| Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Parasound Member
| Θέμα: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Τρι Απρ 27 2010, 12:26 | |
| Καλησπερα,
θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου προτεινει απο που μπορω να αγορασω λιπαντικα BelRay στις καλυτερες τιμες. Τηλεφωνο, ιστοσελιδα κτλ. Ευχαριστω |
|
| |
Skylosofos Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Νίκαια Πειραιάς Registration date : 22/02/2010
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Τρι Απρ 27 2010, 12:47 | |
| - parasound έγραψε:
- Καλησπερα,
θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου προτεινει απο που μπορω να αγορασω λιπαντικα BelRay στις καλυτερες τιμες. Τηλεφωνο, ιστοσελιδα κτλ. Ευχαριστω ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 4111569 & 210 4221442 κα Καράμπελα Κεντρικό: Αλιπεδου 21-23, Πειραιάς Υποκατάστημα: Καλλιρόης 37, Νέος Κόσμος 210 9243081 Υποκατάστημα: Αμβροσίου Φραντζή 17 , Νέος Κόσμος 210 9239323 http://www.trade-wind.gr/ Μέχρι τώρα που το έχω ψάξει εκεί έχει τις καλύτερες τιμές γενικά. Το συγκεκριμένο που ψάχνεις αν θυμάμαι καλά 582ml 15,50 euro!!! |
|
| |
Parasound Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Τρι Απρ 27 2010, 12:56 | |
| |
|
| |
Skylosofos Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Τρι Απρ 27 2010, 13:04 | |
| - parasound έγραψε:
- Να σαι καλα thanks
Φίλε σόρρυ τώρα είδα οτι είσαι απο την βέροια... πάρε όμως τηλ να ρωτήσεις μήπως υπάρχει κανένας που συνεργάζονται προς τα μέρη σου.. Αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρεις την χαμηλώτερη τιμή που μπορεί να δώσει ένα μαγαζί στον πειραιά... |
|
| |
mes Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Τρι Απρ 27 2010, 14:41 | |
| Τα belray ειναι περιπτωση ΔΕΝ τα εχει ο Λαμπριανιδης και οσοι τα εχουν περιπου εχουν ιδιες τιμες.Αυτο γιατι ειναι λαδι τοπ και πουλαει μονο του.Το exp ΔΕΝ το εχω δει κατω απο 13ε |
|
| |
Skylosofos Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Τρι Απρ 27 2010, 14:47 | |
| - mes έγραψε:
- Τα belray ειναι περιπτωση ΔΕΝ τα εχει ο Λαμπριανιδης και οσοι τα εχουν περιπου εχουν ιδιες τιμες.Αυτο γιατι ειναι λαδι τοπ και πουλαει μονο του.Το exp ΔΕΝ το εχω δει κατω απο 13ε
Δεν παίζει αυτό που λές... πήγα την παρασκευή που μας πέρασε και τα είχε στην βιτρίνα μπροστά ο πωλητής. Επίσης πήρα ξανά τηλ πριν απαντήσω στο παλικάρι για να μου ξαναπεί την τιμή και μου έδωσε την τιμή που είπα ποιο πάνω (λιπαντικό αλυσίδας 582μλ). Φιλικά...!!! |
|
| |
mes Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Τετ Απρ 28 2010, 16:35 | |
| Το exp ειναι ημισυνθετικο και οχι σπρευ αλυσιδας |
|
| |
Parasound Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 11:36 | |
| Φιλε Skylosofe, σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια, πηρα τελικα τα Λαδια EXP Bell ray 20W50 4L, στα 42E και το σπρει αλυσιδας Super Clean Chain Lube, το μεγαλο 15,50Ε, πριν απο λιγο μεσα σε μια μερα στην Βεροια χωρις εξτρα κοστος μεταφορας και μαλιστα με δωρα ενα Αντισκωριακο και ενα γυαλιστικο σπρει. |
|
| |
Skylosofos Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 11:41 | |
| |
|
| |
Parasound Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 11:56 | |
| Λοιπον και για τους συναδερφους οπως εγραψε και ο φιλτατος Skylosofos
ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ
ΤΗΛ: 210 4111569 & 210 4221442 κα Καράμπελα
Κεντρικό: Αλιπεδου 21-23, Πειραιάς
Μια απλη παραγγελια και για οσους ειναι πιο κοντα απο μενα θα τα εχουν την ιδια μερα |
|
| |
Skylosofos Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 12:01 | |
| |
|
| |
Skylosofos Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 12:03 | |
| - parasound έγραψε:
- Φιλε Skylosofe,
σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια, πηρα τελικα τα Λαδια EXP Bell ray 20W50 4L, στα 42E και το σπρει αλυσιδας Super Clean Chain Lube, το μεγαλο 15,50Ε, πριν απο λιγο μεσα σε μια μερα στην Βεροια χωρις εξτρα κοστος μεταφορας και μαλιστα με δωρα ενα Αντισκωριακο και ενα γυαλιστικο σπρει. Αν είναι έτσι...τοτε την επόμενη φορά δεν θα πάω να τα πάρω απο εκεί...θα του πώ να μου τα στείλει μπας και μου βάλει και μένα κανένα δωράκι... |
|
| |
mes Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 12:14 | |
| και εγω επαθα τωρα γιατι στο site του ΔΕΝ εχει belray |
|
| |
Parasound Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 12:16 | |
| Εχει και τα Λαδια τα οποια τα εισαγει συσκευασμενα κατευθειαν απο Αμερικη. Τωρα για τα δωρακια με εξεπληξε και μενα. Ισως εκτιμησαν οτι παραγειλα απο τοσο μακρια και διαλεξα αυτους.
Τα δωρα ειναι συγκεκριμενα ενα αντισκωριακο - Λιπαντικο σπρευ Liquid Wrench super lubricant & penetrant, αυτο
http://www.trade-wind.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=664&category_id=55&keyword=liquid+wrench&option=com_virtuemart&Itemid=57&lang=el
αλλα σε σπρευ
και ενα Original bike spirits spray cleaner & Polish, αυτο http://www.trade-wind.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=521&category_id=95&option=com_virtuemart&Itemid=57&lang=el |
|
| |
Parasound Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 12:17 | |
| Ναι αληθεια ειναι στο site κοιταξα και εγω και δεν αναφερει κατι για Bel Ray, ομως εχει. Το μονο που δεν εχει μου ειπε απο BelRay ειναι εκεινο το αδιαβροχο γρασο. |
|
| |
Skylosofos Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 12:19 | |
| - mes έγραψε:
- και εγω επαθα τωρα γιατι στο site του ΔΕΝ εχει belray
Ρε σι φίλε mes.... αφού στο είπα οτι προϊόντα bellrey έχει σίγουρα γιατί πήρα τηλ στο μαγαζί. και έχει και πολλά ακόμα πραγματα...το θέμα τώρα είναι να πείσουμε το φιλαράκι που πήρε τα δωράκια να μας πεί το μυστικό να γκαβαντζοσουμε και μεις τίποτα. |
|
| |
mes Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 12:25 | |
| τα δωρα τα φερνει ουτως η αλλως οποτε παιρνω κατι παντα θα φερει |
|
| |
mes Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 12:28 | |
| μολις μιλησα με Λαμπριανιδη Πειραια ΔΕΝ εχει bel ray ηταν μονο ενα κουτι ξεχασμενο |
|
| |
mes Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 12:31 | |
| ενταξει τι να λεμε στι καταστημα στην Καλλιροης τα εχουν οτι να'ναι |
|
| |
Parasound Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 12:40 | |
| Μολις με πηραν τηλεφωνο απο Λαμπριανιδη για τον αν ελαβα και αν ειμαι ευχαριστημενος απο την παραγγελια και τους ρωτησα αν εχουν και αλλα Bel Ray και ενα ειπαν στον φιλο Mes οτι τελειωσαν. Η απαντηση ηταν οτι οντως ημουν τυχερος και πηρα το τελευταιο 4l αλλα οτι και σκεφτονται να φερουν σε αυτην την τιμη αφου υπαρχει ζητηση. Αυτος ηταν και ο λογος που δεν τα ειχαν στο site. |
|
| |
Skylosofos Member
| Θέμα: Απ: Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) Παρ Απρ 30 2010, 12:45 | |
| - parasound έγραψε:
- Μολις με πηραν τηλεφωνο απο Λαμπριανιδη για τον αν ελαβα και αν ειμαι ευχαριστημενος απο την παραγγελια και τους ρωτησα αν εχουν και αλλα Bel Ray και ενα ειπαν στον φιλο Mes οτι τελειωσαν. Η απαντηση ηταν οτι οντως ημουν τυχερος και πηρα το τελευταιο 4l αλλα οτι και σκεφτονται να φερουν σε αυτην την τιμη αφου υπαρχει ζητηση. Αυτος ηταν και ο λογος που δεν τα ειχαν στο site.
Οπως το είπε και ο mes....ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.... |
|
| |
| Προτασεις για αγορα προιοντων BelRay σε καλυτερη τιμη (τηλεφωνο, site) | |
|