|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Παραλίγο κλοπή. Κυρ Μαρ 14 2010, 22:16 | |
| Torture |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Παραλίγο κλοπή. Κυρ Μαρ 14 2010, 23:01 | |
| |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Παραλίγο κλοπή. Δευ Μαρ 15 2010, 11:05 | |
| Πριν αρκετά χρόνια... Ειμαι το αυτοκίνητο εδώ στο Ηράκλειο. Στο πεζοδρόμιο περνάνε κάτι πιτσιρικάδες, με ένα σιδερολοστό στο χέρι, και χτυπάει τις κολώνες φωτισμού στο δρόμο. Του λέω απο το παράθυρο..."Γιατι χτυπάς ρε φιλε τις κολώνες?" η απάντηση του ήταν ένα "αει γαμη#$%@" και ένα κοπάνημα με τον σιδερολοστό στο καπώ ενός αυτοκίνητου. Τότε ήμουν 166κιλά και κάπνιζα πάνω απο 2 πακέτα Camel την ημέρα. Τον κυνήγησα στην κυριολεξεία ΠΕΤΩΝΤΑΣ περί τα 300 μετρα. Τον έπιασα σε μία γωνία, και του τράβαγα χαστούκια για τουλάχιστον 1 τέταρτο. Να κλαίει και να με παρακαλάει να σταματήσω. Ετυχε και πέρναγε το Saxo του τοπικού τμήματος σε κάποια στιγμή, που φυσικά σταμάτησε. Τους είπα τι έγινε, τον μπουζουριάσαν... Δεν ξαναάκουσα νέα του! Κάτι τέτοιες στιγμές, και εγώ τρελένομαι. Οταν μου είχαν φάει το τσαντάκι απο το αμάξι , εδώ στη γειτονιά μου, πήρα το αμάξι να τους κυνηγήσω, αλλά όχι για να πάρω το τσαντάκι. Απλά για να τους περάσω απο πάνω με το αυτοκίνητο. Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις, καλύτερα είναι να μην τον πετύχεις τον άλλον, γιατί μπορεί να μπλέξεις πολύ άσχημα! |
|
| |
dukepapas
Registration date : 25/07/2010
| Θέμα: Απ: Παραλίγο κλοπή. Κυρ Ιουλ 25 2010, 15:35 | |
| φιλε καλησπερα εγω μενω μερικα στενα πιο πανω στην ναξου μου ειχανε κλεψει 2 φορες το ax-250 που ειχα την πρωτη φορα το βρικανε στον αγιο δημητριο την δευτερη φορα δεν το ξαναβρηκα.η αληθεια ειναι οτι εβαζα κλειδαρια και σιναγερμο στην αρχη μετα επειδη βαριομουνα την αφινα στο δρομο και φενετε πως ο συναγερμος και τις δυο φορες ισως δεν κλειδωσε απο λαθος μηχανηκα ξερεις νομιζεις πως τον εβαλες... και επειδη μενω στον 5 δεν μπορουσα και να δω κατω απο το 2006 εχω το v-stom 650 και το εχω σε γκαραζ μονιμα καμια φορα ομως επειδη θελω να κανω ψωνια απο το super market για να μην τα κουβαλαω την δενω προσορινα στα καγκελα με μια κλειδαρια κουλουρα ΠΑΝΤΑ και ενα κριπτοναιτ + τον συναγρμο μεχρι να ανεβω η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει. επισης εκτος απο αυτο οταν πηγαινω στην κοπελια μου στο περιστερι αναγκαστικα την αφηνω εξω παλι με τα τρια προαναφερθεντα αλλα ευτιχος εκει οτι και να γινει επειδη ειναι δευτερος αν βγεις στο μπαλκονι την βλεπεις. δεν ξερω αλλα μετα απο ολα αυτα σκεπτομε να μην την ξαναπαρω ακομα ισως και το καλοκαιρι γιατι ενταξη ενα μπανιο δεν θα πας?? δεν μπορει να εισαι συνεχεια απο επανω ασε που εχω και τηλεειδοποίηση αλλα και παλι δεν νιοθω ασφαλεις μια δεφτερη κουλουρα παντος θα την παρω σιγουρα |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Παραλίγο κλοπή. Κυρ Ιουλ 25 2010, 21:33 | |
| καλώς τον φίλο, πέρνα από τα νέα μέλη αν θέλεις να σε καλωσορίσουμε.. |
|
| |
largkat Member
Ηλικία : 46 Τόπος : pieceland, larissa Registration date : 05/10/2009
| Θέμα: Απ: Παραλίγο κλοπή. Δευ Ιουλ 26 2010, 08:58 | |
| φθηνά τη γλύτωσες φίλε...εκεί κοντά, στον αγ.ελευθέριο, πριν χρόνια φάγανε του γείτονα το παπί , στην πλάτη το πήρανε 3 νοματαίοι μελαψοί και τους κυνηγούσε άλλος γείτονας και αυτοί τρέχανε και δεν το αφήνανε ....κύριε ελέησον...
(σσ. μετά από λίγο καιρό γύρισα λάρισα και ησύχασα...) |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Παραλίγο κλοπή. Δευ Ιουλ 26 2010, 11:28 | |
| Αδερφέ πάλι καλά που δεν τον προλάβατε γιατί βλέπωνα σου φέρναμε τσιγάρα στην φυλακή. Όχι ότι σε αδικώ βέβαια και λογικό είναι αν τον πιάνατε να τον σαπίζατε στο ξύλο. Βέβαια "φόνος" χωρίς πτώμα δεν υπάρχει οπότε την καταλαβαίνεις την ιδανικότερη λύση. Εύχομαι όποιος καρ...λης απλώνει χέρι σε ξένη περιουσία να του σαπίσουν όλα τα άκρα Ποτέ ξανά αδερφέ |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Παραλίγο κλοπή. Δευ Ιουλ 26 2010, 12:58 | |
| |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Παραλίγο κλοπή. Δευ Ιουλ 26 2010, 13:01 | |
| Πραγματι εισαι πολυ τυχερος που τον πηρες ειδηση! Τι κανουμε οταν πιανουμε τον κλεφτη. 1)του δενουμε χερια ποδια.Και τον στηνουμε στα 4. 2)του βγαζουμε τα ρουχα με ομορφο τροπο και τα αφηνουμε στο πεζοδρομιο!(διπλωμενα) 3)Βρισκουμε ενα λοστο-η κατι μακρυ με φαρδια μυτη το οποιο προηγουμενος του εχετε βουτηξει σε λιγο WD40. 4)Του το καρφωνετε οσο το δυνατον ποιο βαθια.Και τον αφηνετε εκει με το λοστο στον 5)παρκαρετε την μηχανη σας 2 μετρα μπροστα απο εκει που τον αφησατε 6)πηγαινετε στο σπιτι,φτιαξτε ενα καφεδακι και καθηστε στο μπαλκονι. 7)καλεστε το 166 να ερθει να τον παραλαβει... Ουτε αστυνομιες-ουτε φονους-ουτε τιποτα! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
ntelis
Ηλικία : 39 Τόπος : Ερατεινή Φωκιδας Registration date : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: Παραλίγο κλοπή. Δευ Ιουλ 26 2010, 14:36 | |
| Φίλε Γιώργο κάθε τέτοιου είδους περίπτωση είναι διαφορετική , σίγουρα αφού απέτρεψες τον κ@.ρ..λη να πάρει το μηχανακι η αντίδραση σου ηταν σωστή . Πάντως θεωρώ οτι καλύτερα θα ήταν να πάρεις το 100 και χωρίς να κλείσεις το τηλεφωνο να δινεις συνεχως πληροφορίες για το συμβάν τις κινήσεις του την περιγραφή του και με την άφιξη του περιπολικού να αναλάμβανες δράση και εσύ με τους δικούς σου... και τον λοστο... Οσοι κλέβουν μηχανές δεν θέλουν πάντα να τις πουλήσουν ολόκληρες ή σε ανταλακτικά μπορεί να θέλουν να κάνουν μια ληστεία και η μηχανή να αποτελεί το μέσο διαφυγής οπότε ειναι πιο σκληροί εγκληματίες και πιθανον να οπλοφορούν... Ελπίζω ο κ@.ρ..λης να χέστηκε τόσο που απ την άλλη μέρα να άρχισε να πουλάει κουλούρια σε καμια πλατεία..... |
|
| |
C/O Member
Ηλικία : 55 Τόπος : ΑΘΗΝΑ ΙΛΙΟΝ Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: Παραλίγο κλοπή. Παρ Αυγ 06 2010, 18:27 | |
| |
|
| |
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
| Θέμα: Απ: Παραλίγο κλοπή. Σαβ Αυγ 07 2010, 19:26 | |
| --------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------- Vezouvios έγραψε:
Πραγματι εισαι πολυ τυχερος που τον πηρες ειδηση!
Τι κανουμε οταν πιανουμε τον κλεφτη.
1)του δενουμε χερια ποδια.Και τον στηνουμε στα 4. 2)του βγαζουμε τα ρουχα με ομορφο τροπο και τα αφηνουμε στο πεζοδρομιο!(διπλωμενα) 3)Βρισκουμε ενα λοστο-η κατι μακρυ με φαρδια μυτη το οποιο προηγουμενος του εχετε βουτηξει σε λιγο WD40. 4)Του το καρφωνετε οσο το δυνατον ποιο βαθια.Και τον αφηνετε εκει με το λοστο στον 5)παρκαρετε την μηχανη σας 2 μετρα μπροστα απο εκει που τον αφησατε 6)πηγαινετε στο σπιτι,φτιαξτε ενα καφεδακι και καθηστε στο μπαλκονι. 7)καλεστε το 166 να ερθει να τον παραλαβει...
Ουτε αστυνομιες-ουτε φονους-ουτε τιποτα!
sakis λεει 8 )τον παιρνεις μαζι σου μια βολτα στον καφε την τεταρτη δινοντας του να κρατα ενα κουτακι σμυριδαλοιφη στο χερι! 9)τον δανειζεις σε αλλα παρομοια φορουμ
|
|
| |
|