Nα το λες ελληνικα να καταλαβαινει ο κοσμος ( εκμεταλευομαι το κενο αερα που μου κοβεις και σε περναω ) Οσο για το σκουτερ μου ειχε ζητησει να βλεπει κωλοφαναρο για να μπαινει καλυτερα στις στροφες εκτος εαν λες εκει που ειχα μεινει σκουπα για να προσεχω την μαρια με τον χαρη
Γιατί εγώ από το Ρέθυμνο είμαι πολύ λίγος!!!
Καλές οι Εκδρομές οι Ξεχωριστές αλλά ρε παιδί μου Στεναχωρέθεικα δεν σας κρύβω.....άλλοι να πηγαίνουν Λευκά όρη άλλοι Ψηλορείτη και άλλη δεν ξέρω και εγώ που χωρίς να κάνουμε κάτι κοινό όλοι μαζί!!!
Αρά οι συντονιστές του Κρητικού Κλιμακίου έχουν βγεί φάουλ!!!!!
(ΤΖΕΦ- RORY) Κανονίστε να ξαναγίνει αυτό !!!!!! Την άλλη φορά θα πάμε όλοι μαζί γιατί και καλή παρέα ήμαστε και καλά περνάμε όλι μαζί!!!
Εγώ ο μικρός με Δύο μισή άτομα από Ρέθυμνο δεν Νομίζω ότι έχω την δυνατότητα να οργανώσω κάτι Τέτοιο....
Λοιπόν, μην παρεξηγηθείτε το ξέρεται ότι σας γουστάρω πολύ και το έχω αποδείξη ΝΟμίζω.
Την άλλη Φορά κανείς μόνος του!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧ.....ΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ!!!!!
Και πάλι καλή επιστροφή Χρηστάρα!!!!!!!
Μην Ξεχάσεις τις παραγγελιές μου Να μου φέρεις την Ασημένια όχι την μάυρη!!!!!
lioulios
Ηλικία : 45 Τόπος : Αγ.Νικολαος.Κρητη Registration date : 07/11/2009
Nα το λες ελληνικα να καταλαβαινει ο κοσμος ( εκμεταλευομαι το κενο αερα που μου κοβεις και σε περναω ) Οσο για το σκουτερ μου ειχε ζητησει να βλεπει κωλοφαναρο για να μπαινει καλυτερα στις στροφες εκτος εαν λες εκει που ειχα μεινει σκουπα για να προσεχω την μαρια με τον χαρη
Αστους ρε νικολα να λενε οτι θελουνε, μια χαρα το πας το μοτορι σου!!Να δουμε αυτους που τα λενε οταν θα φτασουν στην ηλικια σου πως θα πηγαινουν... Οσο για τον scooteρα αστον αυτος ειναι τροζος!!Γιαυτο εσυ πηγαινε δεξια δεξια και αστους να σε περνανε!!!!
Rory moderator
ρε ατιμοι τον εχετε φαει τον νικολα γερο και γερο 44 ειναι ο ανθρωπος οχι 74.βραζει ακομη το αιμα του και για πλακα εχει 20 χρονακια μπροστα του για καβαλες
μην μασας νικολαρε ..................ζηλευουν
paitos gold member
ρε ατιμοι τον εχετε φαει τον νικολα γερο και γερο 44 ειναι ο ανθρωπος οχι 74.βραζει ακομη το αιμα του και για πλακα εχει 20 χρονακια μπροστα του για καβαλες
μην μασας νικολαρε ..................ζηλευουν
Τι καβαλες εννοεις!!!!!!!
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
... πείτε μου καλορίζικη τη χούφτα, τη μανέτα του φρένου και το φλασάκι, ευτυχώς το τιμόνι δεν έπαθε τίποτα εκτός το αντίβαρο που στραβωσε. κατα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο, το πόδι εκτός απο κάποιες γρατσουνιές είναι καλά. αν και με ψιλοπλάκωσε η πρασινούλα ... με έσωσε το μανιτάρι. λοιπον προσοχή παίδες, οι δρόμοι γλυστράνε.
Rory moderator
... πείτε μου καλορίζικη τη χούφτα, τη μανέτα του φρένου και το φλασάκι, ευτυχώς το τιμόνι δεν έπαθε τίποτα εκτός το αντίβαρο που στραβωσε. κατα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο, το πόδι εκτός απο κάποιες γρατσουνιές είναι καλά. αν και με ψιλοπλάκωσε η πρασινούλα ... με έσωσε το μανιτάρι. λοιπον προσοχή παίδες, οι δρόμοι γλυστράνε.
Έλα ρε τι έγινε πες και με κρατάς σε αγονία
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον. σε μια διακλάδωση που ΕΓΩ έχω στοπ, θεώρησα καλό να περάσω, μιάς νόμισα οτι το τζιπάκι που ερχόταν πήγαινε σιγά. αμ δε, έπεσα στα φρένα και ... έπεσα. τελικά η βιασύνη να πάω στη δουλειά, η και η γλυστερή άσφαλτος είναι ένας ... φοβερός συνδιασμός. το θετικό είναι οτι απέφυγα το τζιπάκι
Rory moderator
Κατά το τέλος του Μάη, μέχρι τις αρχές Ιουνίου, λίγα λεπτά πριν από την Ανατολή του ήλιου, που η πρωινή δροσιά και η ομίχλη δεν έχουν ακόμα διαλυθεί και υπάρχει στην ατμόσφαιρα απόλυτη νηνεμία, παρουσιάζεται στη θέση Θυμέ Κάμπος πάνω από την ερειπωμένη εκεί κοντά Μονή του Αγίου Χαραλάμπους, να κινείται προς τη θάλασσα, ένα περίεργο φαινόμενο. Στρατιά ολόκληρη από ανθρώπινες σκιές με αστραφτερές πανοπλίες (στρατιωτών , πεζών και ιππέων) να προελαύνουν προς την θάλασσα, πάνω από το Φραγκοκάστελλο.
Λέγεται ότι είναι ο Χατζής-Μιχάλης με τους καβαλάρηδες του, που πολεμούν πάλι τους Τούρκους.....
Τους σκιώδεις αυτούς μαχητές ο λαός ονομάζει <<Δροσουλίτες>>, γιατί μόνο με τη δροσιά της αυγής κάνουν την εμφανισή τους. Η διάρκεια του φαινομένου κρατά 8-10 λεπτά και κατόπιν εξαφανίζεται με την εμφάνιση των πρώτων ακτίνων του Ήλιου. Για να το δεις όμως πρέπει να είσαι στην πεδιάδα και όχι στα γύρω υψώματα URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/frangocastellodrosoulit.jpg/][/URL] Στην μεση διακρινεται ο big-tzo!!!!!
Νίκο σε διορθώνω γιατί δε ξέρεις καλά την ιστορία:
Κατά τα μέσα του Απρίλη, κάπου στις 17-18, λίγα λεπτά πριν από την Ανατολή του ήλιου, που η πρωινή δροσιά και η ομίχλη δεν έχουν ακόμα διαλυθεί και υπάρχει στην ατμόσφαιρα απόλυτη νηνεμία, παρουσιάζεται στη θέση Θυμέ Κάμπος πάνω από την ερειπωμένη εκεί κοντά Μονή του Αγίου Χαραλάμπους, να κινείται προς τη θάλασσα, ένα περίεργο φαινόμενο. Στρατιά ολόκληρη από μοτοσυκλετιστές με αστραφτερές κορντούρες (κράνη Nolan, shoei κλπ) να προελαύνουν προς την θάλασσα, πάνω από το Φραγκοκάστελλο.
Λέγεται ότι είναι ο καπετάν-Rory με τους καβαλάρηδες του, Goef, Sakimip, Big-tzo, Paito κλπ που πολεμούν πάλι για το 36ωρο.....
Τους σκιώδεις αυτούς μηχανόβιους ο λαός ονομάζει <<Δροσουλίτες>>, γιατί μόνο με τη δροσιά της αυγής κάνουν την εμφανισή τους. Η διάρκεια του φαινομένου κρατά 8-10 λεπτά και κατόπιν εξαφανίζεται με πάνω από 200 χλμ/ώρα με την εμφάνιση των πρώτων ακτίνων του Ήλιου. Για να το δεις όμως πρέπει να είσαι στην πεδιάδα και όχι στα γύρω υψώματα, και πάλι είναι τόσο γρήγοροι μοτοσυκλετιστές που ίσως να μη προλάβει κανείς να δει ούτε τις πινακίδες τους... Εικάζεται ότι οι μοτοσυκλέτες είναι V-strom... ο θρύλος όμως παραμένει ζωντανός και περιμένει πάλι φέτος την αναβίωσή του....
ΤΡΕΜΕΤΕ....!!!!!!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ
Rory moderator
Πάλι το πήγαινες τσίτα το kawazuki?????? Στο είπαμε αγόρι μου............μαλακά τώρα με τις 4πίστονες ...........αφού δεν έχεις ABS.........
περαστικά στην πρασινούλα.......... για σένα μας είπες................................