Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, τα δεδομένα είναι τα εξής :
1. Λένε ότι η Τζούλια πήρε ?1.000.000 για τη δουλειά !!!
2. Πουλήθηκαν αυθημερόν 200.000 dvd , σύμφωνα με την εταιρία
3. Τιμή εκάστου ?20. Να ήταν το συνολικό κόστος (περιοδικό, dvd, ξενοδοχείο , προσωπικό κλπ) ?10 ανά τεύχος (και πολύ λέω) ???
4. Τα υπόλοιπα ?10 Χ 200.000 τεύχη = ?2.000.000 , μισά η Τζούλια μισά η εταιρία, μαι χαρά μου φαίνεται. Ξέρετε πολλές που δεν θα το έκαναν για ?1.000.000 ???
5. Η Τζούλια, 23 χρονών, πήρε σύμφωνα με δική της δήλωση, βίλα στην Εκάλη. Με τοοοοοοοοοοόσα χρόνια εργασίας και βαρέα ένσημα, ε να μην πάρει κι αυτή ένα σπιτάκι ???
Βολευτείτε τώρα με τα νέα μέτρα, κι αφήστε τη Τζούλια να μας κοιτάει αφ' υψηλού , απ' τη βίλα της Εκάλης !!!
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
3. Τιμή εκάστου ?20. Να ήταν το συνολικό κόστος (περιοδικό, dvd, ξενοδοχείο , προσωπικό κλπ) ?10 ανά τεύχος (και πολύ λέω) ???
4. Τα υπόλοιπα ?10 Χ 200.000 τεύχη = ?2.000.000 , μισά η Τζούλια μισά η εταιρία, μαι χαρά μου φαίνεται. Ξέρετε πολλές που δεν θα το έκαναν για ?1.000.000 ???
5. Η Τζούλια, 23 χρονών, πήρε σύμφωνα με δική της δήλωση, βίλα στην Εκάλη. Με τοοοοοοοοοοόσα χρόνια εργασίας και βαρέα ένσημα, ε να μην πάρει κι αυτή ένα σπιτάκι ???
Βολευτείτε τώρα με τα νέα μέτρα, κι αφήστε τη Τζούλια να μας κοιτάει αφ' υψηλού , απ' τη βίλα της Εκάλης !!!
ζητείται τζούλια για κερδοφόρο επιχείρηση.... ευκολα και ΑΒΑΔΙΣΤΑ.... πληροφορίες εντος......
sakismip vstromhellasforum Fanatic
παιδες το dvd που κυκλοφορησε ειναι 26 λεπτα ειναι αυτο που ειδαμε ολοι μας.αυτο που λενε το 45λεπτο ειναι ενα βιντεο που εχει στην κατοχη του καποιος απο τους επιβητορες της παρθενοπης,και ειχανε πει οτι θα το βγαζανε στην φορα.αντ αυτου η τζουλια τον προλαβε και εφτιαξε δικο της με ενα μπουκαααααλλλιιι νααααα.τωρα ο κακομοιρης τι να βγαλει να δειξει το δικο του το λουξ?
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
ρε παιδες σημερα βγηκε ενας σε ραδιο τις σαλονικα και ειπε οτι εκτος απο το 26 και 45 λεπτο υπαρχει και ενα 3 ωρο με 3 ατομα + τη παρθενοπη....απο τοτε πηραν φωτια τα πληκτρολογια........γνωριζεται κατι??
tassos... Member
το εχω πει εγω.μπορει να μην παιρνουμε τα πρωταθληματα οπως οι αλλοι αλλα στα συνθηματα και τα πανο ειμαστε μακραν οι καλυτεροι (αντε και απο κοντα τα μπαοκια)
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008