Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την πολύ ευχάριστη εμπειρία και παρέα που μου προσφέρατε
Έτσι Αγγελή βάλε μας στην πρίζα λέμεεεεε
Λιγα ακομα να ελεγε στον Aristrom κι αντι για Ριο θα πιναμε καφε στο καραβι για Ιταλια .....
nasos_patra έγραψε:
Παιδες σασ ζηλευω!!!πρεπει να περασατε καταπληκτικα!!!!τρια ΟΛΕ στην vstroomada!!!!
Κριμα που δεν ηρθες Νασο, αλλα με τοσες προτασεις που επεσαν στο στρογγυλο τραπεζι (οχι το καμελοτ, αυτο με τα μπριζολοπαϊδοσνιτσελοψαρονεφρια εννοω) θα εχεις σιγουρα την ευκαιρια να μας τιμησεις με την παρουσια σου στο μελλον.
aristrom gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 06 2011, 22:44
Αλλη μια ωραια εκδρομουλα σημερα!!!!! Η παρεα παντα σε..φορμα και ο καιρος υπεροχος!! apk χαρηκα για τη γνωριμια και ευχαριστουμε για την παρεα! οι φωτο απο Ιταλια ακρως...ξεσηκωτικές
aristrom gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 06 2011, 23:21
Επειδη στη βραση κολαει το σιδερο για ρξτε μια ματια εδω
εχουμε και ρο μεχρι να λιωσουν τα χιονια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aristrom στις Κυρ Φεβ 06 2011, 23:33, 4 φορές συνολικά
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 06 2011, 23:32
Η ομαδα επέστρεψε με το χαμόγελο στα χείλη!!! μετα απο μια ευχάριστη εξόρμηση στη Λευκάδα γιατι απλά όλα ηταν τέλεια πραγματικά. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε ολη την παρέα για το άπαιχτο κλίμα που δημιουργεί.Αγγελή καλώς ηρθες στην παρέα!!! Εβαλες φωτιές στον Αρίστο και ποιος τον πιάνει τώρα!!!
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 06 2011, 23:41
Στη σημερινή παρέα:
https://www.youtube.com/watch?v=FDhGS4EJS8M
Πηγαίνετε κατευθείαν στο διάλογο του 2:04
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 06 2011, 23:46
Στα 10 μετρα απο εκει ειχε αλλο βενζιναδικο που υπηρχε προσωπικο και φαγαμε 30 λεπτα να παταμε κουμπια αντι να ανοιξουμε τα ματια μας ......
Αγγελη τα ρεστα θα τα παρω εγω μεσα στη βδομαδα ... 23 λεπτα ειναι αν θυμαμαι ....!!!!
FEBU Member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 06 2011, 23:51
Jumaru έγραψε:
Στα 10 μετρα απο εκει ειχε αλλο βενζιναδικο που υπηρχε προσωπικο και φαγαμε 30 λεπτα να παταμε κουμπια αντι να ανοιξουμε τα ματια μας ......
Αγγελη τα ρεστα θα τα παρω εγω μεσα στη βδομαδα ... 23 λεπτα ειναι αν θυμαμαι ....!!!!
Ήταν μια εμπειρία, όμως! Αλλιώς θα ήταν ένας ακόμη ανεφοδιασμός... Όσο για τα ρέστα, έτσι κι αλλιώς θα τα άφηνα για πιρμπουάρ (...τσίπηηηης)
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Φεβ 07 2011, 20:34
χαχαχαχαχαχαχα
Λετε να κανουμε διαγωνισμο μεταξυ των forum για next top model ??????
Να με βαθμολογησει η TYRA κι οτι θελετε ...... κανε σπινιαρισμα πανω στο κορμι μου γαζελαααααααα !@!!!!!!!
aristrom gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Φεβ 07 2011, 20:54
Jumaru έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχα
Λετε να κανουμε διαγωνισμο μεταξυ των forum για next top model ??????
Να με βαθμολογησει η TYRA κι οτι θελετε ...... κανε σπινιαρισμα πανω στο κορμι μου γαζελαααααααα !@!!!!!!!
Συμαζεψουυυυυυ......
Λοιπον θελω μια στριφτερη διαδρομη μεσα σε δασος να βλεπω πρασινο μεχρι εκει που φτανει το ματι μου να βαλω και στα αυτια μου ενα τραγουδακι απ τα παλια(ρε, τι ακουγαμε ρε!!)και να πηγαινω,να πηγαινω,να πηγαινω και να μη φτανω ποτε! Ζηταω πολλα?
FEBU Member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 13 2011, 18:45
Παίδες μόλις γύρισα από Άργος-Νέα Κίο-Ναύπλιο. Πώς ήταν στη Λευκάδα? Ακόμη καλύτερα! Συν ότι δεν έφαγα αργοπορημένα σνίτσελ της Ματούλας (πώς λέγανε την ταβέρνα??) αλλά κόκορα με χυλοπίτες της κυρα-Λίτσας!!
aristrom gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 13 2011, 19:41
Παιζεις με τον πονο μας τωρα......
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 13 2011, 21:58
apk έγραψε:
Παίδες μόλις γύρισα από Άργος-Νέα Κίο-Ναύπλιο. Πώς ήταν στη Λευκάδα? Ακόμη καλύτερα! Συν ότι δεν έφαγα αργοπορημένα σνίτσελ της Ματούλας (πώς λέγανε την ταβέρνα??) αλλά κόκορα με χυλοπίτες της κυρα-Λίτσας!!
....καλά περνάτε εδώ κάτω...!!
μπράβο ρε μάγκες πάντα τέτοια!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
FEBU Member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 13 2011, 22:08
narcissus έγραψε:
apk έγραψε:
....καλά περνάτε εδώ κάτω...!!
μπράβο ρε μάγκες πάντα τέτοια!
Το "εδώ κάτω" δεν ταιριάζει με το "Θες άλλο Νίκη" Είσαι κι εσύ στην Πάτρα; Και αν ναι, γιατί δεν έχεις φανεί πουθενά???
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 13 2011, 22:17
Όχι φίλε, Πάτρα είναι ένα μέρος που έχω πάντα στο μυαλό μου να πάω μα δεν τα έχω καταφέρει ακόμα! Είναι πολλά τα χλμ από Θεσσαλονίκη!!! Που θα μου πάει...
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
aristrom gold member
Μολις ολοκληρωθηκε ακομα μια ωραια βολτιτσα Λουτρακι-λιμνη βουλιαγμενης. Ο καιρος δεν μας εκανε το χατηρι να βρεξει τσαμπα κουβαλησαμε τα αδιαβροχα
Η παρεα (7μηχανες),οπως παντα σε κεφια
Υπαρχει πλουσιο φωτογραφικο υλικο που θα παρουσιαστει σε λιγο.
Βεβαια καποιες φωτο οπως αυτη που παρουσιαζει τον jumaru να τρωει θα λογοκριθουν!!!
Αντε και....γρηγορα στην επομενη παιδες!!!
tezas gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 19:15
Παιδια πως περασατε? Πιστευω οτι ηταν super η παρεα σας! Αντε παντα τετοια να εχουμε!!!!
aristrom gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 19:37
Θαναση πολυ ωραια περασαμε!!Ευχομαι γρηγορη αναρωση για να σε εχουμε στην παρεα μας την επομενη βολτα!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 19:41
Πατρα-Λουτρακι-λιμνη βουλιαγμενης
Αιγιο για συναντηση με Aristrom
Για ψαρεμα
Να και τα τελαρα.....
Βουλιαγμενη
Συζητηση για το τι θα φαμε.....
Περιμενοντας ...
Επιθεση .....
Μολις φαγαμε ειδες ορεξη παλι για κουβεντα ......εγω κοιταω το τελευταιο τυλιχτο κ το σκεφτομαι !!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jumaru στις Δευ Φεβ 28 2011, 02:19, 4 φορές συνολικά
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 19:46
Οι διαχειριστες να προσθεσουν κ τις υπολοιπες απο το πρωϊ κ να μπουν σε σειρα .....
Ακομα χωνευω μαγκες....
Ο Σταθης το τρωει το παντελονι μου φαινεται. Κωστα κανα 2 σοδες ακομα κ θα βγει ...... Aristrom ευχαριστουμε για τα χρησιμα δωρακια. Αρη το νου σου στο ΤΤ ...... χχαχαχαχαχαχαχα
Χαιρετισμους κ στην υπολοιπη παρεα....!!!!!
Γεμισαν οι μπαταριες κ ημαστε ετοιμοι οτι κ να φερει η βδομαδα.....
Να ειστε ολοι καλα.!!!!!
Teza γρηγορα περαστικα φιλε ...... Αν καμια Τεταρτη μπορεσεις για κανα καφε θα χαρουμε να σε δουμε παλι απο κοντα.
FEBU Member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 19:51
Jumaru έγραψε:
Αρη το νου σου στο ΤΤ ...... χχαχαχαχαχαχαχα
Άρη τι παίχτηκε με το ΤΤ; Όταν τον προσπεράσαμε τελικά ήταν σαν παρθενόπη...
aristrom gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 20:07
[img][/img]
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 20:33
Παιδιά το παρεάκι μας είναι super... πάντα έτσι να είμαστε και να ευχαριστιόμαστε τις εκδρομές που θα κάνουμε
Υ.Γ: Αρίστο από δω κ πέρα μετ' ονομάζεσαι σε αγιοβασίλης
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 20:46
μπραβο στα πατρινοπουλα!!! παντα ετσι μαγκες.....
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Φεβ 27 2011, 22:27
Τελικά η εκδρομούλα ηταν υπέροχη παρόλο που η βροχή μας πούλησε!!!!!!!!!! Πάντα τέτοια και καλύτερα!!!!!Μόνο ο Τέζας έλειπε και θα γινόταν απαρτία.... Σάκη άντε με το καλό κοντά μας. Φωτογραφικό υλικο θα ακολουθήσει σύντομα..