| Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DnNicollas
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθηνα - Χανια Registration date : 24/12/2009
| Θέμα: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Τετ Ιαν 27 2010, 10:12 | |
| Γεια χαρά !!! μηχανικός έμπιστος μου πρότεινε με κλειστά μάτια φιλτρο marchald και το επιβεβαιώνει γιατί ήταν μπροστά σε δυναμομετριση….
Το δίλλημα είναι marchald (30euro) KN(65 euro) η pipercrose (?) ????? |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Τετ Ιαν 27 2010, 10:24 | |
| _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
DnNicollas
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Τετ Ιαν 27 2010, 10:32 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Προχτές δεν είπες ότι ο μηχανικός σου,σου πρότεινε Pipercross ??
Δίκιο έχεις έκανα λάθος στο copy paste Μarchald μου Πρότεινε . |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Τετ Ιαν 27 2010, 10:50 | |
| Οπως αγαπάς.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Τετ Ιαν 27 2010, 11:22 | |
| κοίτα εγώ από Κ&Ν σε pipercross είδα σοβαρή διαφορα, το μαντσάιλντ (χιχι) φόρα το αφού στο προτείνουν να δεις τι παίζει, στην τελική 30 ευρώ είναι...Το παιπερ έχει 42 στον Σπηλιώτη. http://www.crossoverparts.gr/marchald-filters/onoff/suzuki-dl-650-1000-vstrom.html |
|
| |
Γιώργος k7
Ηλικία : 41 Τόπος : Giannena-Nea smyrni Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Τετ Ιαν 27 2010, 12:25 | |
| Ρε παιδιά για τα DNA ποιά είναι η γνώμη σας?εγώ για KN πήγαινα και ο μάστορας μου πρότεινε DNA και τελικά αυτό έβαλα. Μου είπε ότι είναι πιο βελτιωμένο απο το KN.και ότι δουλεύει καλύτερα στο |
|
| |
DnNicollas
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Τετ Ιαν 27 2010, 20:09 | |
| - Γιώργος k7 έγραψε:
- Ρε παιδιά για τα DNA ποιά είναι η γνώμη σας?εγώ για KN πήγαινα και ο μάστορας μου πρότεινε DNA και τελικά αυτό έβαλα.
Μου είπε ότι είναι πιο βελτιωμένο απο το KN.και ότι δουλεύει καλύτερα στο ΕΣΥ κατάλαβες καμία διφορα ; Με DNA που έβαλες ; |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Τετ Ιαν 27 2010, 22:24 | |
| γεγονός είναι ότι αλλάζοντας φίλτρο πρέπει να αλλάξεις κ χαρτογράφηση για να δεις σωστά αποτελέσματα. Ειδικά αν το μηχανάκι είναι απείραχτο από εργοστάσιο. Για BMC καμια γνώμη υπάρχει; Φοράω εγώ αλλά δεν το έχω συγκρίνει με κάτι άλλο... |
|
| |
tassos... Member
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Τετ Ιαν 27 2010, 22:56 | |
| - mikios έγραψε:
- Για BMC καμια γνώμη υπάρχει; Φοράω εγώ αλλά δεν το έχω συγκρίνει με κάτι άλλο...
Είχα εγώ BMC... Μπές στη λίστα για pipercross...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tassos... στις Πεμ Ιαν 28 2010, 00:15, 1 φορά |
|
| |
Snakeye Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Πατήσια, ΑΘΗΝΑ Registration date : 19/01/2008
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Τετ Ιαν 27 2010, 23:40 | |
| Και εγω BMC στο Κ7 έχω αλλά θα πάρω pipercross γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος.
Υπόψη ότι ενώ έχω κάνει ρύθμιση με καυσανάλυση και έχω yoshimura το μηχανάκι δεν 200σαρίζει πράγμα που έκανε όταν ήταν μαμα. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Πεμ Ιαν 28 2010, 00:54 | |
| - Γιώργος k7 έγραψε:
- Ρε παιδιά για τα DNA ποιά είναι η γνώμη σας?εγώ για KN πήγαινα και ο μάστορας μου πρότεινε DNA και τελικά αυτό έβαλα.
Μου είπε ότι είναι πιο βελτιωμένο απο το KN.και ότι δουλεύει καλύτερα στο Mετά από τόσες μετρήσεις που κάνει ο εκάστοτε μάστορας μπορεί να πεί με 100% σιγουριά πιο φίλτρο κάνει καλύτερα για το μοτέρ μας.. Αλλωστε όλοι αυτοί δεν κοιτάνε ποιο φίλτρο εμπορεύονται αλλά ποιο φίλτρο όντως δουλεύει καλύτερα στη μηχανή μας.. Που φυσικά μπορεί V-Strom να μην έχουν,αλλά ξέρουν τα πάντα για αυτό.. Καταναλώσεις,σωστές πιέσεις ελαστικών,ελαστικά..κτλ.. Εμείς εδώ στο φόρουμ δεν πήραμε ΠΟΤΕ και ούτε θα το κάνουμε κάποιον από το χεράκι ''ξέρεις βάλε αυτό'' γιατί δεν κερδίζουμε ΤΠΤ,πέραν από την ευχαρίστηση που εκφράζει ο καθένας από το κάθε προιόν που χρησιμοποιεί.. Αν είναι πολλοί ευχαριστημένοι,το βάζουν και άλλοι..κ.ο.κ. Οπότε μια έρευνα αγοράς εδώ μέσα σίγουρα μπορεί να βοηθήσει πολλούς.. Θυμηθείτε ότι μιλάμε για τα ?υρόπουλά μας που με κόπο βγάζουμε κάθε μέρα Δεν θα μας τα τρώει ο κάθε επιτήδειος ψευτομάστορας που αν δεν τον αδικούσε η ζωή θα ήταν στη χειρότερη σε κάποια εργστασιακή αγωνιστική ομάδα του MotoGP ή δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού.. Ας όψεται η μάνα τους που δεν τους πήγαινε Αγγλικά !!!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Γιώργος k7
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Πεμ Ιαν 28 2010, 15:03 | |
| - DnNikos έγραψε:
- Γιώργος k7 έγραψε:
Μου είπε ότι είναι πιο βελτιωμένο απο το KN.και ότι δουλεύει καλύτερα στο
ΕΣΥ κατάλαβες καμία διφορα ; Με DNA που έβαλες ; Να σας πω την αλήθεια ρε παιδιά το φίλτρο το έβαλα μαζί με τελικο εξάτμισης(remus hexagon) και μου άλλαξε και την χαρτογράφιση.Διαφορά είδα,αλλά δεν ξέρω τι διαφορά μου έκανε το φίλτρο(dna) ή αν έβαζα άλλο φίλτρο (π.χ. pipercrose) αν η μηχανή θα πήγαινε καλύτερα.65 άλογα τροχό έβγαλε το δυναμόμετρο και από ότι μου είπε ο μάστορας (Μόνος Χρήστος) είναι καλα για v-strom με abs.Με pipercross πόσα άλογα βγάζουν τα motoria σας???????? |
|
| |
Snakeye Member
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Πεμ Ιαν 28 2010, 20:57 | |
| - Γιώργος k7 έγραψε:
- Με pipercross πόσα άλογα βγάζουν τα motoria σας????????
Απολύτως κανένα άμα το έβαλες για αυτό τον λόγο την πάτησες |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Πεμ Ιαν 28 2010, 21:00 | |
| Παιδιά το καλύτερο φίλτρο ξέρετε πιο είναι.............
τις ΜΑΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Παρ Ιαν 29 2010, 00:03 | |
| - Snakeye έγραψε:
- Γιώργος k7 έγραψε:
Απολύτως κανένα άμα το έβαλες για αυτό τον λόγο την πάτησες +7 άλογα με λέιζερ εξάτμιση κ πάιπερκρος, όχι το δικό μου, το δικό μου όταν μάθω θα σου πω. |
|
| |
DnNicollas
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Παρ Ιαν 29 2010, 00:39 | |
| Παίδες άρχισαν εμπεδώνω αυτό που λένε κάποιοι μην τα σκαλίζεις γιατί μπλέκεις…
Όπως σας είπα χθες η μηχανή ήταν ποιο αγρία ποιο ζωντανή τα έδενε όλα πολύ δυνατά και γρήγορα δεν είχα την δυνατότητα να το ανοίξω πολύ και αρκετές φορές , max 160.
δε μπορώ να πω κάτι αρνητικό στον τρόπου που τα έπιασε ΙΣΑ ανέβαζε στροφές ποιο γρήγορα και άνετα σαν να μην κρατιέται .
στο ρελαντί γινόταν κουραστικό έχασε το χαρακτήρα που είχε πριν όπως σεβαστό γκάζι, άψογο στη βόλτα και τα υπόλοιπα … άσος με την τάπα να ήταν ποιο υποφερτός ο θόρυβος…
Ο μηχανικός μου είπε μην το κυκλοφορήσεις πολύ πήγαινε το για ρύθμιση, έτσι πιστεύοντας και εγώ πως θα γίνει άψογο (δηλ ήταν καλό θα έκανε το κλικ το καλύτερο) τζίφος το έβαλε στον εγκέφαλο έκανε κόπιες ρυθμίσεις και αυτό ήταν όταν το πήρα να το δοκιμάσω στην περιοχή είχε θεόρατες ανηφόρες, νερά, τέρμα με λεωφορεία και τρόλεϊ και αστυνομία ομάδα (ζ) (το ξαναδιαβάζω και εγώ τώρα που το γράφω και δε πιστεύω την ατυχία μου…) ….
…μετά την ρύθμιση η εξάτμιση στο ρελαντί είναι οκ υποφέρετε άνετα άλλα στην διαδρομή συνεργείο σπίτι διαπίστωσα πως έχασε το νεύρο που είχε έγινε ποιο κύρια πάλι άλλα τώρα με θόρυβο . Παντός έχω να πω πως και αυτός ο μηχανικός ήταν εξυπηρετικός και ευγενικός και πρόθυμος να κάνουμε και άλλες ρθυμίσεις αν με αυτή δεν συμφωνώ η έχω να προτείνω κάτι άλλο.
Νωρίτερα αν όχι από αύριο σίγουρα δεύτερα βραδύ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DnNikos στις Σαβ Ιαν 30 2010, 02:38, 1 φορά |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Παρ Ιαν 29 2010, 00:40 | |
| εσυ τι θες τωρα και σε καθε ποστ βαζεις την λεξη laser??? (ταζοφατσα) αφου ξερεις οτι το επομενο pb θα ειναι για pampers crose και οχι για pipercrose....... |
|
| |
Snakeye Member
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Παρ Ιαν 29 2010, 00:46 | |
| - tazakos έγραψε:
- Snakeye έγραψε:
- Γιώργος k7 έγραψε:
Απολύτως κανένα άμα το έβαλες για αυτό τον λόγο την πάτησες +7 άλογα με λέιζερ εξάτμιση κ πάιπερκρος, όχι το δικό μου, το δικό μου όταν μάθω θα σου πω. Κατούρα λίγο γιάννη τι τα πέρασες τα άλογα μαρούλια? Σε εμένα το δυναμόμετρο έδειξε με το ζόρι +1 |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Παρ Ιαν 29 2010, 00:51 | |
| - DnNikos έγραψε:
Υ.Γ. Στα παραπάνω σχόλια μου είμαι ακόμα επιφιλακτικος αυριο θα το πάω για ρύθμιση στον εγκέφαλο και θα περιμένω μια ποιο καλή μέρα για Βολτα να σχηματισω καλύτερη άποψη που θα ρυθμίσεις και πόσο? |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Παρ Ιαν 29 2010, 00:59 | |
| - Snakeye έγραψε:
- tazakos έγραψε:
- Snakeye έγραψε:
- Γιώργος k7 έγραψε:
Απολύτως κανένα άμα το έβαλες για αυτό τον λόγο την πάτησες +7 άλογα με λέιζερ εξάτμιση κ πάιπερκρος, όχι το δικό μου, το δικό μου όταν μάθω θα σου πω. Κατούρα λίγο γιάννη τι τα πέρασες τα άλογα μαρούλια? Σε εμένα το δυναμόμετρο έδειξε με το ζόρι +1 Κώστα δεν ξέρω εσένα τι έκανε αλλά όταν λέω κάτι,έχει γίνει και αυτό είτε κατουρήσω είτε όχι έγινε. Δεν μου το είπε ο καθένας και για αυτό το αναπαράγω. Τώρα αν εσένα με εξάτμιση και φίλτρο σου έδωσε 1 άλογο (ισχύει το ένα = κανένα) τότε ψάξου.Το μηχανάκι είναι γνωστό από όλους ότι είναι εξαιρετικά φιμωμένο (59άλογα ρόδα) με τον καταλύτη κ την euro 3 ρύθμιση οπότε με καλύτερη ανάσα και ελεύθερη εξάτμιση (χωρίς καταλύτη-μγαλύτερες διατομές) αν είδες ένα άλογο και όχι 5+ τότε ψάξου, ΑΑΑ και το φίλτρο σου δεν ήταν αν θυμάμαι καλά pipercross, δοκίμασε και πες μου. |
|
| |
Γιώργος k7
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Παρ Ιαν 29 2010, 09:02 | |
| [quote="Snakeye"] - tazakos έγραψε:
- Snakeye έγραψε:
- Γιώργος k7 έγραψε:
+7 άλογα με λέιζερ εξάτμιση κ πάιπερκρος, όχι το δικό μου, το δικό μου όταν μάθω θα σου πω. Κατούρα λίγο γιάννη τι τα πέρασες τα άλογα μαρούλια? Σε εμένα το δυναμόμετρο έδειξε με το ζόρι +1 Αν έχει 59 άλογα μαμά τοτε και εμένα 6 άλογα πήρε(65) άρα η διαφορά με pipercross είναι ένα άλογο εντάξει λίγο είναι θα την αντέξω.Πάντως snakeye με φιλτρο εξάτμιση και ρύθμιση και πηρες μόνο ένα άλογο μάλλον ο tazakos έχει δίκιο θα πρέπει να το ψάξεις. |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Παρ Ιαν 29 2010, 09:35 | |
| - Snakeye έγραψε:
- Κατούρα λίγο γιάννη τι τα πέρασες τα άλογα μαρούλια? Σε εμένα το δυναμόμετρο έδειξε με το ζόρι +1
ΣΠΑΜ: Και πήρε τα υπόλοιπα 6 άλογα με το τζιπρο... γι'αυτό κόντευε να πάρε φωτια /ΣΠΑΜ |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Παρ Ιαν 29 2010, 11:17 | |
| Τα 5 άλογα είναι σίγουρα εφικτά..Τα 7+ δεν ξέρω.. Τον κυριότερο ρόλο τον παίζει το δυναμόμετρο _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
DnNicollas
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Παρ Ιαν 29 2010, 12:30 | |
| - tazakos έγραψε:
- DnNikos έγραψε:
Υ.Γ. Στα παραπάνω σχόλια μου είμαι ακόμα επιφιλακτικος αυριο θα το πάω για ρύθμιση στον εγκέφαλο και θα περιμένω μια ποιο καλή μέρα για Βολτα να σχηματισω καλύτερη άποψη που θα ρυθμίσεις και πόσο? Σημερα περιπου στiς 17:30 στην κυψελη καυκασου 176 το μαγαζι αν δεν κανω λαθος λεγετε man to bikes |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? Παρ Ιαν 29 2010, 13:02 | |
| - DnNikos έγραψε:
- tazakos έγραψε:
- DnNikos έγραψε:
Υ.Γ. Στα παραπάνω σχόλια μου είμαι ακόμα επιφιλακτικος αυριο θα το πάω για ρύθμιση στον εγκέφαλο και θα περιμένω μια ποιο καλή μέρα για Βολτα να σχηματισω καλύτερη άποψη που θα ρυθμίσεις και πόσο? Σημερα περιπου στiς 17:30 στην κυψελη καυκασου 176 το μαγαζι αν δεν κανω λαθος λεγετε man to bikes τιμή σου είπε? |
|
| |
| Σύγκριση φίλτρων marchald VS KN VS Pipercrose ??? | |
|