|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GUFY Member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Τετ Νοε 18 2009, 13:06 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Πεμ Νοε 26 2009, 15:18 | |
| Λοιπόν.. Επισήμως πρέπει να είμαι ο πιο κ@λόφαρδος !! Τα Public έχουν για αύριο μία προσφορά σε όλα τα GPS 18-19% Πήγα σήμερα στου Βόλου το υποκατάστημα και είπα να το πάρω.. Δεν το είχε και το παρήγγειλε από Αθήνα.. Αυτό το ΤΙΒΟ Α4050 της Αθήνας ήταν εκθεσιακό και δίνουν άλλη μία έκπτωση 5% Οπότε από τα 299? αν αφαιρέσουμε την 24% έκπτωση = 227? περίπου με χάρτες Ελλάδας ΜΟΝΟ Και μου είπε ότι απλά οι χάρτες που έχει μέσα θέλουν αναβάθμιση γιατί το είχανε από το 2009 τον Φλεβάρη στην Αθήνα..Εύκολο αυτό,έτσι ?? Το θέμα είναι και θέλω τη γνώμη σας.. Να το πάρω ?? Είναι συμφέρουσα η τιμή δεδομένου ότι το είχανε 9 μήνες σαν εκθεσιακό ?? Το παιδί μου είπε ότι είναι σε άριστη κατάσταση αφού ήταν από τα GPS που δεν είχαν και πολύ κίνηση λόγω τιμής..349?..Μετά το ρίξανε 299? εδώ και 2-3 μήνες.. Αξίζει δλδ να ολοκληρώσω μια τέτοια αγορά ?? Η εγγύησή του ισχύει κανονικά για 2 ΧΡΟΝΙΑ από την μέρα παραλαβής ΜΟΥ Τί μπορεί να έχει πάθει μέσα σε 10 μήνες ?? Ακούω γνώμες αν και για του λόγου το αληθές έχω γύρει πολύ προς την απόκτησή του _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Πεμ Νοε 26 2009, 15:52 | |
| |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Πεμ Νοε 26 2009, 16:01 | |
| Αν σε ενδιαφέρουν οι ενημερώσεις των χαρτών που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν,κοίτα εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=17243 και μετά εδώ http://www.ngi.gr/eshop_product.php?c=Navigation_devices_with_GiniusDriver&p=TiBO_A4050_motorbike_&fy4 Στα 3 χρόνια που θα έχεις δωρεάν αναβάθμιση θα έχεις κάνει απόσβεση και με το παραπάνω τα 88? της διαφοράς,και παίρνεις μηχάνημα κούτα. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Πεμ Νοε 26 2009, 16:15 | |
| - cantona έγραψε:
- Αν σε ενδιαφέρουν οι ενημερώσεις των χαρτών που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν,κοίτα εδώ
http://www.navimania.gr/showthread.php?t=17243 και μετά εδώ http://www.ngi.gr/eshop_product.php?c=Navigation_devices_with_GiniusDriver&p=TiBO_A4050_motorbike_&fy4 Στα 3 χρόνια που θα έχεις δωρεάν αναβάθμιση θα έχεις κάνει απόσβεση και με το παραπάνω τα 88? της διαφοράς,και παίρνεις μηχάνημα κούτα. Ισως είναι η ώρα ίσως που είμαι νηστικός.. Δεν κατάλαβα τί θες να πείς.. Να μην το πάρω από το Public και να το πάρω από αλλού ΚΟΥΤΑ ?? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Πεμ Νοε 26 2009, 16:35 | |
| Πάμε,προφανώς από το public θα το πάρεις με χάρτη destinator άρα mls,πάρτους ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις πόσο κοστίζει η αναβάθμιση του χάρτη και αν έχουν.Αν είναι βέβαια από τον Φεβρουάριο του 09 μάλλον θα έχουν.Ρώτα τους και ποια είναι οι πολιτική τους για τις ανανεώσεις,με τι συχνότητα και σε τι κόστος. Δεν σε παρέπεμψα λοιπόν να το πάρεις από αλλού και να το πληρώσεις ποιο ακριβά,είναι τελείως διαφορετικό πρόγραμμα το destinator από το ginius drive και διαφορετική πολιτική και ίσως ποιότητα στις αναβαθμίσεις χαρτών. Ότι άλλο θες είμαστε στην διάθεσή σας,καλή όρεξη. |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Πεμ Νοε 26 2009, 17:28 | |
| Φαίνεται πως είναι πολύ καλή ευκαιρία.Τσίμπα το. Σου προτείνω και ένα εναλλακτικό (για αυτους που ενδιαφέρονται και δεν είναι τόσο τυχεροί... ) : https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewObjectID=14292785 Το μαγαζί είναι εντάξει (έχω πάρει πράμα). |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Πεμ Νοε 26 2009, 23:27 | |
| Για οσους δεν το ειδαν στο multirama αδιαβροχο με papago ελλαδος μια χαρα φαινεται για τα λεφτα του. 90 ευρα Vector 410 Water Proof PapaGOR12 |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Παρ Νοε 27 2009, 00:52 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Λοιπόν..
Επισήμως πρέπει να είμαι ο πιο κ@λόφαρδος !!
Τα Public έχουν για αύριο μία προσφορά σε όλα τα GPS 18-19% Πήγα σήμερα στου Βόλου το υποκατάστημα και είπα να το πάρω.. Δεν το είχε και το παρήγγειλε από Αθήνα.. Αυτό το ΤΙΒΟ Α4050 της Αθήνας ήταν εκθεσιακό και δίνουν άλλη μία έκπτωση 5% Οπότε από τα 299? αν αφαιρέσουμε την 24% έκπτωση = 227? περίπου με χάρτες Ελλάδας ΜΟΝΟ
Και μου είπε ότι απλά οι χάρτες που έχει μέσα θέλουν αναβάθμιση γιατί το είχανε από το 2009 τον Φλεβάρη στην Αθήνα..Εύκολο αυτό,έτσι ??
Το θέμα είναι και θέλω τη γνώμη σας.. Να το πάρω ?? Είναι συμφέρουσα η τιμή δεδομένου ότι το είχανε 9 μήνες σαν εκθεσιακό ?? Το παιδί μου είπε ότι είναι σε άριστη κατάσταση αφού ήταν από τα GPS που δεν είχαν και πολύ κίνηση λόγω τιμής..349?..Μετά το ρίξανε 299? εδώ και 2-3 μήνες..
Αξίζει δλδ να ολοκληρώσω μια τέτοια αγορά ?? Η εγγύησή του ισχύει κανονικά για 2 ΧΡΟΝΙΑ από την μέρα παραλαβής ΜΟΥ Τί μπορεί να έχει πάθει μέσα σε 10 μήνες ??
Ακούω γνώμες αν και για του λόγου το αληθές έχω γύρει πολύ προς την απόκτησή του Γειά σου ρε συντονιστάρα Εφτασε τελικά η ώρα για το gps έτσι???? Λοιπόν άκου........ 1)Το gps δεν πιστεύω να έχει πάθει κάτι επειδή ήταν 9 μήνες στην έκθεση.Ούτως η άλλως έχει εγγύηση. 2)Για το τι θα κάνεις με τους χάρτες ( mls,destinator κλπ) έχω να σου πώ τα εξής: α)Η NGI ( η εταιρία δηλ. που δίνει τους χάρτες στην MLS) χώρισε τα τσανάκια της με την MLS κάτι το οποίο σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο,γιατί αυτός ο συνδυασμός ειδικά στην Ελλάδα ήταν πάρα πολύ καλός.Άγνωστο ακόμα από που θα προμηθεύεται τώρα χάρτες η MLS. β)Η MLS εώς τώρα έδινε δωρεάν αναβαθμίσεις στους χρήστες με γνήσιο αγορασμένο προιόν( είτε συσκευή είτε σκέτο λογισμικό)μέσω του site της NGI αφού πρώτα καταχωρούσες κάποια "κλειδιά"γνησιότητας.Τώρα λόγω του διαζυγίου η MLS κατασκευάζει δικό της site από το οποίο θα γίνεται πλέον η αναβάθμηση. γ)Εάν το πάρεις κατ'ευθείαν με περασμένο το DESTINATOR 7 πάνω,δεν πιστεύω να έχεις μείνει πίσω σε ενημέρωση αφού η τελευταία έκδοση σε χάρτες είναι η Έκδοση 2009.Q1.115 η οποία βγήκε αρχές του 2009 και αναμένουμε ακόμα την καινούργια. δ)Για τους χάρτες του εξωτερικού η εταιρία δεν βγάζει δικούς της αλλά αγοράζει από την NAVTEC και αυτή με την σειρά της τους πουλαέι στους πελάτες της.Εάν ο χάρτης του εξωτερικού θέλει αναβάθμηση (πράγμα δύσκολο γιατί στο εξωτερικό δεν αλλάζουν οι δρόμοι συνέχεια)τότε το κάνει η MLS με 30€. Πιστεύω να βοήθησα και να κάλυψα τις απορίες σου Ότι άλλο θές |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Παρ Νοε 27 2009, 01:21 | |
| Ωραία.. Αρα προχωράω και στην πορεία βλέπουμε Ούτως ή άλλως πλέον σε πολλά site ή ακόμα και σε παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα θα μπορέσω να βρώ χάρτες σωστούς ΚΑΙ για Ελλάδα αλλά ΚΑΙ για Ευρώπη.. Σωστός ?? Ο jamesCook ήδη προσφέρθηκε να βοηθήσει με το θέμα χάρτες Υ.Γ. Δεν έχω το τηλέφωνό σου _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Παρ Νοε 27 2009, 01:26 | |
| |
|
| |
asterix2 Member
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Παρ Νοε 27 2009, 13:42 | |
| δές και αυτό http://www.firstzoom.tv/2009/10/waterproof-gps-display-device-for-motorbike/ |
|
| |
MHTSOS Member
Ηλικία : 52 Τόπος : PAGOURISTAN Registration date : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Πεμ Δεκ 10 2009, 23:55 | |
| Εχω το ZUMO 550 εδω και 2 χρονια.Για μοτοσυκλετα ειναι οτι καλυτερο-και απο θεμα κατασκευης-και απο θεμα εργονομιας.Εχω ταξιδεψει και εντος και εκτος συνορων και εχει αποδειξει την αξια του.Χαρτες για το συγκεκριμενο εχω απο ολο τον κοσμο και σχεδον καθε χωρα ξεχωριστα-και για την Ελλαδα εννοειται. Στην παρεα μου ολοι εχουμε παρει απο ενα παντως...! Ακριβο αλλα καλο-στο κατω κατω δεν κανεις τετοια αγορα καθε μερα!?Δεν μασαει ουτε απο κρυο ουτε βροχη ουτε λασπες και σε συνδυασμο με ενα bluetooth set ακους τη μουσικη σου,μιλας και στο τελεφωνο με την κυρα... |
|
| |
Fanis Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Μαρουσι-Βονιτσα Registration date : 20/10/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Πεμ Δεκ 10 2009, 23:57 | |
| - MHTSOS έγραψε:
- μιλας και στο τελεφωνο με την κυρα...
αυτο ειναι σημαντικοτατο Μητσο............. |
|
| |
sarthan dl650k8
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Κυρ Ιαν 17 2010, 10:48 | |
| Εχω το NAVIMATE 720 της COMPUTRON με οθόνη 7" αφής ,απο το 2008. Το πηρα για το αυτκίνητο αλλα τελικά με μια βαση ιδιοκατασκευή το προσαρμοσα στο Vstrom. Οι χαρτες του με εχουν καλυψει επαξια στην Ελλαδα και αμα γουστάρετε γινετε και tv-tuner με μια εξωτερική συσκευη. Σας έχω φωτογραφιες .
https://2img.net/r/ihimizer/img64/3602/dsc00289ok.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img64/4025/dsc00293k.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img97/7647/dsc00292ri.jpg |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Κυρ Ιαν 17 2010, 13:43 | |
| - sarthan έγραψε:
- Εχω το NAVIMATE 720 της COMPUTRON με οθόνη 7" αφής ,απο το 2008. Το πηρα για το αυτκίνητο αλλα τελικά με μια βαση ιδιοκατασκευή το προσαρμοσα στο Vstrom.
Οι χαρτες του με εχουν καλυψει επαξια στην Ελλαδα και αμα γουστάρετε γινετε και tv-tuner με μια εξωτερική συσκευη. Σας έχω φωτογραφιες .
https://2img.net/r/ihimizer/img64/3602/dsc00289ok.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img64/4025/dsc00293k.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img97/7647/dsc00292ri.jpg μ ενα δορυφορικό πιάτο ...γινεται μούρλια.... αστειεύομαι φίλε ...πολύ καλό ...εύγε εγώ έχω τα κινητά μου το htc (cruiser) + destinator 7...η το samsung i8910 με ενσωματομενο το N drive...τα συνδέω με το bt2 MIDLAND (ΣΥΣΤΗΜΑ bluetooth με κύκλωμα στο κράνος) και έτσι έχω τα πάντα στα αυτιά μου (τηλεφωνο-πλοηγό-Mp3-ραδιόφωνο)...νομίζω οτι ειναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για τη μοτοσυκλέτα.... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
kalafan
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Κυρ Ιαν 17 2010, 22:26 | |
| Παιδες ολα καλα αυτα που λετε...εγω θελω ενα GPS που θα το χρησιμοποιησω μονο οταν δεν ξερω καποιο δρομο και αν βρεθω καμμιά φορά επαρχία(σπανια) και δεν ξερω που να παω... δεν με ενδιαφερει να ειναι αδιαβροχο ουτε να εχει BLUETOOTH και αλλες παπατζες... Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να εχει ή να παιρνει ενα καλο προγραμμα-χαρτες και να ειναι φθηνουλι... Ποιο ειναι αυτο; thanks |
|
| |
shadowhunter
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Κυρ Ιαν 17 2010, 23:15 | |
| Αυτή τη στιγμή (το τονίζω αυτό) τον καλύτερο χάρτη για την ελληνική επαρχία διαθέτει το Mio Moov Spirit S505 το οποίο πέρα από την πολύ καλή του τιμή μπορεί εύκολα να "σπάσει" προκειμένου να τοποθετηθούν άλλα προγράμματα. Βέβαια έχει το κακό της μικρής αυτονομίας (1:30 ώρα βαριά) οπότε καλό θα ήταν να υπάρχει πρίζα στη μηχανή.
Προσωπικά πάντως αποφάσισα να πάρω το MLS Destinator 4800A ως πιο future proof λόγω Win CE 6.0, 128 ΜΒ Ram και 500MHz Dual Core επεξεργαστή... Βέβαια έχω πρίζα στη μηχανή, αλλιώς θα κοιτούσα κάτι με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. |
|
| |
sarthan dl650k8
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Πεμ Απρ 22 2010, 00:31 | |
| Ασχετο το τι έχω εγώ (το οποίο είχα στο αμάξι και το το είχα συνδέσει και με tv-tuner), η γνώμη μου είναι να πάρετε ένα gps απλό (χωρίς λειτουργικό) με χάρτη destinator 7 και ξεμπερδέψτε μια και καλή... τέλος. |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Πεμ Απρ 22 2010, 00:36 | |
| - sarthan dl650k8 έγραψε:
- Ασχετο το τι έχω εγώ (το οποίο είχα στο αμάξι και το το είχα συνδέσει και με tv-tuner), η γνώμη μου είναι να πάρετε ένα gps απλό (χωρίς λειτουργικό) με χάρτη destinator 7 και ξεμπερδέψτε μια και καλή... τέλος.
Φίλε μου νομίζω πως έχει σταματήσει η παραγωγή χαρτών για τα Destinator κι έχουν μείνει αρκετά πίσω... Υπάρχουν πλέον πολύ πιο ενημερωμένοι χάρτες σε άλλα προγράμματα πλοήγησης... |
|
| |
wannabe Member
Τόπος : Athens Registration date : 28/06/2009
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Πεμ Απρ 22 2010, 01:53 | |
| εγώ έχω το 4800Α αλλά αν έπαιρνα τώρα θα έπαιρνα το Turbo-X i50 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/Turbo-X-GPS-i50-5-Greece-G5115.htm ή το Spirit S505 που λες ή απο ebay το αντιστοιχο του Turbo-X που λέω με καμία 80αρα και 59 το ginius driver ως πρόγραμμα πλοήγησης. (αν θες να είσαι νόμιμος τελικά σου βγαίνει σχεδόν μια ή αλλη με το να πάρεις το turbo X)
έδωσαν πρόσφατα μια ανανέωση σε χάρτες για το 4800Α αλλά δεν είδα σημαντικές διαφορές. είναι ακόμα πίσω χρονικά. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά GPS,αλλά ποιο ?? Παρ Απρ 23 2010, 11:03 | |
| Χεχε, τότε αν είναι έτσι, έχω μείνει εγώ πίσω...
EDIT: Πάντως, θεωρώ πως υπάρχουν καλύτερα προγράμματα προήγησης από το destinator... |
|
| |
|