|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 18:17 | |
| ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 27-2-2011 ARISTROM - GANDALF - ARIS_N - V_KOSTAS - JUMARU - APK - STATHISΜολις ολοκληρωθηκε ακομα μια ωραια βολτιτσα Λουτρακι-λιμνη βουλιαγμενης. Ο καιρος δεν μας εκανε το χατηρι να βρεξει τσαμπα κουβαλησαμε τα αδιαβροχα Η παρεα (7μηχανες),οπως παντα σε κεφια Υπαρχει πλουσιο φωτογραφικο υλικο που θα παρουσιαστει σε λιγο. Βεβαια καποιες φωτο οπως αυτη που παρουσιαζει τον jumaru να τρωει θα λογοκριθουν!!! Αντε και....γρηγορα στην επομενη παιδες!!! |
|
| |
tezas gold member
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 19:15 | |
| Παιδια πως περασατε? Πιστευω οτι ηταν super η παρεα σας! Αντε παντα τετοια να εχουμε!!!! |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 19:37 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 19:41 | |
| Πατρα-Λουτρακι-λιμνη βουλιαγμενης Αιγιο για συναντηση με Aristrom Για ψαρεμα Να και τα τελαρα..... Βουλιαγμενη Συζητηση για το τι θα φαμε..... Περιμενοντας ... Επιθεση ..... Μολις φαγαμε ειδες ορεξη παλι για κουβεντα ......εγω κοιταω το τελευταιο τυλιχτο κ το σκεφτομαι !!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jumaru στις Δευ Φεβ 28 2011, 02:19, 4 φορές συνολικά |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 19:46 | |
| Οι διαχειριστες να προσθεσουν κ τις υπολοιπες απο το πρωϊ κ να μπουν σε σειρα ..... Ακομα χωνευω μαγκες.... Ο Σταθης το τρωει το παντελονι μου φαινεται. Κωστα κανα 2 σοδες ακομα κ θα βγει ...... Aristrom ευχαριστουμε για τα χρησιμα δωρακια. Αρη το νου σου στο ΤΤ ...... χχαχαχαχαχαχαχα Χαιρετισμους κ στην υπολοιπη παρεα....!!!!! Γεμισαν οι μπαταριες κ ημαστε ετοιμοι οτι κ να φερει η βδομαδα..... Να ειστε ολοι καλα.!!!!! Teza γρηγορα περαστικα φιλε ...... Αν καμια Τεταρτη μπορεσεις για κανα καφε θα χαρουμε να σε δουμε παλι απο κοντα. |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 19:51 | |
| - Jumaru έγραψε:
Αρη το νου σου στο ΤΤ ...... χχαχαχαχαχαχαχα Άρη τι παίχτηκε με το ΤΤ; Όταν τον προσπεράσαμε τελικά ήταν σαν παρθενόπη... |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 20:07 | |
| [img][/img] |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 20:33 | |
| |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 20:46 | |
| μπραβο στα πατρινοπουλα!!! παντα ετσι μαγκες..... |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 22:27 | |
| |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 22:44 | |
| Παίδες άλλη μια φοβερή εκδρομή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και υπέροχη παρέα!!! Είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν πολλές τέτοιες ακόμα!!! - Jumaru έγραψε:
Αρη το νου σου στο ΤΤ ...... χχαχαχαχαχαχαχα
- apk έγραψε:
Άρη τι παίχτηκε με το ΤΤ; Όταν τον προσπεράσαμε τελικά ήταν σαν παρθενόπη... Όσο για το ΤΤ.....Είδατε φαντάζομαι τι παίχτηκε, αφού μας πέρασε όλους μακαρόνι, εμένα με πέρασε πάνω στην δεξιά στροφή κόβοντας το όλο δεξιά γιατί δεν τον έπαιρνε απο απέναντι και μόνο που δεν του σκούπισα με το πόδι μου το δεξί του φτερό. Ε, τα πήρα τόσο πολύ στο κρανίο με τον πιτσιρικά που το οδηγούσε που τον πήγα λίγο "καροτσάκι" μέχρι να τον βγάλω δεξια στις μπάρες. Με την κατάλληλη χρήση της νοηματικής του κατέστησα σαφές το πόσο δυσαρεστημένος ήμουν με την οδηγική του συμπεριφορά και κοιτάζοντας αυτός απο τον καθρέφτη του 7 μοτο, δεν τον έπαιρνε και για πολλά. Εξ' ου και η συμπεριφορά παρθενόπης μετέπειτα Αγγελή. Μα ήταν και πολύ χ@#@$@#κας όμως....Περιττό να πω πόσο χεσ...κα όταν με προσπέρασε με τα όσα απο το πουθενά... |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 22:52 | |
| Κατάλαβες τότε, πόσο χ@@@@κα κι εγώ στον πηγαιμό με τους βλαμμένους που μας πέρασαν ξυριστά... Τα χρειάστηκα... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 23:03 | |
| - aris_n έγραψε:
- Παίδες άλλη μια φοβερή εκδρομή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και υπέροχη παρέα!!! Είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν πολλές τέτοιες ακόμα!!!
- Jumaru έγραψε:
Αρη το νου σου στο ΤΤ ...... χχαχαχαχαχαχαχα
- apk έγραψε:
Άρη τι παίχτηκε με το ΤΤ; Όταν τον προσπεράσαμε τελικά ήταν σαν παρθενόπη... Όσο για το ΤΤ.....Είδατε φαντάζομαι τι παίχτηκε, αφού μας πέρασε όλους μακαρόνι, εμένα με πέρασε πάνω στην δεξιά στροφή κόβοντας το όλο δεξιά γιατί δεν τον έπαιρνε απο απέναντι και μόνο που δεν του σκούπισα με το πόδι μου το δεξί του φτερό. Ε, τα πήρα τόσο πολύ στο κρανίο με τον πιτσιρικά που το οδηγούσε που τον πήγα λίγο "καροτσάκι" μέχρι να τον βγάλω δεξια στις μπάρες. Με την κατάλληλη χρήση της νοηματικής του κατέστησα σαφές το πόσο δυσαρεστημένος ήμουν με την οδηγική του συμπεριφορά και κοιτάζοντας αυτός απο τον καθρέφτη του 7 μοτο, δεν τον έπαιρνε και για πολλά. Εξ' ου και η συμπεριφορά παρθενόπης μετέπειτα Αγγελή. Μα ήταν και πολύ χ@#@$@#κας όμως....Περιττό να πω πόσο χεσ...κα όταν με προσπέρασε με τα όσα απο το πουθενά... Βγηκε αριστερα απο μενα να προσπερασει αλλα οπως πηγαιναμε φιδι αναγκαστηκε να βγει πολυ αριστερα κ μολις καταλαβε πως στη στροφη παει για βοσκη σε εκλεισε .....!!!! Κι ολο αυτο για να μπει στο δρομο με τις κορινες των 70 χλμ.........??????? Γελαγα μολις τον ειδα που τον πηγαινες καροτσακι ..... μαζευτηκε δεξια κ φρεναρε στη μονη λωριδα με τις κορινες να τον περασεις ....... Αληθεια Κωστα μην ξεχασεις τη φωτο με τη ταμπελα της ξανθιας πρωι πρωι ...... |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 23:03 | |
| Eσπρεσάκι για να βλέπουμε μπροστά μας. Καφεδάκι στο Λουτράκι... Μες στην καλή χαρά!! Καιρός για τζάκι,, Ετοιμαστείτε για Βουλιαγμένη..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την v_kostas στις Δευ Φεβ 28 2011, 00:57, 1 φορά |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 23:08 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 23:10 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jumaru στις Δευ Φεβ 28 2011, 01:27, 1 φορά |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 23:20 | |
| κάτι ανάλογο με αυτό που περιγράφετε μας έτυχε και μας αδέρφια. Αλλά εμείς είμασταν καμιά 20 αριά νομίζω όταν ένα τζιπ bmw αποφάσισε να πάει με 180 και να μας περάσει ΟΛΟΥΣ από αριστερά και μάλιστα τον πρώτο σχεδόν τον ακούμπησε. Βέβαια αυτή η προσπέραση έλαβε χώρα σε ένα δρόμο επαρχιακο διπλής κατεύθυνσης με όριο ταχύτητας 90χλμ. Το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι δεν ερχόταν κανένας από απέναντι να γίνουμε όλοι σούπα........... Το ατυχές ήταν γιαυτόν ότι τον ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ λίγο πιο κάτω ............και σαν βρεγμενη γάτα παραδέχτηκε την μ@λ@κία που έκανε. Βέβαια το να δεις 20 μοτοσυκλετιστές με φουλ εξοπλισμό απο κοντά ξέροντας ότι φταις .............ίσως να μην είναι και ότι καλύτερο για να ξεκινήσεις την μέρα σου. [b] ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!![/b] [b] ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ !!!!!!!!![/b] |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 23:24 | |
| Η θέα γύρω απο την λίμνη φανταστική!! Πάνος-Στάθης-Αγγελής-Άρης Αριστείδης-Πάνος-Κώστας-Αγγελής-Νικος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την v_kostas στις Δευ Φεβ 28 2011, 01:01, 1 φορά |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 23:33 | |
| Κώστα, μόνο και μόνο από αυτή τη διαδρομή κάναμε απόσβεση στα θερμαινόμενα! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 23:36 | |
| Το αδιαβροχο μπορει να ηταν σαν βρακα αλλα με εσωσε απο το κρυο πανω στο τζην μιας και δεν εχω προμηθευτει ακομα παντελονο ...... δεν το συζηταω .... !!!!
|
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 23:47 | |
| Τα παιδία ρεμβάζει.. Εγώ και τα Stromia.. Ο Άρης σε πόζα!! Πάνος έτοιμος να πετάξει το διαστημόπλοιο!! Ο μάγος ψάχνει το μαγικό φίλτρο..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την v_kostas στις Δευ Φεβ 28 2011, 01:07, 2 φορές συνολικά |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 23:58 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Φεβ 28 2011, 00:24 | |
| |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Φεβ 28 2011, 00:32 | |
| Νίκος-Αριστείδης-Αγγελής και πίσω ο συνεφιασμένος Κορινθιακός.. Ελα τα V_STROMIA!!! Δέν χορταίνω να καμαρώνω... Εικαστική παρέμβαση!! Ο Πάνος σκέφτεται τι να φάει πάλι??? Αγγελής-Αριστείδης σε χόνεψη.. Ο Στάθης και πίσω ο Μουρατίδης.. χαχαχαχαχ!!! Άντε να φέυγουμε.. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Φεβ 28 2011, 01:50 | |
| Εκει παντως που τα ειδα ολα ηταν στην επιστροφη που ξεκιναω να κανω προσπεραση και βλεπω στο αντιθετο να ερχεται μαλλια νταλικα κ να την προσπερνα πουλμαν με αλλα τοσα Για ποτε μπηκα παλι μεσα δεν λεγεται ....!!! Δυο βουνα να ερχονται λεμε ....!!!! Φαντασου Αρη αν το ΤΤ προσπερνα ετσι μεσα στις στροφες ποσο συντομα μπορει να δει αυτη την εικονα .....!!!! |
|
| |
|