.....κι επειδή η μουσική ειναι ΜΙΑ ...τα είδη της ομως πολλά...ας καταγράψουμε τα αγαπημένα μας μουσικά κινηματογραφικά διαμάντια...μη μου πείτε οτι κι αυτά δεν έχουν την "ώρα τους" .....
(ανεξάρτητα με το περιεχόμενο της Ταινίας)
κάνω την αρχή ...με το απόλυτο soundtrack ....την ταινία Σταθμό ....τον Σκηνοθέτη "θρύλο"... τον ηθοποιό "ιερό Τέρας" ...και φυσικά τον Συνθέτη ,αρχιμουσουργό και μαέστρο Ennio Morricone (που είχα την τιμή να τον ακουσω live(στα 82του παρακαλώ) στο Ηρώδειο τον Σεπτ του 2008) .....
κυρίες και κύριοι ....με Σεβασμό στην μουσική!!!!
once upon a time in America
σε ολα συμφωνω αλλα η ταινια ηταν μια απο τις χειροτερες εισορακτικες αποτυχίες του αιωνα
panos έγραψε:
No comment.
Tim Roth
kalampokas έγραψε:
ΘΕΟΙ Belmondo και Morricone
stam έγραψε:
καλιεργημένος ο φίλος Νίκος! εξαιρετικο το sheltering sky... τέτοια κομμάτια ψαχνω. να μοιάζουν παλιά σαν να τα έχεις ξανακουσει απο κάπου αλλα να μην ξέρεις από που....
οτι ακριβως γινεται ακομα και τωρα με το Ελληνικο "Ρεμπετικο" του Κωστα Φερρη με μουσικη του Ξαρχακου http://www.imdb.com/title/tt0086182/
εχω σχεδον 50 Giga σε Soundtrack στο Pc και ειμαι σε φαση "Αααα αυτο" "μπα καλυτερο αυτο" αλλα θα προσπαθησω....
[/youtube]
καποια που θεωρω σπουδαια
Έχει επεξεργασθεί από τον/την jk_prince στις Σαβ Νοε 19 2011, 22:08, 2 φορές συνολικά
ghostrider Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Πειραιας-Μεγαρα Registration date : 27/09/2009
Παλιο θεμα..αλλα ,μπαινω...βλεπω οοοολα τα ποστ..και κατι μου λειπει..εως οτου ο αγαπητος ομοιδεατης matsos13 το ανεβασε..... ...αλλα ξεχασε το υπολοιπο.. παρτε το λοιπον..και καλα ταξιδια...
ghostrider Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Πειραιας-Μεγαρα Registration date : 27/09/2009
δεν το αλλάζω ρε φιλε ....οποιος κι αν το παιζει ...ορισμενα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ δεν τ αγγίζεις ....
μιας και η ενοτητα αναφερεται σε Soundtrack .....
πχ. ...μισιρλου ....δεν το αλλαζω με την διασκευη που του γινε στο pulp fiction αλλα τι να κανεις οταν αυτο ειναι το soundtrack ....μη μας την πεσει o ghostrider ( εχει απολυτο δικιο αλλωστε )
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
kopeli gold member