|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Ιαν 17 2011, 09:46 | |
| Βόλος καλημέρα,
έλαβα ένα mail το οποίο έγραφε πως το μέλος KARA διέγραψε τον λογαριασμό του.....Αν μαθευτεί κάτι ενημερώστε , κρίμα είναι. _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Ιαν 17 2011, 12:01 | |
| - kosconcours έγραψε:
- nikosv-strom έγραψε:
Απο ποτε ειχε γινει αντιπροεδρος????μηπως τον μπερδευετε με αλλον??? Εαν τον ειχαν κανει αντιπροεδρο θα το ειχαμε μαθει!!!
KARA πως εγινες ενας επισκεπτης?????Που πηγε το ονοματακι σου???? Το μονο σιγουρο ειναι πως καποιο λογο ειχε και το εκανε!!! ΑΑΑΑΑ!!!!! κατάλαβα υπάρχει θεματάκι! Που είναι ο πρόεδρος να ενημερώσει τον κόσμο??? Πες μας μιας και ξέρεις τι έγινε στην κοπή της πίτας? Μήπως έγινε σφαγή της πίτας? ουτε θεμα υπαρχει ουτε παιχτικε τιποτα στην πιτα...... εγεινε κοπη της πιτας κανονικα και οχι σφαγη της πιτας...... παρακαλω οπιος δεν ξερει ας περειμενει να μαθει μαζει με της υπολοιπους........ και οπιος ξερει ας πει και σε μας για να μαθουμε....... |
|
| |
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Ιαν 17 2011, 15:17 | |
| Υπαρχει και το ενδεχομενο να το εχει κανει κατα λαθος, καθ`οτι δεν το κατεχει το αντικειμενο το παιδι. Τι να κανουμε, απο μικρος ετσι ητανε, δεν τα επαιρνε τα γραμματα το παιδι.... |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Ιαν 17 2011, 15:31 | |
| - dimitrisinside έγραψε:
- Υπαρχει και το ενδεχομενο να το εχει κανει κατα λαθος, καθ`οτι δεν το κατεχει το αντικειμενο το παιδι.
Τι να κανουμε, απο μικρος ετσι ητανε, δεν τα επαιρνε τα γραμματα το παιδι.... Και εγώ που τον γνωρίζω ελάχιστα αυτό νομίζω !!!!!!! Μάλλον η διαγραφή οφείλετε σε ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ !!! |
|
| |
butcher
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Ιαν 17 2011, 19:33 | |
| ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ.......... |
|
| |
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Ιαν 17 2011, 21:21 | |
| - butcher έγραψε:
- ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ..........
Ποιος πρόεδρος γιορτάζει αύριο? ο Μίλτος? |
|
| |
butcher
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Ιαν 17 2011, 22:50 | |
| - spigi έγραψε:
- butcher έγραψε:
- ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ..........
Ποιος πρόεδρος γιορτάζει αύριο? ο Μίλτος? στον καφε ρε φιλε στον καφε.' |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Ιαν 17 2011, 22:53 | |
| - butcher έγραψε:
- spigi έγραψε:
- butcher έγραψε:
Ποιος πρόεδρος γιορτάζει αύριο? ο Μίλτος? στον καφε ρε φιλε στον καφε.' Δυστυχώς θα είμαι Χαλκίδα μέχρι το Μάρτιο και δεν θα είμαι στον Καφέ! |
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Ιαν 17 2011, 23:56 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Ιαν 18 2011, 06:54 | |
| |
|
| |
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Ιαν 18 2011, 08:39 | |
| |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Ιαν 18 2011, 09:04 | |
| ολοι εσεις οι αποπανω??????????? στον καφε οτι αφωρα τον kara....................υπομωνη μαι μερα
|
|
| |
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Ιαν 18 2011, 09:44 | |
| - voliotis έγραψε:
- ολοι εσεις οι αποπανω???????????
στον καφε οτι αφωρα τον kara....................υπομωνη μαι μερα
???????????????Τι εννοεις???? |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Ιαν 18 2011, 10:03 | |
| - spigi έγραψε:
- butcher έγραψε:
- spigi έγραψε:
- butcher έγραψε:
Ποιος πρόεδρος γιορτάζει αύριο? ο Μίλτος? στον καφε ρε φιλε στον καφε.' Δυστυχώς θα είμαι Χαλκίδα μέχρι το Μάρτιο και δεν θα είμαι στον Καφέ! Χαλαρά Παλικάρια....... ΑΠΌ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΠΟ ΣΚΑΠΑΝΕΙΣ ΠΑΣΧΕΙ....... |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Ιαν 18 2011, 11:03 | |
| - ARIWNAS έγραψε:
- spigi έγραψε:
- butcher έγραψε:
- spigi έγραψε:
- butcher έγραψε:
Ποιος πρόεδρος γιορτάζει αύριο? ο Μίλτος? στον καφε ρε φιλε στον καφε.' Δυστυχώς θα είμαι Χαλκίδα μέχρι το Μάρτιο και δεν θα είμαι στον Καφέ!
Χαλαρά Παλικάρια.......
ΑΠΌ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΠΟ ΣΚΑΠΑΝΕΙΣ ΠΑΣΧΕΙ....... Και απο Ναρκαλιευτες |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Ιαν 18 2011, 11:55 | |
| ψαρουκλα ο απο πανω..........τσιμπα καμια πενηνταρα απο μενα........ νικο δεν ενοω τιποτα απολυτος......... ολα ειναι οκ |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Ιαν 18 2011, 12:35 | |
| Καταρχήν να εκφράσω δημόσια τη δυσαρέσχειά μου για την αποχώρηση του Θανάση.. Δυστυχώς κάποιοι νεότεροι στην ομάδα μας γνωρίσατε εμένα και τον Θανάση ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΥΣ/ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΥΣ.. Ολα αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν.Οποιοι θυμάστε τα παλιά θα θυμάστε ότι ήμαστε καλά Με τον Θανάση όπως και με όλους τους <<παλιούς>> είχαμε πραγματικά πολύ καλές σχέσεις (σπίτια για φαγητό-τζάκια-καφέδες-ξενύχτια-ΣΚΙ κτλ κτλ) και αυτό το αναφέρω για να μην αφήσουμε υπονοούμενα ότι έχει παιχτεί ΠΑΛΙ κάτι μεταξύ εμού και του ΘΑνάση..Οχι ότι με τα καινούρια παιδιά υπάρχει θέμα,απλά δεν έχει δοθεί η ευκαιρία αφού πολλά έχουν συμβεί σε ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Χτες μιλούσα 1 ώρα μαζί του στο τηλέφωνο και πραγματικά κατάλαβα ορισμένα πράγματα.. Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι ΓΙΑΤΙ διέγραψε τον λογαριασμό του Μου το εξήγησε πολλές φορές αλλά δεν ήθελα να το δεχτώ.Οπως και να το κάνουμε ήταν και πιστεύω κάποια στιγμή να ξαναγίνει ένας ενεργός Rider..
Μου είπε πως ότι κάνει/έκανε, το έκανε για να είναι αυτός λίγο καλύτερα..Δεν έχει κάτι προσωπικό με κανέναν από εμάς..
Καμμιά φορά το ποτήρι της υπομονής ξεχυλίζει,αδειάζει και θέλει κάποιο χρόνο να ξαναγεμίσει Οπως υποσχέθηκα στον Θανάση θα τον περιμένουμε όλοι να το ξαναγεμίσει
Πολλές φορές και σε μένα είχε ξεχυλίσει και πήρα τον χρόνο μου μακρυά από φόρουμ και Riders.. Ηθελα λίγο να καλμάρω ώστε να ξαναδώ χαλαρά την όλη φάση..Βόλτες-καφέδες-χιούμορ κτλ.. Και είμαι σίγουρος πως πολλά παιδιά θα πήραν και αυτά τον χρόνο τους..
Δυστυχώς τα άτομα που βγαίνουν ΛΙΓΟ πιο μπροστά από τους υπόλοιπους σε μια ομάδα ΠΑΝΤΑ θα δέχονται κριτική για κάποιες αποφάσεις..Πάντα θα κρατάνε τα προσχήματα..Πάντα θα ισορροπούν σε ένα σχοινί..Αυτό θέλει γερό στομάχι και υπομονή για να επιτευχθεί.. Ειδικά αν υπάρχουν και κάποιες προστριβές μεταξύ κάποιων μελών θα πρέπει να είναι εκεί στη ΜΕΣΗ και να προσπαθούν να κρατάνε τη χημεία της ομάδας..Αυτό το τελευταίο διάστημα,το έκανε ο Θανάσης.. Δεχόταν πολλά,από πολλούς και μπούκωσε..
Ισως η χαλαρότητά μου σε πολλούς (αφού είχα ξεχυλίσει) να φάνηκε σαν αδιαφορία..Δεν ήταν.. Είχα κι εγώ κάποια θεματάκια σε προσωπικό επίπεδο να διευθετήσω Νοέμβρη-Δεκέμβρη Μετά την πίτα ήθελα να κάνω μία ανακοίνωση για πραγματική καινούρια αρχή σε όλους μας και έπεσα από τα σύννεφα όταν είδα την κίνηση του ΘΑνάση..
Εύχομαι να γυρίσει πίσω,αλλά νομίζω πως μετά από την κουβέντα μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να ξαναγεμίσει μπαταρίες..
Είναι πολλά που τον πνίγανε τόσο καιρό και ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του.. Ισως για ίδιες συνθήκες προσωπικά να άντεξα και να αντέξω παραπάνω,αλλά ο Θανάσης έχει και 3 παιδιά + γυναίκα που πρέπει να τους αντιμετωπίζει με χαμόγελο..
Περισσότερα από κοντά στον καφέ..
Εύχομαι αυτός ο καφές να έχει πολλές συμμετοχές ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε για θέματα που πραγματικά αφορούν την ομάδα μας..Αργά δεν είναι ΠΟΤΕ για τπτ αν υπάρχει ενδιαφέρον
_________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project
Έχει επεξεργασθεί από τον/την V.Stratos στις Τρι Ιαν 18 2011, 16:19, 1 φορά |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Ιαν 18 2011, 12:53 | |
| μολης διαβασα τι εγεινε με τον θαναση και ειληκρινα μειλαω στεναχωρεθικα για την ολη κατασταση και για το "κλαταρησμα" του. κριμα κριμα κριμα. πειστευω και θελω να πειστευω οτι ο καλητερος γιατρος για τετιες καταστασεις ειναι ο χρονος.. φιλε θαναση παρε οσο χρονο χρειαζεσαι κανε ενα γεμεισμα τις μπαταριες σου και να εισαι σιγουρος οτι οταν θελησεις οι volos riders θα ειναι εδω να σε κσαναδεχτουν στην παρεα τους καλα χλμετρα φιλε μου |
|
| |
kosconcours
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Ιαν 18 2011, 14:45 | |
| |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Ιαν 18 2011, 17:55 | |
| |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τετ Ιαν 19 2011, 16:06 | |
| |
|
| |
NAXOS
Τόπος : ΝΑΞΟΣ Registration date : 10/07/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τετ Ιαν 26 2011, 16:40 | |
| Φίλε Διαχειριστά Στράτο, μπορείς να με ενημερώσεις για τις αλλαγές στο STATUS μου? Γιατί ο αριθμός μηνυμάτων μου μειώθηκε? Δεν αντέχω άλλες μειώσεις μετά το μισθό και τα επιδόματά μου!!! |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τετ Ιαν 26 2011, 22:32 | |
| - NAXOS έγραψε:
- Φίλε Διαχειριστά Στράτο, μπορείς να με ενημερώσεις για τις αλλαγές στο STATUS μου?
Γιατί ο αριθμός μηνυμάτων μου μειώθηκε? Δεν αντέχω άλλες μειώσεις μετά το μισθό και τα επιδόματά μου!!! Κάποιες φορές διαγράφουνε οι Διαχειριστές του φόρουμ ολόκληρα θέματα παλιά από τα ''ΝΕΑ ΜΕΛΗ''.. Για εξοικονόμηση χώρου στο σέρβερ που μας φιλοξενεί.. Λογικά αυτό έχει γίνει και με σένα Νίκο.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τετ Ιαν 26 2011, 23:02 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- NAXOS έγραψε:
- Φίλε Διαχειριστά Στράτο, μπορείς να με ενημερώσεις για τις αλλαγές στο STATUS μου?
Γιατί ο αριθμός μηνυμάτων μου μειώθηκε? Δεν αντέχω άλλες μειώσεις μετά το μισθό και τα επιδόματά μου!!! Κάποιες φορές διαγράφουνε οι Διαχειριστές του φόρουμ ολόκληρα θέματα παλιά από τα ''ΝΕΑ ΜΕΛΗ''.. Για εξοικονόμηση χώρου στο σέρβερ που μας φιλοξενεί..
Λογικά αυτό έχει γίνει και με σένα Νίκο.. παιδες οπως ειπε και ο στρατος ειναι αναγκαιο κακο να κανουμε που και που ενα ξεσκαρταρισμα σε θεματα παλια η θεματα που δεν κινουνται καθολου , ειδικα στα καλωσορισματα ειχαμε τοπικ 1,5 χρονου .............ε σιγουλια σιγουλια δεν επρεπε να τα στελνουμε? γνωριστηκαμε το εμπεδωσαμε :albino: |
|
| |
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Ο Batman και ο Superman είναι το ίδιο πρόσωπο! Πεμ Ιαν 27 2011, 00:24 | |
| Πολυ γελιο!!
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/batman-superman.html |
|
| |
|