Μερικες μερες πριν ................
Στον τοιχο καποιοι εγραψαν ¨¨ οι ρωγμες ειναι μεσα σε ραφες ¨¨
Ο ουρανος ηταν συνεφιασμενος καποιος θελησε να ξεφυγει , να αποδρασει , η στην καλυτερη περιπτωση να ζησει στην κοψη του ξυραφιου .......
Αναρωτηθηκε μημπως ηρθε η ωρα ....... της κραυγης της σιωπης , να παραιτηθει απο το παθος του για τις μηχανες .
Μεσα απο το κρανος ολα φαινονται αλλιωτικα , αυτα τα υπεροχα καθαρα ματια που ειναι πρησμενα απο αληθινα δακρυα , και με την ψυχη σου να πεταει , μολις βγαλεις το κρανος αυτα ακριβως τα ιδια ματια μετασχηματιζονται , γινονται μοχθηρα και ειναι ετοιμα να κατασπαραξουν .......
Με εφιαλτες και με ονειρα κανεις δεν θα βρεθει να καταθεσει δαφνινο στεφανι , η συγχυση ειναι μεσα μου , οπως ανιχνευουμαι ενα ραγισμενο και σπασμενο μονοπατι , αν το κανουμε αυτο ολοι μπορει να επαναπαυτουμε και να γελασουμε και το γελιο φερνει χαρα , αλλα φοβαμαι οτι και αυριο παλι χαλια θα ειμαι .....
Καβαλαω παλι την μηχανη φορω το κρανος τα βλεπω ολα τελεια παλι , οδηγω στο οριο , η καρδια μου ξεπηδαει απο μεσα μου και τρεχει μονη της ουρλιαζοντας , οσφραινοντας τα δακρυα και την επομενη στροφη να με γλυκοκοιταει
Οι σποροι του χρονου εχουν σπαρθει και ποτιζονται απο τις πραξεις των εν λογω που γνωριζουν ... και ποιοι ειναι ???
Η γνωση εχει ενα θανασιμο φιλο , οταν κανεις δεν θετει τους κανονες , η μοιρα ολης της ανθρωποτητας βλεπω οτι ειναι στα χερια των ανοητων
Οταν η σιωπη κρυβει τις κραυγιες η συγχυση ειναι μεσα μου .......
Οχι δεν θα παραιτηθω θα βγω και παλι εξω ... σπαω την σιωπη μου και αφηνω την κραυγη μου να ηχησει και παλι δυνατα , και ομως ειμαι ακομα εδω .........
Για καποιο φιλο .............