| NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Δευ Ιαν 04 2010, 17:18 | |
| @NAVIGATOR Όντως ζηλεύω αλλά γιατί είσαι ομορφόπαιδο!!! Οκ λοιπόν carbon-αρισετο φωνακλα!!!! Y.Σ.Το carbon-ατος σαν nickname πως σου φαινεται!!!!!!!! |
|
| |
NAVIGATOR
Ηλικία : 47 Τόπος : VASILICO CITY - EVIA Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Δευ Ιαν 04 2010, 19:25 | |
| |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Δευ Ιαν 04 2010, 19:38 | |
| |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Δευ Ιαν 04 2010, 20:50 | |
| - ioarma έγραψε:
- @NAVIGATOR
τι παιδεύεσαι και λύνεις κομμάτια βούτα την όλη στην δεξαμενή για carbon!!!!
ΕΕΕΕΕΤΣΣΣΣΣΣΙΙΙΙΙΙ................ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!πέρα απο την πλάκα.....ενδιαφέρον το προτζεκτάκι σου φίλε ΝΑΒΙΓΚΑΤΟΡΑ!!! αϊ να δουμε πόσα κιλά αστάρι και πόσο ντουκόχρωμα να παραγγέλνουμε κι εμείς! |
|
| |
NAVIGATOR
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Δευ Ιαν 04 2010, 21:43 | |
| |
|
| |
wannabe Member
Τόπος : Athens Registration date : 28/06/2009
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Τρι Ιαν 05 2010, 16:19 | |
| ένα request, μιας και έχεις τα προβολάκια ευκόλως προσβάσιμα. γίνεται να μετρήσεις το διάκενο μεταξύ λάμπας και τζαμιού ή πόσο μήκος είναι διαθέσιμο για λάμπα?
ΥΓ με τόσα κομμάτια βαμμένα carbon πιθανόν να αξίζει οπτικά να κάνεις κάτι και στο φέρινκ. |
|
| |
NAVIGATOR
| |
| |
firebike Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΑΧΑΡΝΑΙ-ΠΡΩΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ... Registration date : 04/07/2008
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Σαβ Ιαν 09 2010, 10:05 | |
| |
|
| |
NAVIGATOR
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Σαβ Ιαν 09 2010, 11:27 | |
| |
|
| |
NAVIGATOR
| |
| |
firebike Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΑΧΑΡΝΑΙ-ΠΡΩΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ... Registration date : 04/07/2008
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Σαβ Ιαν 09 2010, 11:38 | |
| Ευχαριστω για την διευκρινηση.Απλα εγω και ο φιλος wannabe ενδιαφερομαστε για LED H3,γιαυτο το λογο σε ρωταγαμε την αποσταση γιατι οι LED λαμπες ειναι πιο μακριες.(Βλεπε φωτο).Απο οτι βλεπω φαγαμε ακυρο δεν το νομιζω να χωρανε οι Led ειναι λιγο μακρυτερες.Ευχαριστω πολυ παντως για τον κοπο σου. Μηκος λαμπας:4.2cm |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Σαβ Ιαν 09 2010, 17:24 | |
| _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
NAVIGATOR
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Κυρ Ιαν 10 2010, 02:10 | |
| |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Κυρ Ιαν 10 2010, 02:18 | |
| Το 'πε κι το ΄κανε! Δικαιωματικα σου αξιζει το παρατσουκλι Carbonman |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Κυρ Ιαν 10 2010, 02:33 | |
| Navigator είσαι μεγάλος αλήτης.. Εχει πάει 2.30 ρε συ,πώς θα κοιμηθούμε τώρα ??? Σου είπα να μη βάλεις φωτό Υ.Γ. Βάλε κι ένα ματάκι πάνω εαν δεν έχεις Υ.Γ.2 Μην βάλεις καμμιά φωτό το εργαλείο ολοκληρωμένο εεεεεε.. Βάλε βάλε να μας τρελλάνεις λέμεεεεεεεεε_________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Κυρ Ιαν 10 2010, 02:53 | |
| έχω φτιαχτεί άσχημα, συγχαρητήρια φίλε μου, ωραίες επιλογές. οι χούφτες μου άρεσαν πάρα πολύ σαν αποτέλεσμα και η καρίνα το ίδιο! |
|
| |
Loverboy Member
Ηλικία : 38 Τόπος : thessaloniki Registration date : 07/06/2009
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Κυρ Ιαν 10 2010, 10:18 | |
| πολι ωραιο αποτελεσμα.. μπραβο φιλε μου.. οτι εκανες ειναι πολυ ομορφο.. αντε σε περιμενουμε να βαψεις και οτι εμεινε.. εκει θα μας στειλεις ολους.. |
|
| |
CHRIS POWER
Ηλικία : 48 Τόπος : Ναυπακτο. Registration date : 08/10/2009
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Κυρ Ιαν 10 2010, 10:23 | |
| Μπραβο ρε φιλε,πολλη ωραια η ιδεα σου και φυσικα η πραγματοποιηση της.Ποσο εφασε τελικα ολο το κοστος για βαψημο των κομματιων?
Ψηνομαι να τα κανω και εγω. |
|
| |
NAVIGATOR
| |
| |
mpetatzis gold member
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Κυρ Ιαν 10 2010, 11:53 | |
| καλημερα φιλοι. καταρχας carbonman ειναι μονο ενας και δευτερον για οσους ειναι μελη της λεσχης το ιδιο project το ειχε φτιαξει εδω και δυο χρονια λογω οτι δουλευε σε τετοια εταιρεια. απο θεμα τεχνικης τωρα...δεν ειναι αυτοκολλητο αλλα ουτε και βαφη... το υλικο αυτο φανταστητε το σαν μια πολυ λεπτη μεμβρανη η οποια με καποια διαδικασια παει και επικολλειτε πανω σε οποιδηποτε αντικειμενο.επειδη το ειχα δει σε καποιο προγραμμα φανταστειτε μια μεγαλη μπανιερα με αυτη την μεμβρανη να επιπλεει πανω στο νερο και οπως βουτας τα αντικειμενα μεσα αυτη μενει πανω τους.στην συγγεκριμενη εκπομπη ο παρουσιαστης εβαζε το χερι του μεσα και μετα το εβγαζε και ηταν ολο ντυμενο με την μεμβρανη..σε οτιδηποτε μπορειτε να φανταστειτε μπορει να γινει carbon look και επισης αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει πως υπαρχουν και διαφορες διαβαθμισεις χρωματων... απλα το κοστος τοτε ηταν αρκετα μεγαλο για ολη την μηχανη που ειχε ντυσει ο σταυρος.. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Κυρ Ιαν 10 2010, 12:28 | |
| Τώρα που το λες Carbonman υπάρχει.. Είχε κάνει κάποια παρουσίαση αυτός το project του ?? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Κυρ Ιαν 10 2010, 15:24 | |
| αμαν δεν σας αντεψω αλλο... θα με τρελλανετε... ολο καινουρια πραγματα... δεν σας προλαβαινω...γιατρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου αρεσει και αυτο ειμαι καλα ?...
Φιλε πολυ καλο να το χαιρεσαι τον carbonstromaki σου |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Κυρ Ιαν 10 2010, 15:39 | |
| wow ρε carbonman...respect Brooooo!!!!!
ποιο ειναι το τηλεφωνακι σου είπαμε!!!!!
υ.γ. κάτι σε ξύλο τριανταφυλλιάς παίζει???? _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
zevgd
Ηλικία : 37 Τόπος : thessaloniki Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Κυρ Ιαν 10 2010, 16:12 | |
| Φιλε τελικα ποσο ήταν το κοστος για ολη τη μηχανη? Αν το ασπρο μου μ αρεσει αυτο με ξετρελενει...... |
|
| |
panos gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Αθήνα - Αγ.Ανάργυροι Registration date : 01/02/2008
| Θέμα: Απ: NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR Κυρ Ιαν 10 2010, 19:09 | |
| εάν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το μαγαζί που έφτιαξαν τα κομμάτια και τα δυο παιδιά από εδώ μέσα και του ενός είναι τα ματ που θα δείτε. http://www.7764.gr/component/option,com_phocagallery/Itemid,62/id,70:/lang,el/view,category/ |
|
| |
| NEW IDEA - NEW LOOK - CARBON LOOK by NAVIGATOR | |
|