| Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Δευ Μαρ 29 2010, 14:49 | |
| Ανοιγω αυτο το νημα για να συζηταμε και να ανακοινωνουμε μαγαζια που μας κανουν καποια εκπτωση. Αν υπαρχει καποιο προβλημα με το φορουμ πειτε το. Ενημερωτικα, εγω τουλαχιστο που μιλησα με καποια ατομα σημερα δε χρησιμοποιησα το ονομα του κλαμπ, αφου δεν ειμαι μελος ετσι και αλλιως. Ειπα οτι ειμαστε μια ομαδα ατομων απο το φορουμ του vstrom.
Με βαση τις συζητησεις που εχουμε κανει με τα παιδια για λαστιχα, μιλησα με Μπουγαδακη σημερα και επιβεβαιωσα την τιμη που μπορει να μας δωσει. Ετσι ειναι:
1. BRIDGESTONE BATTLEWING 501 -->250 euros 2. METZELER TOURANCE EXP -->260 euros 3. PIRELLI SCORPION TRAIL -->250 euros
Οποτε παιρνετε ενα τηλεφωνακι στο Μπουγαδακη Στελιο 2810325783 , ΓΕΩΡΓ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 63 του λετε οτι εισαστε απο το φορουμ και κανονιζετε για τα λαστιχακια. Οσοι θελουν λοιπον αμεσα λαστιχακια 'ξα σας!!!
Οσο αναφορα περαιτερω εκπτωσεις επι ελαστικων και σερβις θα σας πω στο καιφε της τεταρτης που θα εχω νεοτερα.!!! |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Δευ Μαρ 29 2010, 15:17 | |
| ωραίος ο Δημήτρης....................
εγώ είμαι μέσα για λάστιχα!!!! |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Δευ Μαρ 29 2010, 15:19 | |
| - sakismip έγραψε:
- ωραίος ο Δημήτρης....................
εγώ είμαι μέσα για λάστιχα!!!! κι ΕΓΩ .....μέσα !!!! |
|
| |
Giatros
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Δευ Μαρ 29 2010, 18:08 | |
| κι εγω-κι εγω!!!! τα μαμισια τα φαγαν τα ψωμια τους.... |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Δευ Μαρ 29 2010, 19:35 | |
| Καλησπέρα Κρήτη, φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα με το φόρουμ , αρκεί ότι γίνεται να γίνεται με γνώμονα την εξυπηρέτηση των μελών του φόρουμ και όχι την κερδοσκοπια. Ενημερωτικά το σωστό θα είναι να σας κάνει γραπτή προσφορά προς τα μέλη και να ανοίξουμε μια ενότητα με την μορφή της ανακοίνωσης προς χρήση.Επίσης αν θές στείλε μου με π.μ. τα στοιχεία του καταστήματος για να έρθουμε σε επικοινωνία με σκοπό την εξυπηρέτηση των μελών της λέσχης που είναι κάτοικοι Κρήτης. Ευχαριστώ. _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
lioulios
Ηλικία : 45 Τόπος : Αγ.Νικολαος.Κρητη Registration date : 07/11/2009
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τρι Απρ 27 2010, 13:46 | |
| Μίλησα με τον τύπο και κανόνισα για τα τρέιλ.Σήμερα θα πήγαινα να τα βάλω ,αλλά φάγαμε πόρτα λόγο απεργιών . Θα τα έχει μάλλον αύριο . Θα σας γράψω αποτελέσματα απο το μαγαζί όταν το θέμα λήξει και μπούν τα λάστιχα. |
|
| |
kostas147
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τρι Απρ 27 2010, 14:04 | |
| Πάρα πολύ ωραία η πρωτοβουλία σου Δημήτρη και μπράβο σου.
Χρειάζομαι και εγώ καινούργια λάστιχα και είμαι στο ψάξιμο. |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τρι Απρ 27 2010, 22:00 | |
| Πληροφοριακά σας ενημερώνω ότι της ίδιες τιμές μας έχει δόση και ο πνευματικακης όπου και από εκεί βάλαμε μερικοί και τα έχει και ετοιμοπαράδοτα μερικά . |
|
| |
lioulios
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τρι Απρ 27 2010, 22:04 | |
| - geo έγραψε:
- Πληροφοριακά σας ενημερώνω ότι της ίδιες τιμές μας έχει δόση και ο πνευματικακης όπου και από εκεί βάλαμε μερικοί και τα έχει και ετοιμοπαράδοτα μερικά .
Παραπάνω στοιχεία ? Για όσους δεν είναι από Ηράκλειο ? Τηλ ? Διευ/ση ? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τρι Απρ 27 2010, 22:25 | |
| Πνευματικάκης Γ. Λ.. Κνωσού 26 2810-286967 |
|
| |
lioulios
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 11:48 | |
| Στο Μπουγαδακη ή στον Πνευματικάκη ?
Ποιός εχει καλύτρο ¨μαγαζί ¨ ? |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 12:08 | |
| γιάννη, ο πνευματικάκης είναι μαγαζί αποκλειστικἀ για λάστιχα μοτό (από βάζω τα λάστιχα στο ), ο μπουγαδάκης είναι λαστιχάδικο για αυτοκίνητα, κάτι σα τους χαρούλη/πρινιωτάκη πάρε προσφορά και απο τους δύο για το pirelli που θέλεις και βούρ... σα μέτρο συγκρισης σου λέω οτι ο κουμπάρος μου στην αθήνα έβαλε τα ίδια (σε 1000αρι) στον aarron (ή όπως αλλιώς τον λένε) με δώρο τις γωνιακές μεταλικές βαλβίδες στα ?230 |
|
| |
lioulios
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 12:21 | |
| - PAINTER έγραψε:
- γιάννη, ο πνευματικάκης είναι μαγαζί αποκλειστικἀ για λάστιχα μοτό (από βάζω τα λάστιχα στο ), ο μπουγαδάκης είναι λαστιχάδικο για αυτοκίνητα, κάτι σα τους χαρούλη/πρινιωτάκη
πάρε προσφορά και απο τους δύο για το pirelli που θέλεις και βούρ... σα μέτρο συγκρισης σου λέω οτι ο κουμπάρος μου στην αθήνα έβαλε τα ίδια (σε 1000αρι) στον aarron (ή όπως αλλιώς τον λένε) με δώρο τις γωνιακές μεταλικές βαλβίδες στα ?230 Θένκς Μάνο ....Αλλά όπως είπες...στην αθήνα... Εδώ είναι άλλο χωριό . Τα τρέιλ που θέλω τα έχουν κοι οι δύο 250-255 . ....Φέυγω σε κανα 20λεπτο ...Είσαι ? Αεεεεεερααςςςςς . Χαχαχαχαχα Πάω μπρίκι για καφέ και εφυγα. |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 12:33 | |
| - lioulios έγραψε:
- PAINTER έγραψε:
- γιάννη, ο πνευματικάκης είναι μαγαζί αποκλειστικἀ για λάστιχα μοτό (από βάζω τα λάστιχα στο ), ο μπουγαδάκης είναι λαστιχάδικο για αυτοκίνητα, κάτι σα τους χαρούλη/πρινιωτάκη
πάρε προσφορά και απο τους δύο για το pirelli που θέλεις και βούρ... σα μέτρο συγκρισης σου λέω οτι ο κουμπάρος μου στην αθήνα έβαλε τα ίδια (σε 1000αρι) στον aarron (ή όπως αλλιώς τον λένε) με δώρο τις γωνιακές μεταλικές βαλβίδες στα ?230 Θένκς Μάνο ....Αλλά όπως είπες...στην αθήνα... Εδώ είναι άλλο χωριό . Τα τρέιλ που θέλω τα έχουν κοι οι δύο 250-255 .
....Φέυγω σε κανα 20λεπτο ...Είσαι ? Αεεεεεερααςςςςς . Χαχαχαχαχα
Πάω μπρίκι για καφέ και εφυγα. για το ?20 μη το σκέφτεσε ... καλά θα ήταν να ερχόμουν αλλά έχω δουλειά το μεσημέρι ... |
|
| |
taksidiotis
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 13:51 | |
| Ο Γιαννης ο Πνευματικακης ειναι πραγματικα ειδημωνας στο καλο λαστιχο για την μηχανη και μπορουμε να πετυχουμε και καλες τιμες,σημερα θα παω μια βολτα απο κει. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 13:58 | |
| - taksidiotis έγραψε:
- Ο Γιαννης ο Πνευματικακης ειναι πραγματικα ειδημωνας στο καλο λαστιχο για την μηχανη και μπορουμε να πετυχουμε και καλες τιμες,σημερα θα παω μια βολτα απο κει.
κοπέλια επειδή έχω βάλει κι εγώ απο τον Πνευματικάκη , καλό θα είναι να πείτε ότι είστε απο το φόρουμ ηρακλείου με τα vstrom για να σας προσέξει . Οταν πήγαμε να βάλουμε είμασταν 4 άτομα και του είπαμε αν μας έκανε καλή τιμή θα πηγαίνατε κι άλλοι .. παίζουν τα scorpion και τα metzeler .... νομίζω είναι ετοιμοπαράδωτα τώρα γιατί του κάναμε συμφωνία..... οπότε αν τα βάλετε να του το πείτε ότι είστε απο το φορουμ .... άντε καλορίζικα να ναι και καλά ταξίδια .... |
|
| |
kostas147
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 14:03 | |
| Εγώ το αργότερο μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας σίγουρα θα αλλάξω τα λάστιχα μου. Θα περάσω από τον Πνευματικάκη να ρωτήσω τιμές.
Αν επιτρέπεται black-v σε τι τιμή σας τα άφησε; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 15:11 | |
| - kostas147 έγραψε:
- Εγώ το αργότερο μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας σίγουρα θα αλλάξω τα λάστιχα μου. Θα περάσω από τον Πνευματικάκη να ρωτήσω τιμές.
Αν επιτρέπεται black-v σε τι τιμή σας τα άφησε; κοίτα τα scorpion trail έβαλα εγω στα 250 ...φορεμένα ο geo έβαλε τα metzeler και δεν θυμάμαι τιμή αν θέλεις κάνε τον κόπο να τον ρωτήσεις ...για να μην σου πώ κάτι ανακριβές ... έλα σήμερα για καφέ στο ζάχαρη τέρμα θερίσσου στις 7 το απόγευμα που θα πιούμε τον καφέ της τετάρτης να ενημερωθεός πλήρως και live ... θα έχεις την ευκαιρία να τα δείς και φορεμένα .... |
|
| |
kostas147
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 15:18 | |
| Είμαι ανάμεσα στα scorpion trail και metzeler, όταν είχα ρωτήσει για τα EXP μου είχε πει 295?. Πάντως νομίζω ότι η τιμή που τα έβαλες είναι αρκετά καλή.
Θα το ήθελα πάρα πολύ να έρθω αλλά τις Τετάρτες λόγω υποχρεώσεων αδυνατώ. Πάντως θα προσπαθήσω κάποια μέρα να τα πούμε από κοντά. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 15:24 | |
| - kostas147 έγραψε:
- Είμαι ανάμεσα στα scorpion trail και metzeler, όταν είχα ρωτήσει για τα EXP μου είχε πει 295?. Πάντως νομίζω ότι η τιμή που τα έβαλες είναι αρκετά καλή.
Θα το ήθελα πάρα πολύ να έρθω αλλά τις Τετάρτες λόγω υποχρεώσεων αδυνατώ. Πάντως θα προσπαθήσω κάποια μέρα να τα πούμε από κοντά. Γι αυτό σου είπα να του επισημάνεις ότι είσαι απο το φόρουμ του ηρακλείου για να σου κάνει την τιμή που έκανε και σε εμάς . Νομίζω αν δεν κάνω λάθος να κάνουν 260 η 265 τα ΕΧΡ . Ομως δεν είμαι σίγουρος .... Επειδή όταν πήγαμε εκεί του κάναμε συμφωνία στο οτι θα πάνε κι άλλες μηχανές στην πορεία για αλλαγή ελλαστικών , πες του αυτό που σου λέω οχι τίποτα άλλο αλλά να μην στα βάλει με την τιμή που μου λες.......κρίμα δεν είναι ?? |
|
| |
kostas147
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 15:29 | |
| - black-v έγραψε:
- κρίμα δεν είναι ??
Και βέβαια είναι κρίμα, ειδικά στις εποχές μας. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι στην τιμή των 295? δεν υπήρχε περίπτωση να τα βάλω. Θα του πω ακριβώς αυτό μου είπες και δεν πιστεύω να υπάρξει κανένα πρόβλημα. Σʼ ευχαριστώ |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 17:45 | |
| Τα exp μου τα έβαλε με 260 γιουργιαααα |
|
| |
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 17:49 | |
| |
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 18:02 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ Τετ Απρ 28 2010, 18:15 | |
| |
|
| |
| Εκπτωσεις σε μαγαζια της Κρητης για μελη του φορουμ | |
|