| Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
everg Member
Ηλικία : 52 Τόπος : ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 16:11 | |
| περαστικα στα παιδια,κι μακαρι να ειναι τελευταιο ρε γαμωτο |
|
| |
ganezos Member
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 16:41 | |
| περαστικα στα παιδια . κουραγιο |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 16:41 | |
| - glargkatzis έγραψε:
- Περαστικά και από λάρισα παιδιά , τι διάολο πόλεμο έχετε εκεί στην αθήνα ???
και δω λαρισα δεν πάμε πίσω από ζώα, αλλά μάλλον στατιστικό είναι το θέμα...έχουμε λιγότερα...
περαστικά και πάλι ,και ποτέ ξανά... Απλά εδώ στην Αθήνα γίνεται της πουτ@ν@ς ρε φίλε από κίνηση. Η Αθήνα δεν είναι για τόσα εκατομμύρια κόσμο.. Δεν χωράμε!! Συνεπώς κ περισσότερα ζώα!! Κάθε μέρα ξέρεις τί highlights βλέπω στον δρόμο? Τέσπα περαστικά στα παιδιά κ εύχομαι κ εγώ να 'ναι το τελευταίο. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 16:48 | |
| Περαστικά στα παιδιά, ποτέ ξανά, ποτέ για κανέναν... ΗΜΑΡΤΟΝ πιά ρε.. |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 16:56 | |
| Οχι πάλι.... Έλεος κατάρα μας έχουν ρίξει....... Περαστικά στα παιδιά και υπομονή... όλα θα πάνε καλά. Κάτι πρέπει να γίνει ρε παίδες.... Ας κάνουμε όσο πιο αμυντική οδήγηση γίνετε αυτές τις μέρες... Έχω δει τα απίστευτα στους δρόμους και πραγματικά πάω σαν χ$σμενος .... Περιμένω πως και πως τώρα που φτιάχνει ο καιρός να πάω κάνα ταξίδι, και να φύγω λίγο από το Μπουρδeλ0 που ζούμε.... |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 17:17 | |
| Περαστικά και απο εμένα στα παιδιά ,και ας είναι το τελευταίο δυσάρεστο.Σιδερένιοι παιδιά και ποτέ ξανά για κανέναν μας. |
|
| |
tzou Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Πετρούπολη Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 17:59 | |
| περαστικα στα παιδια και απο μενα και ευχομαι γρηγορα να ειναι κοντα μας.ποτε ξανα και παντα ορθιοι. |
|
| |
koymentakos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 18:12 | |
| εεεε δεν ειναι δυνατον που θα παει αυτο το πραμα ουτε ταινια να ειμασταν περαστικα στα παιδια και αγυριστα να ναι |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 18:26 | |
| Να ναι καλά τα παιδιά ..ναμαστε και μεις γεροί ...γύρω μας υπαρχουν πολλοι που μας αγαπούνε...ας σκεφτόμαστε μονο αυτούς
STOP στα νεύρα...STOP στις υπερβολές...STOP ΣΤΑ STOP ....τα ορια οσο τα ξεπερνάς παντα δημιουργούνται νέοι πειρασμοί.....
Πρόσεχε εκεί έξω αδελφέ και ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΗ...σε παρακαλώ δηλαδή
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Tasos Argos
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 19:44 | |
| Περαστικά στα παιδιά όσο το δυνατόν γρήγορα και ανώδυνα, να είναι το τελαυταίο. ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ, ΕΥΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.
|
|
| |
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 20:36 | |
| Περαστικα κι απο μενα στα παιδια και γρηγορα παλι κοντα μας |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 21:21 | |
| Ρε την γκαντεμιά μας πάλι.Περαστικά στα παιδιά. |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Δευ Μαρ 22 2010, 22:14 | |
| περαστικά στα παιδιά και απο εμένα......ποτέ ξανά!!!!!
τι έγινε ρε γαμώτο.......να φέρουμε κανένα παπά για να μας διαβάσει!!!!!!τι να πω...... |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Τετ Μαρ 24 2010, 15:06 | |
| Σημερα ειναι κανονικα η μερα εξοδου του Γιωργου απο το νοσοκομειο. Να του ευχηθουμε γρηγορη αναρρωση και ποτε ξανα.
Επισης περασα και ειδα το μηχανακι του και εκανα εναν προχειρο απολογισμο της ζημιας. Ετσι εχουμε:
Εμπρος φτερο Δισκοπλακα Μουτρο Δεξι fairing Εμπρος δεξι φλας Δεξι αντιβαρο Δεξιος καθρεπτης Δεξια χουφτα Μανετα φρενου Δεξιος διακοπτης τιμονιου Τιμονι (πιθανοτατα) Καγκελα εμπρος Δεξι μαρσπιε οδηγου Βαση δεξιου μαρσπιε οδηγου Δεξι μαρσπιε συνοδηγου Βαση δεξιου μαρσπιε συνοδηγου Πενταλ φρενου Υποπλαισιο Κατω πλαστικο καλυμα εξατμισης Καγκελα πισω (Givi)
Η εξατμιση κατα πως δειχνει μαλλον την γλυτωσε. |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Τετ Μαρ 24 2010, 18:18 | |
| Ας είναι καλά τα παιδιά κι όπως φαίνεται από την αυτοψία του Μίλτου η ζημιά στη μοτό έχει απλή αρχή κι απλό τέλος... |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Πεμ Μαρ 25 2010, 00:30 | |
| |
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Πεμ Μαρ 25 2010, 09:37 | |
| ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ..........
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΝΑΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..... |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Πεμ Μαρ 25 2010, 10:13 | |
| Τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση. Περαστικά και σιδερένιοι. |
|
| |
firebike Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΑΧΑΡΝΑΙ-ΠΡΩΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ... Registration date : 04/07/2008
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Πεμ Μαρ 25 2010, 10:29 | |
| Παιδια σας ευχαριστω πολυ,εχ8ες πηρα εξιτηριο απο το νοσοκομειο και ειμαστε σπιτι.Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι δεν εγινε τιποτε χειροτερο,ειμαστε και οι δυο με ναρθηκα στο δεξι ποδι και κανουμε υπομονη απο δω και περα. Δυστυχως ατυχηματα συμβαινουν και μακαρι να ειναι ελαφρια.Οσο για το δικο μου ατυχημα το μονο μου θυμαμαι ειναι μια γυναικα να πεφτει πανω μου και να μας πεταξει στο αντι8ετο ρευμα.Δεν εχω να πω κατι αλλο απλα προσοχη σε ολους γιατι το κακο δεν αργει να γινει.Ευχαριστω και παλι ολους σας για τις ευχες και σας ευχομαι καλο πασχα. |
|
| |
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Πεμ Μαρ 25 2010, 10:43 | |
| ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Πεμ Μαρ 25 2010, 12:16 | |
| |
|
| |
C/O Member
Ηλικία : 55 Τόπος : ΑΘΗΝΑ ΙΛΙΟΝ Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Πεμ Μαρ 25 2010, 14:09 | |
| ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ |
|
| |
Apache vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Αχαρναί Καρπενήσι Registration date : 20/06/2009
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Πεμ Μαρ 25 2010, 15:04 | |
| καλη αναρωση και απο εμενα παιδια |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Σαβ Μαρ 27 2010, 21:57 | |
| όλα καλά? ????? ΑΤΣΑΛΙΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
strombriger Member
| Θέμα: Απ: Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή Κυρ Μαρ 28 2010, 00:19 | |
| Περαστικα παιδια και στους δυο σας Ας ειναι το τελευταιο Καλο Πασχα σας ευχωμαι |
|
| |
| Firebike Γιώργος κ η μούντζα συνεχίζεται διπλή | |
|