Ηλικία : 53 Τόπος : EPANOMI THESSALONIKI Registration date : 15/03/2008
Θέμα: Απ: καλή επιτυχία στην Νεα ενότητα Παρ Οκτ 23 2009, 23:26
καλοριζικοι και να σας δινονται παντοτε ευκαιριες για ομορφες και ασφαλεις συναντησεις
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: καλή επιτυχία στην Νεα ενότητα Σαβ Οκτ 24 2009, 00:16
Τι έγινε ρε παιδιά?????????????????? Έχω να μπώ δύο μέρες να μπώ και έχασα αρκετές εξελίξεις
Κατ'αρχίν θελω να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον πρόεδρο (morfea) για αυτό το νέο "δωμάτιο"που μας παραχώρησε σε αυτήν την επιτυχημένη πλέον και γεμάτη ενδιαφέρον κοινότητα
Kατά δεύτερον να βεβαιώσω και εγώ πως με τους λαρισαίους δεν τρέχει απολύτως τίποτα.Όλα αυτά που λέγονται είναι αναλήθιες.Όχι τουλάχιστον για εμάς.Εμείς όλοι,έχουμε έρθει σε αυτόν το χώρο με μία κοινή αγάπη και τρέλα ταυτόχρονα.Αυτή η κοινή μας αγάπη μόνο να μας ενώσει μπορεί.Γι αυτό και τους θέλουμε κοντά μας και ελπίζω πως όσο περνάει ο καιρός ο Βόλος και κατ'επέκτασιν όλη η Θεσσαλία και η κεντρική Ελλάδα να δείνει πλέον όλο και πιο δυναμικά το παρών σε κάθε είδους εκδηλώσεις
Κατά τρίτον να προσκαλέσω όλους τους βολιώτες που μπένουν και διαβάζουν το forum να κάνουν το βήμα,να εγγραφούν και να έρθουν να μας γνωρίσουν από κοντά γιατί πραγματικά η παρέα μας είναι ανοιχτή σε νέο κόσμο και νέες ιδέες.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
Καλά ποσταρίζματα λοιπόν και καλορίζικα τα νέα καθήκοντα στον Στράτο.Όσο για τον Γιάννη........άντε και πρόεδρος
tha Member
Θέμα: Απ: καλή επιτυχία στην Νεα ενότητα Κυρ Οκτ 25 2009, 16:05
Η παρουσία μας μέσα σε αυτό το φόρουμ έγινε επιτέλους εκτός από αισθητή και εμφανής. Με τη δική μας ενότητα πιστεύω να κεντρισουμε το ενδιαφέρον σε περισοτερους κατόχους v-strom και να γίνουν μέλη. Καλές μας λοιπόν συζητήσεις.
THUNDER STORM-1 Member
Τόπος : Δέλτα Φαλήρου Athens Registration date : 19/05/2009
Θέμα: Απ: καλή επιτυχία στην Νεα ενότητα Τρι Οκτ 27 2009, 05:46
Συγχαίρω και επικροτώ την πρωτοβουλία αυτή παιδιά. Να περνάτε ακόμα καλύτερα απότι πριν, και να μαθαίνουμε και εμείς οι περαστικοί από τα μέρη σας, που είναι τα στέκια σας, να σταματάμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά.
Μπράβο Δημήτρη (morfea) για το ωραίο δώρο στους Μάγνητες φίλους μας.
ioarma gold member
Θέμα: Απ: καλή επιτυχία στην Νεα ενότητα Τρι Οκτ 27 2009, 13:24
Πρασίνισε και εσένα το ονοματάκι σου τρελό βολιωτικο αγόρι!!!!!!
jamescook Member
Θέμα: Απ: καλή επιτυχία στην Νεα ενότητα Τρι Οκτ 27 2009, 22:26
χαιρετω και επικροτω και εγω την προσπαθεια αυτη!καιρος ηταν να δημιοθργηθει ενα φορουμ για εμας τουσ βολιωτες αφου εχει "βρωμισει" ο τοπος με vstrom,με την καλη παντα εννοια!και εγω μαζι σας και οπως μπορω να συνεισφερω σε αυτη την προσπαθεια!!!! morfea ευχαριστουμε καιρος ηταν να γινει αυτο!!!!
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
Θέμα: Απ: καλή επιτυχία στην Νεα ενότητα Τρι Οκτ 27 2009, 22:38
jamescook έγραψε:
χαιρετω και επικροτω και εγω την προσπαθεια αυτη!καιρος ηταν να δημιοθργηθει ενα φορουμ για εμας τουσ βολιωτες αφου εχει "βρωμισει" ο τοπος με vstrom,με την καλη παντα εννοια!και εγω μαζι σας και οπως μπορω να συνεισφερω σε αυτη την προσπαθεια!!!! morfea ευχαριστουμε καιρος ηταν να γινει αυτο!!!!
Σε περιμένουμε και από εδώ
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: καλή επιτυχία στην Νεα ενότητα Παρ Αυγ 13 2010, 18:44
gia 15 aygoysto exoyme tipota
V.Stratos moderator
Θέμα: Απ: καλή επιτυχία στην Νεα ενότητα Παρ Αυγ 13 2010, 18:54
15 Αυγουστο λίγο νέκρα..Μετά τις 23/8 θα ξανάρθουμε στα ίσα μας !!!!