|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nickolaos Member
| Θέμα: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 11:13 | |
| Καλημερα σε ολους και καλο μηνα,ελπιζω να μπηκε καλα σε ολους,γιατι σ'εμενα αλλο πραγμα μου μπηκε.Ευτυχως οχι στην στρωμα μου αλλα στο κουτι. Λεω χθες στην συζυγο δεν παμε καμια εκδρομουλα με το αυτοκινητο μιας που εχει να κινηθει πανω απο 2μηνο? Οκ μου λεει η παντερμο,παω το λοιπον να βγαλω κουκουλες και να κανω τους απαραιτητους ελεγχους.Βαζω μπρος ακουω εναν ηχο σαν να τρεχει νερο με πιεση και αμεσως μια οσμη βενζινης βγαινω εξω και τι βλεπω....κομμενο το σωληνακι που ερχεται απο το ρεζερβουαρ στο φιλτρο βενζινης (για οσους εχουν οπελ ξερουν τι εννοω),γ@μω την τυχη μου αρχιζω τα καντιλια. Τεσπα δεν μπορουσε να μεινει ετσι και αποφασιζω να το φτιαξω με μια καθυστερηση στην πολυτιμη εκδρομη μου. Περνω τον κροκοδειλο(γρυλο) που εχω στην αποθηκη,λαστιχο υποπιεσης καυσιμου γενικα ευτυχως εχω τα παντα σε οτι αφορα το αυτοκινητο μιας και τα περισοτερα τα κανω εγω,τσουκου τσουκου το εφτιαξα.Αντε να κανω ενα μπανιο να ντυθω και φυγαμε.Παμε Λιβαδεια πινουμε τον καφε μας,τρωμε εε βραδακι δεν γυρναμε λεμε?? Στην εθνικη φεεεετα μονοι μας μια χαρουλα,στο υψος της Μαλακασας μεσαια λωριδα εγω 120χλμ χαλαρα,με περνα στα αριστερα μια 520 με πανω απο 170χλμ και ακουω ενα κρατς στο παρμπριζ μου και νασου το σπασιματακι......ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΑ μιλαμε εγινα ακρωτηριο Κεννεντη Καναβεραλ που λεμε.Ομορφος μηνας δεν λεω ,αυριο παμε για αλλαγη παρμπριζ ή επισκευη οτι παιρνει γενικα. Αντε μαγκες καλο μηνα!!!!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 11:18 | |
| Νικόλα η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται!!!!!
Τι να πώ ρε φίλε, τουλάχιστον πήγατε εκδρομή!!!! |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 11:29 | |
| Ναι φιλε Νωντα ετσι ειναι,παλι καλα που πηγαμε εκδρομη!! |
|
| |
falakron Member
Ηλικία : 48 Τόπος : Μαραθώνας Registration date : 23/12/2009
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 13:05 | |
| Λοιπόν μάγεκς τέρμα οι μ@λ@κίες, θα κανονίσω ευχέλαιο, τρισάγιο κλπ! Φιλε Νικο τις ευχές μου και που 'σαι, παίξτο και λίγο "γραφτόπουλος" ρε συ, ρίξτο στην τρελή για να μην τρελαθείς...Λέω εγώ τωρα. |
|
| |
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 13:06 | |
| Καλημέρα Νίκο
Αν έχεις θραύση κρυστάλλων στις καλύψεις της ασφάλειας τότε σου προτείνω να μην το αλλάξεις αλλά να το αφήσεις να γίνει ρωγμή και μετά να πας στην Carglass που συνεργάζεται με τις ασφαλιστικές και να στο αλλάξουν δωρεάν. Έτσι έκανε φιλαράκι και δεν πλήρωσε μία.
Καλό μήνα |
|
| |
Psyxologos Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Άνω Γλυφάδα - Αμφίκλεια Παρνασσος Registration date : 17/12/2009
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 13:15 | |
| Περαστικά γείτονα! Δες την θετική πλευρά της υπόθεσης, δεν χτυπήσατε (φαντάσου να ήσουν με τη μηχανη), βόλτα πήγες και παίζει να μην πληρώσεις και τίποτα εν τέλει (Translatoras et al ) |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 15:01 | |
| τέτοια να βλέπω στα δυσάρεστα....΄τετοια να βλέπω !!!!
καλα σε μπήκε Συνάδελφε ....σιγα τώρα...
θραυση κρυστάλλων έχεις σίγουρα εεεε.... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
wannabe Member
Τόπος : Athens Registration date : 28/06/2009
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 15:19 | |
| Νίκο το σωληνάκι βενζίνης είνια 1/4 της ίντζας? το κράτησες? το θέλω για τη μόντα στα αντίβαρα για αλουμινένιο τιμόνι ουδέν κακόν αμιγές καλού. let me know. |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 16:20 | |
| - Nickolaos έγραψε:
- ....κομμενο το σωληνακι ...
ποντικια μηπως? Το ειχα παθει στο nissan. ειχαν φαει το σωληνακι για το υγρο των υαλοκαθαριστηρων... φαινοντουσαν τα σημαδια απο τα δοντια τους στο σωλωνακι |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 17:34 | |
| Α ρε φίλε σε καταλαβαίνω και εγώ είπα να πάρω πρωτομαγιά το δικό μου opel που πριν 5 μήνες του είχα αλλάξει φλάντζα κινητήρα και Κάρτερ (1200?) γιατί έτσι του ήρθε να της κάψει ,και νασου τα λάδια γεμάτο μέσα στον κινητήρα , από ότι είδα χάνει από ένα αισθητήρα με ένα καλωδιακη στην αριστερή μεριά σκατά μην πω τίποτα για τα opel πάλι στον μάστορα . |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 20:08 | |
| Το να ξεκινάς για εκδρομούλα και να σου τυχαίνει τέτοιο πράγμα, σε πιάνει μια απογοήτευση σίγουρα. Αυτό δε της επιστροφής, πρέπει να ήταν η κορύφωση της. Το μόνο που μπορώ Nickolae είναι να σου ευχηθώ αυτά να ήταν και τα τελευταία άσχημα συμβάντα για σένα όχι μόνο για αυτό το μήνα, αλλά για όλο το χρόνο. |
|
| |
crazy artist
Ηλικία : 53 Τόπος : Π. Φάληρο Registration date : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 20:24 | |
| ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ CAR GLASS ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ !!!! |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 20:57 | |
| - wannabe έγραψε:
- Νίκο το σωληνάκι βενζίνης είνια 1/4 της ίντζας? το κράτησες?
το θέλω για τη μόντα στα αντίβαρα για αλουμινένιο τιμόνι ουδέν κακόν αμιγές καλού. let me know. Εχω οσο σωληνακι θες,θα φερω την Τεταρτη στο Πλεριο!!! |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 20:59 | |
| - hypersonic έγραψε:
- Nickolaos έγραψε:
- ....κομμενο το σωληνακι ...
ποντικια μηπως? Το ειχα παθει στο nissan. ειχαν φαει το σωληνακι για το υγρο των υαλοκαθαριστηρων... φαινοντουσαν τα σημαδια απο τα δοντια τους στο σωλωνακι Μπα μαλλον παλαιοτητα και απο την ακινησια παρεδωσε πνευμα!!! |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 21:02 | |
| Εχω θραυση για τα κρυσταλλα και εστειλα mail στην carglass,περιμενω οκ για ραντεβου!! |
|
| |
apopsi21 Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 07/01/2010
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 22:02 | |
| σε καταλαβαινω απολυτα αλλα καλου κακου βαλε κανενα ή |
|
| |
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 22:30 | |
| Μακάρι το μάτι να πήγε όλο στο παρμπρίζ και πουθενά αλλού Πάλι καλά που έχεις θραύση κρυστάλλων και δεν θα πληρώσεις τίποτα |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Κυρ Μάης 02 2010, 22:49 | |
| Μα τι ματι ηταν αυτο βρε αδερφε ,τεσπα ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και οποιος ξαναπει κακο για μας....να του βγει το ματι του σαν λουκουμας!!!!! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Δευ Μάης 03 2010, 00:27 | |
| Νικόλα μικρό το κακό αδερφέ.
Βάλε και συ κανένα σκόρδο βρε παιδί............αχρείαστο να 'ναι! |
|
| |
big_driver Member
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Δευ Μάης 03 2010, 12:42 | |
| Νικολα ευτυχως απο τη μια που ηταν μονο μικρες υλικες ζημιες απο την αλλη ξερω οτι ηταν ενα ψυχολογικο σοκ....τελος παντων τελος καλο ολα καλα.............μα κι εσυ βρε παιδακι μου δεν ερχοσουν απο την εκθεση να πιασουμε το μαη?αφου ηξερες ....ειχαμε πολλα λουλουδια |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Δευ Μάης 03 2010, 12:51 | |
| |
|
| |
ghostrider Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Πειραιας-Μεγαρα Registration date : 27/09/2009
| Θέμα: Απ: Καλα μας μπηκε ο μηνας. Τετ Μάης 05 2010, 00:29 | |
| |
|