χρονια μας πολλα να μας χαιροσαστε ................
οποιος βρεθει στα Χανια ή οποιος ειναι στα Χανια τον περιμενω απο το σπιτι για ποτο και οτι αλλο προκειψει......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rory moderator
Υ.Γ. Δυστυχως δε θα μπορεσω να σας τιμήσω αυτοπροσωπως καθως μόλις πριν απο λιγο προσεδαφιστηκε η μικρη στο σπιτι και βγάζουμε τις '''υπηρεσιες'' στο επιλοχαδικο.........δεν το γλυτωνω το ''γερμανικό'' γι'απόψε!!!
Υ.Γ. Δυστυχως δε θα μπορεσω να σας τιμήσω αυτοπροσωπως καθως μόλις πριν απο λιγο προσεδαφιστηκε η μικρη στο σπιτι και βγάζουμε τις '''υπηρεσιες'' στο επιλοχαδικο.........δεν το γλυτωνω το ''γερμανικό'' γι'απόψε!!!
Έτσι καλά να πάθεις για να δεις τι τραβάω!!!!!!!!!!!!!!!!
13 χρόνια τώρα!!!!!!!!!!!! πάνω που πήγα να ξεμπερδέψω να τσουπ και το δευτερο....................!!!!!!!!!
Χρονια πολλά σε όλους τους κρητικούς ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ σήμερα θα πάω μπάλα (γιος - πατέρας - ανηψιός) !!!!!!!!!!!!
manolisf
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 24/12/2009
[center][size=18] Υ.Γ. Δυστυχως δε θα μπορεσω να σας τιμήσω αυτοπροσωπως καθως μόλις πριν απο λιγο προσεδαφιστηκε η μικρη στο σπιτι και βγάζουμε τις '''υπηρεσιες'' στο επιλοχαδικο.........δεν το γλυτωνω το ''γερμανικό'' γι'απόψε!!!
[center][size=18] Υ.Γ. Δυστυχως δε θα μπορεσω να σας τιμήσω αυτοπροσωπως καθως μόλις πριν απο λιγο προσεδαφιστηκε η μικρη στο σπιτι και βγάζουμε τις '''υπηρεσιες'' στο επιλοχαδικο.........δεν το γλυτωνω το ''γερμανικό'' γι'απόψε!!!
α ρε Χρήστο τι μου θυμησες!!! Τρελά ξενυχτια
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους Γιώργηδες του φόρουμ απανταχού της ελλάδος .... να έχουν πάντοτε υγεια τους και να κάνουν πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα ....
Οσο για τους χαζομπαμπάδες του φόρουμ , ονόματα να μην λέμε ευχόμαστε κατ΄αρχήν να τους ζήσει η κορούλα να είναι γερή και υγειής και οι υπόλοιποι να κάνετε όλοι μαζί υπομονή και άντε καλές σκοπιές να φυλάτε για να κοιμόμαστε κι εμείς ήσυχοι.....
άντε στην υγειά μας ρε κοπέλια ....... !!!!!
paitos gold member
Παλικαρια επειδη πνιγομαι στη δουλεια και ουτε στο φορουμ δεν εχω χρονο να μπω πια, απλα να πω ενα γεια σε ολους που σας εχω χασει και τις Τεταρτες πλεον, και ελπιζω μολις ηρεμησω λιγο να ερθω για ενα καφε ΚΑΙ καποια στιγμη καμια βολτα....
Χαιρετισματα σε ολους και καλες βολτες (καντε καμια και για μενα)!!!
geo vstromhellasforum Enthusiast
Παλικαρια επειδη πνιγομαι στη δουλεια και ουτε στο φορουμ δεν εχω χρονο να μπω πια, απλα να πω ενα γεια σε ολους που σας εχω χασει και τις Τεταρτες πλεον, και ελπιζω μολις ηρεμησω λιγο να ερθω για ενα καφε ΚΑΙ καποια στιγμη καμια βολτα....
Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά …................................….για σου ρε παίδαρε άντε σε περιμένουμε
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Ρε φιλε πριν λιγο σε σκεφτομουνα, λεω λες να παραξηγησε με τις μλκιες που λενε τα καλοπαιδα?χιχιχιχι. Αντε αφου τετοιες εποχες εσυ πνιγεσαι στη δουλεια .... χαλαλι!
Περνα απο κανα καφε να τα πουμε .....
Rory moderator