξηγηθούν όσα γράψω αλλά για να το κάνουμε σωστά από την αρχή, μπορεί η Θράκη (Νομοί Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου) να είναι Βόρια Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι υποκατηγορία στην Βόρια Ελλάδα. Στην ουσία Βόρια Ελλάδα λέγεται ότι βρίσκεται πάνω από τους νομούς Καστοριάς και Γρεβενών. Γιατί τα λέω όλα αυτά; Πιστεύω πως πρέπει να γίνει μετονομασία της κατηγορίας με όνομα Β.Ελλάδας σε Μακεδονίας και εκεί να γράφουν τα παιδιά από τους Νομούς της Μακεδονίας, να μετονομασθεί η κατηγορία Μαγνησίας σε Θεσσαλίας και εκεί να γράφουν τα παιδιά από την Μαγνησία και τους άλλους νομούς της Θεσσαλίας και τέλος να γίνει και ξεχωριστή κατηγορία Θράκη όπου εκεί θα γράφουν όσοι είναι από Ξάνθη, Ροδόπη και Έβρο. Άποψή μου ε |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Πεμ Μάης 13 2010, 19:20 | |
| |
|
| |
morfeus
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Πεμ Μάης 13 2010, 19:27 | |
| Αγαπητέ Νίκο δεν βλέπω πουθενά ούτε όργανα ούτε χορούς Ξεκαθάρισα από την αρχή πως δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Απλά κατέθεσα μια ιδέα-άποψη τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Παρ Μάης 14 2010, 20:07 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Δευ Μάης 17 2010, 14:51 | |
| έκλεισε και το θέμα συντονιστή πάιδεςςςςς...
ο συντονιστής της υποενότητας αυτής θα είναι ο Γιώργος (north strom) . θα παρακαλούσα να τον βοηθήσετε στο έργο του.
ευχαριστώ. _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
| |
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Δευ Μάης 17 2010, 18:32 | |
| - morfeas έγραψε:
- έκλεισε και το θέμα συντονιστή πάιδεςςςςς...
ο συντονιστής της υποενότητας αυτής θα είναι ο Γιώργος (north strom) . θα παρακαλούσα να τον βοηθήσετε στο έργο του.
ευχαριστώ. γιατί ....κανουμε και τιποτ'αλλο... αντε ρε ...καλή επιτυχία ...και τυπικά!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
CJ MakIs X
Ηλικία : 41 Τόπος : Αλεξανδρούπολη Registration date : 27/04/2010
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Δευ Μάης 17 2010, 18:33 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Δευ Μάης 17 2010, 20:28 | |
| |
|
| |
dj-xatzi
Ηλικία : 39 Τόπος : Ορεστιάδα Registration date : 24/04/2010
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Δευ Μάης 17 2010, 22:29 | |
| |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Τρι Μάης 18 2010, 18:43 | |
| Γιώργη τη τσίμπησες αναβάθμιση ....κανόνισε τωρα να μας βγεις σαν τον τριάστερο ....κομήτης ......ρε κάμπια ,σκ@τόγερε για σένα λέω |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Τρι Μάης 18 2010, 19:04 | |
| παρών _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
North Strom Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Alexandroupoli Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Τετ Μάης 19 2010, 01:04 | |
| - gevo έγραψε:
- Γιώργη τη τσίμπησες αναβάθμιση ....κανόνισε τωρα να μας βγεις σαν τον τριάστερο ....κομήτης
......ρε κάμπια ,σκ@τόγερε για σένα λέω Ευχαριστω ολους για τις ευχες στο ρολο που ανελαβα...και φυσικα στα παιδια απο τη Θρακη (τα φιλαρακια μου) που με βγαλανε μπροστα! Γερασι δεν ξερω τι εστι κομητης...για καντο πιο λιανο! |
|
| |
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Τετ Μάης 19 2010, 02:14 | |
| Ευχαριστω ολους για τις ευχες στο ρολο που ανελαβα...και φυσικα στα παιδια απο τη Θρακη (τα φιλαρακια μου) που με βγαλανε μπροστα!
Γερασι δεν ξερω τι εστι κομητης...για καντο πιο λιανο![/quote]
ρε Γιωργο ενοειται αντε γερα ρε να γινουμε ακομη ποιο πολλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Τομέας Θράκης Παρ Μάης 21 2010, 13:09 | |
| Καποια στιγμη εντος εβδομαδος θα γινει η ενοτητα της θρακης θα ειναι ξεχωριστο κομματι απο το φορουμ βορειου ελλαδος. Οποιαδηποτε τυχον προβληματα που μπορει να δημιουργηθουν στην μεταβαση αυτη παρακαλω δειξτε κατανοηση. Ισως διαγραφουν ολα τα νηματα και θα πρεπει να δημιουργηθουν ξανα απο την αρχη. Ευχαριστω _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
| |
| |
|