| ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
NAVIGATOR
Ηλικία : 47 Τόπος : VASILICO CITY - EVIA Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Σαβ Οκτ 03 2009, 22:52 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=Uqg3Pg2M9WU Όποιος δει αυτό το βίντεο στο παραπάνω link και προσέχωντας καλά το κορμί του φιδιού δεν κουνηθεί από τη θέση του .......... να το πεί .......Θα είναι και ο πρώτος.....!!!!!! |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Κυρ Οκτ 04 2009, 07:34 | |
| |
|
| |
gego21
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Κυρ Οκτ 04 2009, 11:17 | |
| Αι στο κόρακα ρε σύ!!!!Παρόλο που ήμουν προετιμασμένος,μου έφυγε[παραλίγο]ο καφές από το χέρι!! |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Κυρ Οκτ 04 2009, 12:12 | |
| πως βγαίνει ο καφές απο τπ πληκτρολόγιο |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Κυρ Οκτ 04 2009, 12:15 | |
| α να χαθείτε ρε μεσημεριάτικα. Έπρεπε να το στείλω σε καρατζαφερικούς να πάθουν καρδιά να μην πάνε σήμερα να ψηφίσουν. χο χο χο |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Κυρ Οκτ 04 2009, 12:41 | |
| |
|
| |
@lex_73 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Κυρ Οκτ 04 2009, 12:55 | |
| Να πω ότι ενω το είχα ξαναδεί δεν μου ξανάφυγαν τα τσισάκια, ψέμματα θα πω!! |
|
| |
NAVIGATOR
Ηλικία : 47 Τόπος : VASILICO CITY - EVIA Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Κυρ Οκτ 04 2009, 15:09 | |
| Tι έγινε ρε παίδες...........χυμένους καφέδες βλέπω......τσισάκια να φεύγουν του άλλου.......καρδιακούς ψηφοφόρους και πολιτικούς θέλετε......τι έγινε....τόσο δυνατό είναι το βιντεάκι....??? Ε ! να πω και την δική μου αλήθεια......και 'γώ τσούλιισα με τα ροδάκια της καρέκλας προς τα πίσω. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Όταν το παρακολουθείτε μην πίνετε καφέ ή επισκεφτείτε πρώτα την τουαλέτα σας για κανά ψιλό.!!! |
|
| |
jimagic Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Ηλίου Πόλη Registration date : 18/04/2008
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Τετ Οκτ 07 2009, 13:49 | |
| τι λες ρε φιλε...!!! κι ελεγα θα ειμαι ο πρωτος που δεν χεστ..κε!!! π@π@ρια!!! μου εφυγε το σκ@το!!! πολυ καλο!!! |
|
| |
dreamstrom
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Τετ Οκτ 07 2009, 15:04 | |
| Ρε πατε καλα μεσημεριατικα.. ??? |
|
| |
Gioulekas
Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Δευ Οκτ 26 2009, 12:57 | |
| Δεν θέλω να περηφανευθώ αλλά μπαίνοντας στην πυλωτή με το μωρό μου (ΒΕΤΑ - 650dl) και βγαίνοντας ο παππούς - χάρος οδηγός της οικοδομής, τρόμαξα πολύ περισσότερο.Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν κουνήθηκα απο την θέση μου..... |
|
| |
tigre
Ηλικία : 40 Τόπος : Π.Φάληρο , Αθήνα Registration date : 04/10/2008
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Δευ Οκτ 26 2009, 13:35 | |
| - Gioulekas έγραψε:
- Δεν θέλω να περηφανευθώ αλλά μπαίνοντας στην πυλωτή με το μωρό μου (ΒΕΤΑ - 650dl) και βγαίνοντας ο παππούς - χάρος οδηγός της οικοδομής, τρόμαξα πολύ περισσότερο.Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν κουνήθηκα απο την θέση μου.....
χωρίς ήχο δεν καταλαβαίνεις τίποτα....για βάλε και ήχο....για βάλε!!! |
|
| |
Gioulekas
Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Δευ Οκτ 26 2009, 18:58 | |
| - tigre έγραψε:
- Gioulekas έγραψε:
- Δεν θέλω να περηφανευθώ αλλά μπαίνοντας στην πυλωτή με το μωρό μου (ΒΕΤΑ - 650dl) και βγαίνοντας ο παππούς - χάρος οδηγός της οικοδομής, τρόμαξα πολύ περισσότερο.Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν κουνήθηκα απο την θέση μου.....
χωρίς ήχο δεν καταλαβαίνεις τίποτα....για βάλε και ήχο....για βάλε!!! Φίλε Μάκη ο ήχος είναι πάντοτε στο + άπειρο αλλά δεν είναι αυτο που με έκανε να μην τρομάξω.Μόλις είχα περάσει την τρομάρα με τον παππου δολοφόνο και δεν είχα άλλα τσισάκια.....Πλάκα κάνω δεν ξέρω γιατί αλλα δεν με ξάφνιασε σαν να το περίμενα... |
|
| |
tigre
Ηλικία : 40 Τόπος : Π.Φάληρο , Αθήνα Registration date : 04/10/2008
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! Δευ Οκτ 26 2009, 22:57 | |
| - Gioulekas έγραψε:
- tigre έγραψε:
- Gioulekas έγραψε:
χωρίς ήχο δεν καταλαβαίνεις τίποτα....για βάλε και ήχο....για βάλε!!!
Φίλε Μάκη ο ήχος είναι πάντοτε στο + άπειρο αλλά δεν είναι αυτο που με έκανε να μην τρομάξω.Μόλις είχα περάσει την τρομάρα με τον παππου δολοφόνο και δεν είχα άλλα τσισάκια.....Πλάκα κάνω δεν ξέρω γιατί αλλα δεν με ξάφνιασε σαν να το περίμενα... απλά το είπα επειδή την πρώτη φορά το είδα χωρίς ήχο και δεν κατάλαβα τίποτα...και στο καπάκι το ξαναβλέπω με ήχο και μου έφυγε η μαγκιά!!! |
|
| |
| ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ...!!! | |
|