|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sakissakafliaskefalonia
Τόπος : trikala kai kefalonia Registration date : 30/05/2009
| Θέμα: anagki....gia zoi Πεμ Μαρ 04 2010, 18:40 | |
| http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_416.html |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Παρ Μαρ 05 2010, 02:36 | |
| ποιος άλλος θέλει να πάμε να δώσουμε αύριο πρωί? |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Παρ Μαρ 05 2010, 10:34 | |
| |
|
| |
ΤΑΣΟΣ 1000
Ηλικία : 55 Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Παρ Μαρ 05 2010, 17:10 | |
| - tazakos έγραψε:
- ποιος άλλος θέλει να πάμε να δώσουμε αύριο πρωί?
εγω αλλα δεν εχω μετφορικο μεσων!! |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Κυρ Μαρ 07 2010, 01:55 | |
| το πρωί θα είναι ανοιχτά στο γεννηματάς, κ σε άλλα φαντάζομαι, φρονίστε να έχετε φάει 2 ώρες πριν κ όχι πάνω από 3 όταν πάτε, μην έχετε πιει κ μην έχετε πάρει ντεπόν ή ασπιρίνη ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο 2 μέρες.
Τον Αλέκο δεν τον άφησε να δώσει για μισό ντεπόν που είχε πάρει το πρωί, κ παραλίγο να μην αφήσει κ μένα γιατί τα πήρα κ ανέβασα 15,5 πίεση λόγο του άκυρου στον αλέκο. Τελικά μετά από λίγο έπεσε 12,5 κ όλα οκ. |
|
| |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Κυρ Μαρ 07 2010, 22:00 | |
| μπραβο ρε παιδια εχετε πολλα συνχαρητηρια |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Κυρ Μαρ 07 2010, 22:28 | |
| το αυτονόητο ρε Τάσο. Κάθε τρεις μήνες δίνεις οπότε γιατί όχι....ειδικά όσοι έχουμε αιματοκρίτη 50 από τα σουβλάκια! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Δευ Μαρ 08 2010, 11:42 | |
| ...αισθάνομαι πολύ άσχημα που τώρα πιά δε μπορώ να κάνω αυτό που έχω κάνει πολλάκοις στο παρελθόν... ΓΑΜΩ το θυροειδή μου μέσα.... Μπράβο παιδιά, διπλό το καλό. Βοηθάς και το συνάνθρωπο, και τον εαυτό σου. |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Δευ Μαρ 08 2010, 15:03 | |
| - tazakos έγραψε:
- το αυτονόητο ρε Τάσο.
Κάθε τρεις μήνες δίνεις οπότε γιατί όχι....ειδικά όσοι έχουμε αιματοκρίτη 50 από τα σουβλάκια! τάζ, 3 μήνες ίσως να είναι σύντομα... κ εγώ κάποτε έδινα στο 3μηνο, πάντα επειδή κάποιος είχε ανάγκη, κ μια φορά την άκουσα γεερά... έκανα 30' να σηκωθώ, παρ'όλο τον αιματοκρίτη κ την πίεση την καλη κλπ... κ ξέρεις, δεν είμαι κανας φλώρος... 4 με 6 μήνες συνιστάται, και 12 επιβάλεται.... Μπορεί κ να κάνω λάθος, δεν ξέρω. |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Δευ Μαρ 08 2010, 15:29 | |
| - mikios έγραψε:
- tazakos έγραψε:
- το αυτονόητο ρε Τάσο.
Κάθε τρεις μήνες δίνεις οπότε γιατί όχι....ειδικά όσοι έχουμε αιματοκρίτη 50 από τα σουβλάκια! τάζ, 3 μήνες ίσως να είναι σύντομα... κ εγώ κάποτε έδινα στο 3μηνο, πάντα επειδή κάποιος είχε ανάγκη, κ μια φορά την άκουσα γεερά... έκανα 30' να σηκωθώ, παρ'όλο τον αιματοκρίτη κ την πίεση την καλη κλπ... κ ξέρεις, δεν είμαι κανας φλώρος... 4 με 6 μήνες συνιστάται, και 12 επιβάλεται.... Μπορεί κ να κάνω λάθος, δεν ξέρω. Παίδες σας ζηλεύω που μπορείτε και δίνετε το αίμα σας δυστυχώς εγώ μετά την υπέρταση και το χαπάκωμα δεν μπορώ πλέον, όσο όμως έδινα μου έλεγαν πως το σωστό είναι κάθε 6 μήνες....ίσως κάποιο από τα μέλη που είναι γιατρός να μας πει τι ισχύει.... συγχαρητήρια σε αυτούς που πήγαν και βοήθησαν τον συνάνθρωπο μας. _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Δευ Μαρ 08 2010, 15:55 | |
| παιδιά δίνω σταθερά εδώ και 10 χρόνια στην δουλειά (μιλάμε για μεγάλη κάβα ) ανά 4 μήνες προγραμματισμένα-δεν παθαίνουμε τίποτα... Υ.Γ. καλύτερα εκεί παρά στον ....ακατανόμαστο |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Δευ Μαρ 08 2010, 16:17 | |
| τάζ, 3 μήνες ίσως να είναι σύντομα... κ εγώ κάποτε έδινα στο 3μηνο, πάντα επειδή κάποιος είχε ανάγκη, κ μια φορά την άκουσα γεερά... έκανα 30' να σηκωθώ, παρ'όλο τον αιματοκρίτη κ την πίεση την καλη κλπ... κ ξέρεις, δεν είμαι κανας φλώρος... geek 4 με 6 μήνες συνιστάται, και 12 επιβάλεται.... Μπορεί κ να κάνω λάθος, δεν ξέρω. δεν ειναι αναγκη να εισαι φλορος για να γονατησεις απο την ελειψη αιματος!!!!!!!!!!!!! αναλογα με τομ αιματοκριτη που εχεις και τα αποτελεσματα των εξετασεων που κανεις σου λεει ο doctor ποτε πρεπει να δεινεις........ εμενα μου εχει επειβελει καθε 3μηνο λογο αιματοκριτι (53) καρφι και λογο σπανιοτητας αιματος!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Δευ Μαρ 08 2010, 21:41 | |
| ετσι ετσι ...μπραβο παίδες...η αιμοδοσια να ειναι κομματι της ζωής μας... ειμαι αιμοδότης απο φανταρος ...25 χρονια περιπου...τωρα ειμαι στο δημο Νεάπολης και δίνω 2 φορες το χρονο .....σωστη η αποψη για τον υψηλό αιματοκριτη ...εγώ ειμαι στο 45. _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
panos gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Αθήνα - Αγ.Ανάργυροι Registration date : 01/02/2008
| Θέμα: Απ: anagki....gia zoi Δευ Μαρ 08 2010, 22:04 | |
| από τρεις μήνες και πάνω δίνεις, το λέω γιατί έδωσα προχτές και το ρώτησα. |
|
| |
|