|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
τέως Member
| Θέμα: θερμαινομενα grips Σαβ Ιαν 19 2008, 17:21 | |
| εχουμε βρει τιποτα σχετικα με το θεμα???
τα μαμισια ειναι αρκετα καλα και ζεσταινουν πολυ αλλα εχουν 2 μειον σταματανε να ζεσταινουν οταν κλεινεις το γκαζι.. και δεν ζεσταινουν ομοιομορφα σαν αποτελεσμα καπου να ζεσταινεσαι και καπου να ειναι χλιαρα |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Σαβ Ιαν 19 2008, 19:04 | |
| στο louis.de μια χαρα τα εχω και ειμαι ευχαριστιμενος |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Σαβ Ιαν 19 2008, 19:10 | |
| το μελος snatch εβαλε την προηγουμενη εβδομαδα,,βασιλη θα μας πεις τιποτα πανω στο θεμα? |
|
| |
τέως Member
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Σαβ Ιαν 19 2008, 19:16 | |
| αυτα απο το louis.de τα εχω δει μονο σε εικονα απο αλλο forum αλλα δεν ειχα προλαβει την μαζικη παραγγελια και αν θυμαμαι καλα ηταν αρκετα φτηνα
για δωσε infos οπως αν θα πρεπει να φυγουν τα αντιβαρα ή κατι αλλο μηχανικο ή ηλεκτρικο??? εαν κλεινουν μαζι με το γκαζι και αν ζεσταινουν ομοιομορφα??? και αν ειναι δυνατα ????? |
|
| |
KORMI Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.... Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: ΓΡΙΠ Σαβ Ιαν 19 2008, 19:56 | |
| ΒΑΣΙΛΗ ΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ |
|
| |
Man With No Name Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Minara City Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Σαβ Ιαν 19 2008, 20:13 | |
| Ρε παιδιά είχα ρωτήσει μια φορά στην αντιπροσωπεία της Πάτρας και μου ζήτησαν 280€... ότι να'ναι..!! |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Σαβ Ιαν 19 2008, 20:17 | |
| εγω τα περασα μονος μου χωρις κανενα προβλημα |
|
| |
τέως Member
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Σαβ Ιαν 19 2008, 23:40 | |
| ρε καλαμαρια δωσε μας τα φωτα σου για τα grips απο louis.de απαντησε στις ερωτησεις
καιγομαστε ...... (αν και το δαγκωνουμε χωρις θερμαινομενα) |
|
| |
spyrakos35 Member
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Σαβ Ιαν 19 2008, 23:44 | |
| - Antiproedros έγραψε:
- ρε καλαμαρια
δωσε μας τα φωτα σου για τα grips απο louis.de απαντησε στις ερωτησεις
καιγομαστε ...... (αν και το δαγκωνουμε χωρις θερμαινομενα) κάποιος είναι ή μου φαίνεται? |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Κυρ Ιαν 20 2008, 01:31 | |
| http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=21578 |
|
| |
τέως Member
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Κυρ Ιαν 20 2008, 01:50 | |
| kala thimamai alla iparxei an katalava kala ena provlima poy tha vroyme ena komati sosta?
den pisteyo oti o yiannis apo ameriki mporei na mas eksiperetisei iparxei lisi na kanoyme omadiki paragelia kai na vroume kai to antalaktiko?
kalamaria, mallon eisai o monos pou mporei na mas voithisei
ti kanoume? |
|
| |
Oldboy
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Κυρ Ιαν 20 2008, 03:36 | |
| [b [b]][b] - Antiproedros έγραψε:
- εχουμε βρει τιποτα σχετικα με το θεμα???
τα μαμισια ειναι αρκετα καλα και ζεσταινουν πολυ αλλα εχουν 2 μειον σταματανε να ζεσταινουν οταν κλεινεις το γκαζι.. και δεν ζεσταινουν ομοιομορφα σαν αποτελεσμα καπου να ζεσταινεσαι και καπου να ειναι χλιαρα [/b][/b][/b] Έβαλα και εγώ πριν από μια βδομάδα τα "μαμισια", δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος.Το αριστερό grip στο foul είναι χλιαρό και με ανομοιόμορφη θέρμανση ενώ το δεξί είναι και αυτό με ανομοιόμορφη θέρμανση αλλα σε ένα σημείο είναι φοβερα ζεστό στο όριο να δημιουργήσει εγκαυμα στο χερι μου!! Ήθελα να ποστάρω το πρόβλημα μου αλλα επί τις ευκαιρίας πείτε μου αν έχετε και εσείς τα ίδια προβλήματα με τα μαμά grip!! |
|
| |
Man With No Name Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Minara City Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Κυρ Ιαν 20 2008, 07:50 | |
| - Oldboy έγραψε:
- [b[b]][b]
- Antiproedros έγραψε:
- εχουμε βρει τιποτα σχετικα με το θεμα???
τα μαμισια ειναι αρκετα καλα και ζεσταινουν πολυ αλλα εχουν 2 μειον σταματανε να ζεσταινουν οταν κλεινεις το γκαζι.. και δεν ζεσταινουν ομοιομορφα σαν αποτελεσμα καπου να ζεσταινεσαι και καπου να ειναι χλιαρα [/b][/b][/b]
Έβαλα και εγώ πριν από μια βδομάδα τα "μαμισια", δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος.Το αριστερό grip στο foul είναι χλιαρό και με ανομοιόμορφη θέρμανση ενώ το δεξί είναι και αυτό με ανομοιόμορφη θέρμανση αλλα σε ένα σημείο είναι φοβερα ζεστό στο όριο να δημιουργήσει εγκαυμα στο χερι μου!!
Ήθελα να ποστάρω το πρόβλημα μου αλλα επί τις ευκαιρίας πείτε μου αν έχετε και εσείς τα ίδια προβλήματα με τα μαμά grip!! Πόσο τα πήρες; |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Κυρ Ιαν 20 2008, 13:51 | |
| για το καλωδιο με τον κωδικο που φαινεται το ζητας απο την suzuki και στο φερνουν |
|
| |
KORMI Member
| Θέμα: ΣΤΑΘΗΣ SAID Κυρ Ιαν 20 2008, 18:40 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΓΡΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΓΩ ΑΛΩΣΤΕ ΒΑΣΙΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΙΠ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ¨))))))))) |
|
| |
sotiris vstrom650
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Κυρ Ιαν 20 2008, 19:18 | |
| Καλησπερα... Πριν λιγο καιρο εβαλα αυτα τα γκριπ http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?cPath=215_172&products_id=944 Ειμαι ευχαριστιμενος μεχρι στιγμης.
Οσο αφορα την συνδεση πανω στη μηχανη. Η μηχανη εχει ετοιμη γραμμη για τα γκριπ. Στα συγκεκριμένα γκριπ απλως αλλαζεις την φίσσα και τα τοποθετεις. Τωρα η φισσα δεν εχει ανεξάρτητη ασφαλεια αλλα ειναι στη ασφαλεια του φηφιακου καντραν. Ο μηχανικος που μου τα τοποθετησε μου ειπε οτι δεν εχει παρουσιάστει προβλημα με τα ηλεκτρικα. Με τα γκριπ φορας και τα αντιβαρα αλλα και τις χούφτες χωρις προβλημα.
Κοστος αγορα και εγκατάστασεις 90? .... απο της μαμας πολυ ποιο φτηνα... |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Κυρ Ιαν 20 2008, 20:27 | |
| το v-strom εχει ετοιμη παροχη ρευματος για τα θερμενομενα κατω απο το ρεζερβουαρ |
|
| |
snatch
Ηλικία : 44 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 16/01/2008
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Κυρ Ιαν 20 2008, 22:20 | |
| - vezouvios έγραψε:
- το μελος snatch εβαλε την προηγουμενη εβδομαδα,,βασιλη θα μας πεις τιποτα πανω στο θεμα?
Λοιπόν παιδιά πριν 3 μέρες εβαλα τα Hot Grips της Oxford! Παρα πολύ καλα και με διακοπτάκι με 4 σκάλες και ένδειξη με led! Το μονο κακο είναι οτι επειδη στα μοντελα Κ7 αλλαξε παρα πολυ ο μηχανισμός του γκαζιου,θέλουνε μια μικροπατεντα για να μπουν! Πρεπει να τροχιστει λιγο η ακρη του πλαστικου κυλινδρου που περιστρεφετε(μαζι με το χερουλι) για να περάσει το θερμαινόμενο! Στην ακρη έχει ενα δαχτυλιδι το οποίο εμποδίζει την τοποθέτηση! Κατα τα αλλά παρα πολυ καλα grips και με πολυ καλή τιμή! |
|
| |
Oldboy
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Κυρ Ιαν 20 2008, 23:55 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την στις Δευ Ιαν 21 2008, 00:00, 1 φορά |
|
| |
Oldboy
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Κυρ Ιαν 20 2008, 23:59 | |
| |
|
| |
τέως Member
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Δευ Ιαν 21 2008, 00:58 | |
| τα εκανα δωρο στον αδελφο μου και μου λεει πως ειναι σκατα
ανομοιομορφη κατανομη ζεστης (αλλου κρυωνεις και αλλου παθαινεις εγκαυμα) και κλεινεις γκαζι - κλεινεις ζεστη
170 ευρω οχι πεταμα αλλα οχι ευχαριστημενος |
|
| |
snatch
Ηλικία : 44 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 16/01/2008
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Δευ Ιαν 21 2008, 09:34 | |
| 220 ευρα τα μαμίσια????? Παναγία μου!!! Εγώ τα Oxford τα πήρα 65 ευρά(απο Internet βέβαια)! Λιανική απο κατάστημα στην Ελλάδα αντε να εχουν 75!!! Απίστευτη λειτουργία και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας! Συνδέονται κατευθείαν στην μπαταρία και έχουν κύκλωμα ασφαλείας το οποίο κλείνε το σύστημα μόλις ο αισθητήρας αντιληφθεί οτι η παρεχώμενη τάση πέφτει κάτω απο τα 12V(τσεκρισμένο σε 2 μοτο)! Στην 2η απο τις 4 σκάλες σε εκδρομή χτες κάνανε απιστευτη δουλειά!!! Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την στις Παρ Ιαν 25 2008, 13:04, 1 φορά |
|
| |
salouthos Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κορυδαλλός, Πάρος, Κρέστενα Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Παρ Ιαν 25 2008, 01:32 | |
| παιδιια αν κανετε καποια κινηση για παραγγελια ειδοποιηστε, ενδιαφερομαι! :@: |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: θερμαινομενα grips Παρ Ιαν 25 2008, 10:54 | |
| ..και εγω μέσα είμαι!!! |
|
| |
KORMI Member
| Θέμα: ΑΥΤΑ ΠΗΡΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Παρ Ιαν 25 2008, 11:01 | |
| ΑΥΤΑ ΠΗΡΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΑΤΕ ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΙΜΠΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΒΑΒΙΕΣ ΜΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΛΩΣΤΕ Η ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.......!!!!!
http://www.oxprod.com/index.php?pg=3&action=dept&id=30&pid=174&p= |
|
| |
|