|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: το έχετε δει αυτό? Δευ Φεβ 01 2010, 15:07 | |
| http://bs-motoparts.de/Hinterradabdeckung-Puig-Suzuki-DL-650-V-Strom-no-ABS_p3933_x2.htm
μαγκες πως σας φαίνεται το εν λόγω site και η συγκεκριμένη προσφορα? |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Δευ Φεβ 01 2010, 15:17 | |
| Not bad, not bad... Not bad at all θα έλεγα. |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Δευ Φεβ 01 2010, 15:44 | |
| suzuki no abs???? καπως ετσι δεν το ελεγε???
εχει ηδη γινει μια αγορα,για ψαξτε το. |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Δευ Φεβ 01 2010, 15:51 | |
| να δουμε ποτε θα βγαλουν Κ με ΑΒΣ |
|
| |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Δευ Φεβ 01 2010, 23:28 | |
| Τοσο εχει και στον Τογελο στην Λιοσιων |
|
| |
JDVstrom Member
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Δευ Φεβ 01 2010, 23:37 | |
| - V A G O S έγραψε:
- suzuki no abs????
καπως ετσι δεν το ελεγε???
εχει ηδη γινει μια αγορα,για ψαξτε το. kai me ABS http://bs-motoparts.de/Hinterradabdeckung-Puig-Suzuki-DL-650-V-Strom-07-ABS-n_p6454_x2.htm |
|
| |
martinez
Registration date : 24/08/2008
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Τρι Φεβ 02 2010, 20:38 | |
| Αν προσέξατε στη φωτογραφία το κάλυμμα του abs το έχουν βγάλει |
|
| |
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Παρ Φεβ 05 2010, 02:35 | |
| Παιδιά πήρα την πρωτοβουλία και ρώτησα το Γερμανό τιμή για 10 κομμάτια και μου απάντησε τα εξής:
Dear M. Eliopoulos, the price would be 100 Euro for each hugger plus 29,90 Euro for shipping. Best regards
Peter Boschmann BS-Motoparts Dieringhauser Straße 35 b 51645 Gummersbach Tel. : +49 (0)2261 546350 Fax : +49 (0)2261 546352
Τον ρώτησα αν τα ταχυδρομικά αφορούν και τα 10 κομμάτια ή το καθένα ξεχωριστά και περιμένω απάντηση.
Η τιμή αφορά τα απλά και όχι τα κάρμπον. Φαντάζομαι ότι η μείωση θα είναι αντίστοιχη (15%).
Εγώ ενδιαφέρομαι διότι πήρα στον Τόγελο και μου είπαν με παραγγελία μόνο και γύρω στα 130 ?.
Αν ενδιαφέρονται και άλλοι 9 ή περισσότεροι ας το δηλώσουν.
Επειδή φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι δεν με γνωρίζουν και ίσως υπάρξουν δισταγμοί, αν θέλετε μπορούμε να ζητήσουμε την οργάνωση της ομαδικής παραγγελίας από κάποιον που το έχει κάνει επιτυχημένα στο παρελθόν. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Παρ Φεβ 05 2010, 12:01 | |
| - Translatoras έγραψε:
Επειδή φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι δεν με γνωρίζουν και ίσως υπάρξουν δισταγμοί, αν θέλετε μπορούμε να ζητήσουμε την οργάνωση της ομαδικής παραγγελίας από κάποιον που το έχει κάνει επιτυχημένα στο παρελθόν. Τίνος πιδί είσι σι ρε? |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Παρ Φεβ 05 2010, 13:52 | |
| Επειδή με ενδιέφερε πολύ καιρό αυτό το φτεράκι πίσω,αν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι θα ταιριάζει στα ΑΒΣ μοντέλα μας και ότι δε θα χρειαζεται να κάνουμε μετατροπές ή κόψε-ράψε στη μονάδα του ΑΒΣ γιατί τότε επανερχόμαστε στο ότι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.. Μια επιβεβαίωση θα ήταν αρκετή πιστεύω ώστε να μεταφερθεί στα GB και να πάρουμε ίσως και καλύτερη τιμή για 15-20 κομμάτια Προσωπικά κιόλας ψήνομαι για το LOOK CARBON.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Apache vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Αχαρναί Καρπενήσι Registration date : 20/06/2009
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Παρ Φεβ 05 2010, 13:54 | |
| |
|
| |
CHRIS POWER
Ηλικία : 48 Τόπος : Ναυπακτο. Registration date : 08/10/2009
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Σαβ Φεβ 06 2010, 08:52 | |
| Και εγω μεσα εαν υπαρχει για μοντελα με ΑΒS. Και φυσικα εαν πιασουμε καλη προσφορα το carbon θα επιλεξω. Αντε να δουμε επιτελους ποτε θα μας μεινει κανα φραγγο στην τσεπη μας γιατι ετσι οπως παω το βλεπω η τραπεζα να με παει Ελπιζω να μου φερνεται και κανα τσιγαρακι στην φιλακι. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Σαβ Φεβ 06 2010, 11:44 | |
| εγω ήδη το φοράω....οντως το κουτάκι του abs έβρισκε πανω στο φτερό ιδιαιτερα οταν ημουν δικάβαλος...τελικά το έκοψα με πριονάκι ...ακύρωσα δηλαδή τη βίδα της βασης και έστω ετσι πατενταρισμενα το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικό...μη ρωτατε απο που το πήρα και πόσο...το φορούσε η καλή μου οταν την αγόρασα απο χερι!!! στο παρακάτω λινκ φαίνεται καθαρά.http://www.slideshare.net/niksalonik/this-is-my-baby-1275682 _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Σαβ Φεβ 06 2010, 12:00 | |
| Ο ξύκης μας το είχε δώσει 116 για 8 κομάτια, ενοχλήστε τον να πάρετε πάλι τέτοια τιμή και χωρίς αποστολές από Γερμανία. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Σαβ Φεβ 06 2010, 12:08 | |
| - niksalonik έγραψε:
- εγω ήδη το φοράω....οντως το κουτάκι του abs έβρισκε πανω στο φτερό ιδιαιτερα οταν ημουν δικάβαλος...τελικά το έκοψα με πριονάκι ...ακύρωσα δηλαδή τη βίδα της βασης και έστω ετσι πατενταρισμενα το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικό...μη ρωτατε απο που το πήρα και πόσο...το φορούσε η καλή μου οταν την αγόρασα απο χερι!!! στο παρακάτω λινκ φαίνεται καθαρά.http://www.slideshare.net/niksalonik/this-is-my-baby-1275682
Εβγαλες τα μανίσια φλας..Στη θέση τους ΤΙ ΤΑΠΕΣ έβαλες ?? Με ενδιαφέρει γιατί θέλω να τα βγάλω κι εγώ τα μπροστά λόγω των καθρεφτών φυσικά.. Οταν λες ότι έκοψες,μπορείς να δείξεις με μια φωτό τί έκοψες ακριβώς ?? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Σαβ Φεβ 06 2010, 12:55 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- niksalonik έγραψε:
- εγω ήδη το φοράω....οντως το κουτάκι του abs έβρισκε πανω στο φτερό ιδιαιτερα οταν ημουν δικάβαλος...τελικά το έκοψα με πριονάκι ...ακύρωσα δηλαδή τη βίδα της βασης και έστω ετσι πατενταρισμενα το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικό...μη ρωτατε απο που το πήρα και πόσο...το φορούσε η καλή μου οταν την αγόρασα απο χερι!!! στο παρακάτω λινκ φαίνεται καθαρά.http://www.slideshare.net/niksalonik/this-is-my-baby-1275682
Εβγαλες τα μανίσια φλας..Στη θέση τους ΤΙ ΤΑΠΕΣ έβαλες ?? Με ενδιαφέρει γιατί θέλω να τα βγάλω κι εγώ τα μπροστά λόγω των καθρεφτών φυσικά..
Οταν λες ότι έκοψες,μπορείς να δείξεις με μια φωτό τί έκοψες ακριβώς ?? Strato εκεί που τελειώνει η καμπυλότητα του φτερού μπροστά και φεύγει οριζόντια για να βιδώσει-στερεωθεί στο ψαλίδι εκεί το έκοψε-(του έσπασε ) |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Σαβ Φεβ 06 2010, 13:49 | |
| Πως το ειπες, "εκει που τελειωνει η καμπυλοτητα του χρονου..." |
|
| |
V.Stratos moderator
| |
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Σαβ Φεβ 06 2010, 16:05 | |
| Ή θα κοπεί αυτό το κομμάτι που λέει ο Γιάννης από το φτερό Puig ή (καλύτερα κατ' εμέ) να κοπεί το μικρό φτεράκι που υπάρχει από μαμά κάτω από το κουτί του ABS κι είναι κι αυτό που κοπανάει. Άλλωστε η χρησιμότητά του, που είναι να μην φεύγουν λάσπες κτλ. στο αμορτισέρ, καταργείται μετά την τοποθέτηση του Puig φτερού. |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Σαβ Φεβ 06 2010, 17:31 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Ή θα κοπεί αυτό το κομμάτι που λέει ο Γιάννης από το φτερό Puig ή (καλύτερα κατ' εμέ) να κοπεί το μικρό φτεράκι που υπάρχει από μαμά κάτω από το κουτί του ABS κι είναι κι αυτό που κοπανάει. Άλλωστε η χρησιμότητά του, που είναι να μην φεύγουν λάσπες κτλ. στο αμορτισέρ, καταργείται μετά την τοποθέτηση του Puig φτερού.
Γιώργη εδώ μιλάμε ότι το πλαστικάκι που αναφέρεις έχει κοπεί ήδη κ παρόλα αυτά έσπασε του Νίκου... ,εμένα πάντως που είμαι δυο φορές ο Νίκος απλά με το κόψιμο του πλαστικού από την μονάδα ABS δεν είχε θέμα μισό χρόνο τώρα. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Κυρ Φεβ 07 2010, 14:55 | |
| το πραμα εχει ως εξής. πρωτον: το κουτι του abs δεν αφαιρείται σε καμμια περίπτωση. δευτερον : κοβεις το φτερο αναγκαστικα στο σημείο που ειναι η βιδα κατω απ το abs οπως φαινεται στις φωτο παρακάτω για τους εχοντες abs αλλη λύση δε βλεπω.... τριτον : Στρατο στα φλασ του φερινγκ η θα κλεισεις τις τρύπες με νεοπρεν η θα βάλεις με 7? τα φλασακια με λαμπες πυρακτώσως οπως εγώ παρακάτω .... το αποτελεσμα το θεωρώ πρακτικό και ομορφο γιατι με τα φλασ στους καθρεπτες δε σε βλεπει ο πλαινος σου ενω έτσι με 4 φλασ εισαι super. τεταρτον : σορρυ για την λασπουρα ..μολις γυρισα σπιτι και στη Σαλονικη ριχνει καρέκλες.... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Κυρ Φεβ 07 2010, 15:03, 1 φορά |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Κυρ Φεβ 07 2010, 14:58 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Κυρ Φεβ 07 2010, 19:46 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Κυρ Φεβ 07 2010, 21:41 | |
| - tazakos έγραψε:
- tsou re
a tsa!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: το έχετε δει αυτό? Τετ Φεβ 10 2010, 06:32 | |
| Παίδες καλημέρα. Επανέρχομαι στο θέμα με το πίσω φτερό Puig.
Ο Γερμανός μου απάντησε τα εξής:
Dear Mr. Eliopoulos, shipping will be 29,90 Euro total, you are right. Best regards Peter Boschmann
BS-Motoparts Dieringhauser Straße 35 b 51645 Gummersbach Tel. : +49 (0)2261 546350 Fax : +49 (0)2261 546352 www.bs-motoparts.de info@bs-motoparts.com
Am 05.02.2010 01:32, schrieb P. Eliopoulos: > Dear Mr. Boschmann > > I will inform my fellow motorists about the price and as soon as we > have 10 or more interested buyers I will contact you. > > I realised that the shipping cost is 29,90 for all 10 items. > Please correct me if I understood wrong. > > Kind regards > P. Eliopoulos
Αυτό σημαίνει: 100? το κομμάτι και 3? μεταφορικά
Τα Carbon μάλλον θα έχουν 15? ακριβότερα περίπου.
Εγώ παίδες ενδιαφέρομαι. Αν ενδιαφέρονται και άλλοι προτίθεμαι να πληρώσω με την κάρτα μου και να μου δώσετε το ποσό. |
|
| |
|