|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
KOYRKOYBINIS Member
| Θέμα: ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ Τετ Ιαν 13 2010, 19:57 | |
| |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ Τετ Ιαν 13 2010, 20:29 | |
| 2106080173 Μανος Μοραρης.
Χωρις υπερβολες ισως ο καλυτερος επαγγελματιας φρενας που ξερω. Προχτες του εστειλα τις δικες μου brembo για ελεγχο και αλλαγη σε οτι χρειαζεται. |
|
| |
KOYRKOYBINIS Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ Τετ Ιαν 13 2010, 20:52 | |
| - Loxias έγραψε:
- 2106080173
Μανος Μοραρης.
Χωρις υπερβολες ισως ο καλυτερος επαγγελματιας φρενας που ξερω. Προχτες του εστειλα τις δικες μου brembo για ελεγχο και αλλαγη σε οτι χρειαζεται. Οντως,μπηκα σε διαφορα σαιτ και διαβασα τα καλυτερα για πατηρ και υιο.Αν εχω θεμα μαλλον εκει θα καταληξω...Ευχαριστω λοχια... |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ Τετ Ιαν 13 2010, 20:56 | |
| Εχει πολυ καιρο που πολλα αντιστοιχα κλαμπ συνεργαζονται με τον Μανο. Ασε που ειναι και οικονομικοτατος! |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ Πεμ Ιαν 14 2010, 00:14 | |
| παντως ετσι για να ξερεις Ο - RING ( ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ ) δεν ξαναχρησιμοπουμε ποτε ΠΟΤΕ ποτε τα ιδια. οπουδηποτε και να ειναι αυτα. |
|
| |
V.Stratos moderator
| |
| |
Snakeye Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Πατήσια, ΑΘΗΝΑ Registration date : 19/01/2008
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ Πεμ Ιαν 14 2010, 14:13 | |
| Εγω όταν έψαξα κιτ για τις tokico δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο πουθενά στην ελλάδα μόνο παραγγελία (σφακιανάκης) με κόστος περίπου στα 75-80€. |
|
| |
KOYRKOYBINIS Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ Πεμ Ιαν 14 2010, 16:01 | |
| - Snakeye έγραψε:
- Εγω όταν έψαξα κιτ για τις tokico δεν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο πουθενά στην ελλάδα μόνο παραγγελία (σφακιανάκης) με κόστος περίπου στα 75-80?.
Μονο παραγγελια απο σφακ 36 ευρω το σετ και μονο για την μια δαγκανα χωρις τα πιστονια,σετα λαστιχακια...Παλι δανειο... |
|
| |
KOYRKOYBINIS Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ Παρ Ιαν 15 2010, 16:54 | |
| Σημερα το πρωι ηρθαν οι αποστατες για τις 4πιστονες tokico,απο Αμερικα.Η δουλεια που κανει το παληκαρι ειναι φοβερη και δεν χωραει συζητηση επ'αυτου.Η απορια μου -και την εκφραζω πριν γινει η μοντιφα στα φρενα- ειναι η εξης: Εχω κολλητο φιλαρακι ο οποιος εχει ενα GSXR 1300 κ-9 HAYABUSA και αγορασε μια ακτινικη τρομπα για το μπροστα φρενο.Ετσι λοιπον του εμεινε η μαμισια μαζι με την μανετα.Με πηρε τηλ. και μου ειπε οτι μου την ΧΑΡΙΖΕΙ!!!Ρωταω λοιπον αν ειναι η ιδια με αυτη που φοραει το στρωμα.Αν ναι, δεν κανω τιποτα.Αν δεν ειναι, μπαινει στο στρωμα?Και αν μπει θα εχω διαφορα ΄λογω των σωληνακιων υψηλης μαζι με τις τετραπιστονες ή τσαμπα ο κόπος???? |
|
| |
Snakeye Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Πατήσια, ΑΘΗΝΑ Registration date : 19/01/2008
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ Παρ Ιαν 15 2010, 23:29 | |
| Η τρόμπα έχει να κάνει με την αίσθηση και όχι με την δύναμη. Δεν ξέρω τα στοιχεία της τρόμπας που ανάφερες και δεν ξέρω αν μπαίνει εύκολα.
Εγώ έβαλα ακτινική 19αρα απο b-king και πέραν της διαφορετικής αίσθησης σε σχέση με την μαμά δεν κάθεται καλά η χούφτα με αποτέλεσμα να θέλει τροποποίηση.
Δυστηχώς σε αυτές τις περιπτώσεις δοκιμάζεις και προχωράς.
Να έχεις υπόψη σου ότι μπορεί να κερδίσεις με τις δαγκάνες και τα διαφορετικά τακάκια +30% καλύτερη απόδοση φρένων αλλά λόγω των περισότερων πιστονιών η τρόμπα θα αποκτήσει μεγαλύτερη διαδρομή και διαφορετική αίσθηση.
Βέβαια η αυξημένη απόδοση θα συνδιαστεί με την διαφορετική συμπεριφορά της τρόμπας και θα προκύψει μια νέα αίσθηση των φρένων σου. Μάλιστα μέχρι να πατήσουν τα καινούργια τακάκια στους δισκους σου (η tokico είναι για διάμετρο 320mm έναντι 310mm του δικού μας) η αίσθηση θα μεταβάλεται.
Η αποψή μου είναι να βάλεις πρώτα τις δαγκάνες και αφού πατήσουν τα τακάκια και έχεις σαφή εικόνα της νέας κατάστασης ανάλογα προχωράς, εδώ θα είμαστε και εμείς να βοηθήσουμε με περισσότερα στοιχεία πλέον. |
|
| |
KOYRKOYBINIS Member
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ Κυρ Ιαν 17 2010, 15:05 | |
| Εχεις δικιο,οι δουλειες και οι τροποποιησεις θα γινονται μια μια.Μολις μπουν οι δαγκανες εδω ειμαστε να σας εκφερω αποψη... |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ Δευ Φεβ 08 2010, 22:39 | |
| - Loxias έγραψε:
- 2106080173
Μανος Μοραρης.
Χωρις υπερβολες ισως ο καλυτερος επαγγελματιας φρενας που ξερω. Προχτες του εστειλα τις δικες μου brembo για ελεγχο και αλλαγη σε οτι χρειαζεται. Έχουμε διεύθυνση; |
|
| |
toyota
| Θέμα: Απ: ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΔΑΓΚΑΝΑΣ Τρι Μάης 14 2013, 08:55 | |
| - cantona έγραψε:
- Loxias έγραψε:
- 2106080173
Μανος Μοραρης.
Χωρις υπερβολες ισως ο καλυτερος επαγγελματιας φρενας που ξερω. Προχτες του εστειλα τις δικες μου brembo για ελεγχο και αλλαγη σε οτι χρειαζεται. Έχουμε διεύθυνση; Ζαιμι 1, Αγ. Παρασκευη |
|
| |
|