|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Θα σας στεναχωρησω λιγο Παρ Νοε 13 2009, 19:29 | |
| επειδη παλλες φορες ειμαστε αυστηροι με τα παντα και ιδιως με τα παιδια μηπως ταρακουνηθουμε λιγο.δεν ξερω αν αιναι αληθινη η ιστορια αλλα σιγουρα συμβαινει
http://www.greektube.org/content/view/81260/2/
ευχομαι να παραδειγματιστουμε ολοι γιατι ολο και καποτε ολοι μας ¨ξεφευγουμε λιγο |
|
| |
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: Θα σας στεναχωρησω λιγο Παρ Νοε 13 2009, 20:17 | |
| Φίλε μου, η δική μου άποψη είναι, ότι όταν κάποιος έχει παιδί/ιά αυτά πρέπει να είναι η πρώτη του προτεραιότητα στη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα έπονται, κατά τη γνώμη μου πάντα. |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Θα σας στεναχωρησω λιγο Παρ Νοε 13 2009, 21:15 | |
| Σήμερα το μεσημέρι όταν μπήκα σπίτι η κόρη μου και ο γιος μου μου είχαν φτιάξη από ένα χαρτί με ζωγραφιές που έγραφε μαμά μπαμπά σ ʽ αγαπώ , αυτά τα δώρα δεν μπορεί να στα φέρει κανείς |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
KOYRSAROS
Ηλικία : 69 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 07/05/2008
| Θέμα: Απ: Θα σας στεναχωρησω λιγο Παρ Νοε 13 2009, 21:43 | |
| - boss έγραψε:
- επειδη παλλες φορες ειμαστε αυστηροι με τα παντα και ιδιως με τα παιδια μηπως ταρακουνηθουμε λιγο.δεν ξερω αν αιναι αληθινη η ιστορια αλλα σιγουρα συμβαινει
ευχομαι να παραδειγματιστουμε ολοι γιατι ολο και καποτε ολοι μας ¨ξεφευγουμε λιγο Πόσα συμπεράσματα και μαθήματα μπορεί να βγάλει κανείς από το εκπληκτικό βίντεο που παρουσίασες! Πόσο θα πρέπει να σκύβουμε συνεχώς με αγάπη στους ανθρώπους που θεωρούμε δικούς μας και νιαζόμαστε γι' αυτούς. Πράγματα που θα έπρεπε να τα κάνουμε αλλά δεν τα κάνουμε. Ας γινόμαστε καλύτεροι καθε ημέρα κι ας δίνουμε αξίες εκεί που πραγματικά υπάρχουν! Ας τις ανακαλύπτουμε κι ας τις κρατάμε .... Μπράβο φίλε μου, πολύ καλή η προσπάθειά σου. Ελπίζω να διαβαστεί έστω από πολλούς. |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Θα σας στεναχωρησω λιγο Δευ Νοε 16 2009, 09:35 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Θα σας στεναχωρησω λιγο Δευ Νοε 16 2009, 22:17 | |
| - boss έγραψε:
- επειδη παλλες φορες ειμαστε αυστηροι με τα παντα και ιδιως με τα παιδια μηπως ταρακουνηθουμε λιγο.δεν ξερω αν αιναι αληθινη η ιστορια αλλα σιγουρα συμβαινει
ευχομαι να παραδειγματιστουμε ολοι γιατι ολο και καποτε ολοι μας ¨ξεφευγουμε λιγο Αδερφέ σε ευχαριστώ πολύ......!!!!!!! Μετά από κάτι τέτοιες στιγμές και με τα μάτια υγρά,νιώθω πολύ λίγος μπροστά στην γνήσια και ανιδιοτελή αγάπη των παιδίων μας. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ |
|
| |
george_571
| Θέμα: Απ: Θα σας στεναχωρησω λιγο Δευ Απρ 19 2010, 22:18 | |
| ο μονος λογος που πεθαινεις....δινεις τη ζωη σου χωρις δευτερη σκεψη ειναι για τα παιδια σου....μια ζωγραφια...ενα χαμογελο τους....ειναι τα ΠΑΝΤΑ..... |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Θα σας στεναχωρησω λιγο Δευ Απρ 19 2010, 22:42 | |
| Tα παιδία μου ειναι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!! Τα παιδία ειναι η ζωή μας!!! Τα παδία κα τα μάτια μας φίλοι μου!!! |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: Θα σας στεναχωρησω λιγο Τετ Απρ 21 2010, 12:55 | |
| Δεν εχω ακομη παιδια , αλλα και μονο τα ανηψακια μου μου δειχνουν ενα μερος απο αυτο που νιωθουν οι γονεις . Να τα χαιρεστε και να τα καμαρωσετε οπως επιθυμειτε . Απιστευτο video . |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Θα σας στεναχωρησω λιγο Τετ Απρ 21 2010, 13:24 | |
| Βασιλη σου ευχομαι να ερθουν ολα στην ωρα τους και οπως τα επιθυμεις ,και οταν με το καλο ερθει αυτη η ωρα θα νιωσεις οπως δεν μπορεις να φανταστεις .Δεν θα υπαρχει στο κοσμο κατι <πιο δικο σου > αυτο που με ενα χαμογελο θα σε κανει να ξεχνας τα παντα μα τα παντα εστω και για λιγο ,αυτο το κατι που θα θελεις να πονας εσυ γιαυτο πριν απο αυτο.μερικα πραγματα δεν περιγραφονται με λογια ουτε με εικονες.να χαιρεσαι και να καμαρωνεις τα ανεψακια σου και με το καλο καποτε και τα δικα σου παιδια οπως και ολοι μας εδω μεσα.αυτα που γραφουν ολοι πιο πανω δεν εχουν καμια μα καμια υπερβολη.ναμαστε γεροι να τα δουμε νυφουλες και γαμπρους |
|
| |
|