|
|
| Πώς να απαντάτε στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των τραπεζών | |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
obelix Member
| Θέμα: Πώς να απαντάτε στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των τραπεζών Παρ Απρ 09 2010, 23:04 | |
| Πώς να απαντάτε στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των τραπεζών
Έξοχο άρθρο του Τάσου Θεοδωρόπουλου, στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος; - Εξαρτάται. - Τι εννοείται «εξαρτάται»; - Από το ποιος τον ζητεί. - Συγγνώμη, αυτό δεν είναι το τηλέφωνο του κ. Παπαδόπουλου; - Πιθανότατα. Ποιος τον ζητεί; - Αγκαθούρα. Από την Kleftobank. - Τότε δεν είμαι ο κ. Παπαδόπουλος. - Μπορώ να μιλήσω στον κ. Παπαδόπουλο; - Αμα θέτε, εγώ θα σας εμποδίσω; - Με συγχωρείτε, τι συμπεριφορά είναι αυτή; - Αν ξαναπάρεις, να δεις που θα την έχω χει- ροτερέψει.
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ. - Ο ίδιος. - Από την Kleftobank τηλεφωνώ, κύριε Παπα- δόπουλε, Αγκαθούρα. - Α, υπέροχα. - Σχετικά με το δάνειό σας… - Ναι, τι έπαθε; - Εχετε καθυστερήσει 6 ημέρες την πληρωμή του. - Και μία σήμερα 7. - Πότε υπολογίζετε ότι θα μπορέσετε να κατα- θέσετε το ποσό; - Οταν το καταθέσω, θα το δείτε στον υπολογι- στή σας. - Πρέπει να μου πείτε μια ημερομηνία. - Δεν θέλω να σας πω. Θα το δείτε κατατεθει- μένο. - Με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι αυτή συμπε- ριφορά. - Βρε, άντε μου στο διάολο, που θα μου μάθεις και συμπεριφορά, αλογομούρα. - Η συνομιλία μας, κύριε Παπαδόπουλε, κατα- γράφεται και θα μεταβιβαστεί στους υπεύθυ- νους. - Και πώς θα τους πεις ακριβώς, κούκλα μου: «Με είπαν καριόλα στο τηλέφωνο επειδή κάνω το επάγγελμα μιας καριόλας»; (κλείσιμο)
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ. - Ο ίδιος. - Αγκαθούρα από την Kleftobank. - Αριθμό ταυτότητας και πατρώνυμο, παρακαλώ; - Για ποιον λόγο; - Γιατί σκοπεύω να σας κάνω μήνυση, κυρία Αγκαθούρα. Για παρενόχληση. - Δεν είμαι υποχρεωμένη να σας δώσω τα στοι- χεία μου. - Δεν είμαι υποχρεωμένος τότε να σας απαντή- σω. (κλείσιμο)
GAY ACTIVIST ANTIMETΩΠΙΣΗ
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ; - Ο ίδιος. - Αγκαθούρα από την Kleftobank. - Aχ, κυρία Αγκαθούρα μου, συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω τώρα γιατί πεοθηλάζω και είμαι μπουκωμένος.
ΚΑΨΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος; - Σας ακούω. - Αγκαθούρα από την Κleftobank. - Καλησπέρα, κυρία Αγκαθούρα, σας περίμενα. - Εγινε κάποια κατάθεση μήπως; - Αχ, δυστυχώς, δεν πρόλαβα. - Αύριο θα τα καταφέρετε; - Να σας πω, τι φοράτε αυτή τη στιγμή; - Συγγνώμη; - Θα ήθελα να πάρετε το ακουστικό και να το ακουμπήσετε πάνω σας και σιγά-σιγά να το κα- τεβάσετε προς τα κάτω και μετά, με μία κίνη- ση, αργή, αλλά σταθερή, με τρυφερότητα και δυναμισμό συνάμα, να το σπρώξετε μέσα σας. - Πώς μιλάτε έτσι, κύριε Παπαδόπουλε; - Δεν είμαι ο Παπαδόπουλος, αλλά σε άναψα πουτανίτσα, ε; |
| | | SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Πώς να απαντάτε στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των τραπεζών Παρ Απρ 09 2010, 23:37 | |
| τα δωσες ολα παλι συμφορουμιτη!!!!!!!!!!!! |
| | | fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Πώς να απαντάτε στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των τραπεζών Παρ Απρ 09 2010, 23:44 | |
| - obelix έγραψε:
- Πώς να απαντάτε στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των τραπεζών
Έξοχο άρθρο του Τάσου Θεοδωρόπουλου, στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος; - Εξαρτάται. - Τι εννοείται «εξαρτάται»; - Από το ποιος τον ζητεί. - Συγγνώμη, αυτό δεν είναι το τηλέφωνο του κ. Παπαδόπουλου; - Πιθανότατα. Ποιος τον ζητεί; - Αγκαθούρα. Από την Kleftobank. - Τότε δεν είμαι ο κ. Παπαδόπουλος. - Μπορώ να μιλήσω στον κ. Παπαδόπουλο; - Αμα θέτε, εγώ θα σας εμποδίσω; - Με συγχωρείτε, τι συμπεριφορά είναι αυτή; - Αν ξαναπάρεις, να δεις που θα την έχω χει- ροτερέψει.
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ. - Ο ίδιος. - Από την Kleftobank τηλεφωνώ, κύριε Παπα- δόπουλε, Αγκαθούρα. - Α, υπέροχα. - Σχετικά με το δάνειό σας… - Ναι, τι έπαθε; - Εχετε καθυστερήσει 6 ημέρες την πληρωμή του. - Και μία σήμερα 7. - Πότε υπολογίζετε ότι θα μπορέσετε να κατα- θέσετε το ποσό; - Οταν το καταθέσω, θα το δείτε στον υπολογι- στή σας. - Πρέπει να μου πείτε μια ημερομηνία. - Δεν θέλω να σας πω. Θα το δείτε κατατεθει- μένο. - Με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι αυτή συμπε- ριφορά. - Βρε, άντε μου στο διάολο, που θα μου μάθεις και συμπεριφορά, αλογομούρα. - Η συνομιλία μας, κύριε Παπαδόπουλε, κατα- γράφεται και θα μεταβιβαστεί στους υπεύθυ- νους. - Και πώς θα τους πεις ακριβώς, κούκλα μου: «Με είπαν καριόλα στο τηλέφωνο επειδή κάνω το επάγγελμα μιας καριόλας»; (κλείσιμο)
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ. - Ο ίδιος. - Αγκαθούρα από την Kleftobank. - Αριθμό ταυτότητας και πατρώνυμο, παρακαλώ; - Για ποιον λόγο; - Γιατί σκοπεύω να σας κάνω μήνυση, κυρία Αγκαθούρα. Για παρενόχληση. - Δεν είμαι υποχρεωμένη να σας δώσω τα στοι- χεία μου. - Δεν είμαι υποχρεωμένος τότε να σας απαντή- σω. (κλείσιμο)
GAY ACTIVIST ANTIMETΩΠΙΣΗ
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ; - Ο ίδιος. - Αγκαθούρα από την Kleftobank. - Aχ, κυρία Αγκαθούρα μου, συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω τώρα γιατί πεοθηλάζω και είμαι μπουκωμένος.
ΚΑΨΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος; - Σας ακούω. - Αγκαθούρα από την Κleftobank. - Καλησπέρα, κυρία Αγκαθούρα, σας περίμενα. - Εγινε κάποια κατάθεση μήπως; - Αχ, δυστυχώς, δεν πρόλαβα. - Αύριο θα τα καταφέρετε; - Να σας πω, τι φοράτε αυτή τη στιγμή; - Συγγνώμη; - Θα ήθελα να πάρετε το ακουστικό και να το ακουμπήσετε πάνω σας και σιγά-σιγά να το κα- τεβάσετε προς τα κάτω και μετά, με μία κίνη- ση, αργή, αλλά σταθερή, με τρυφερότητα και δυναμισμό συνάμα, να το σπρώξετε μέσα σας. - Πώς μιλάτε έτσι, κύριε Παπαδόπουλε; - Δεν είμαι ο Παπαδόπουλος, αλλά σε άναψα πουτανίτσα, ε; απλα εισαι κορυφη...... Τελοςςςςςς |
| | | MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Πώς να απαντάτε στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των τραπεζών Σαβ Απρ 10 2010, 17:43 | |
| |
| | | hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Πώς να απαντάτε στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των τραπεζών Σαβ Απρ 10 2010, 17:48 | |
| Σαββατιατικα και με πηραν απο την Diners Vodafone κτλ κτλ...(για εκδοση καρτας ωστε να πληρωνω μεσω αυτην τον λογαριασμο μου με εκπτωσεις κτλ) Χρησιμοποιησα την μεθοδο ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, στο βαθμο που την θυμομουν βεβαια, αλλα δεν μπορω να πω οτι επιασε...η κοπελια δεν επαιρνε απο λογια μου τα εκανε τσουρεκια!!! |
| | | Rory moderator
| | | | | Πώς να απαντάτε στα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των τραπεζών | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Σελίδα 1 από 1 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|