Γυρνοντας απο Ελαφονησο πουρνο πουρνο μπαινω Σπαρτη και ψαχνω το δρομο για Αθηνα. Μπροστα εχω ενα 4αξονικο που παει στην ιδια κατευθυνση. Ο τυπας σταματαει σε μια διασταυρωση να ελενξει και προσπαθω να κανω και γω το ιδιο απο πισω του κανοντας το λαθος, [και το κανω συχνα στα λιγα χλμ], να κατεβασω τα ποδια κατω και να σταματησω με το μπροστινο. Αμ δε, ο δρομος [που απο οτι ειχα προσεξει μπαινοντας εκανες και χωριστρα αμα ηθελες], και φυσικα επομενο το abs δεν με σταματησαν εγκαιρος με αποτελεσμα να σταματησω πανω στο φορτηγο.Αποτελεσμα ενα σπασμενο φτερο εμπρος. Συνεχιζοντας μετα απο αυτο ,και με τα νευρα κροσια για τη λαλακια μου, Λιγο πριν τη διασταυρωση για το νοσοκομειο Σπαρτης σταματαω ο καψερος σε μια ευθεια 700 μ να ρωτησω αν πηγαινα καλα, βαζοντας το δεξι ποδι κατω και γερνοντας απο την ιδια μερια. Ποσο χρονο ηθελε να μου πει ο ανθρωπος ΄΄πας καλα΄΄ βλεπω απο τον καθρεπτη να ερχετε μια, οπως αποδειχτηκε μετα, και λεω ΄΄με ειδε χωραει΄΄. Πριν τελειωσω την σκεψη μου καταλαβαινω το χτυπημα στο αριστερο ποδι που το εχω στο μασπιε και βλεπω τον θηλυκο σουμι να σταματα φρεναριστη με σπασμενο δεξιο καθρεπτη 20μ μετα απο μενα. Καταβαινω κατω ενσικτωδως βαζοντας το πλαινο, ψαχνομαι, κοιταω την μηχανη και την αρχιζω στο στολισμα. Αφου εβγαλα το μεσα μαυ πανω της,συνιδητοποιω οτι η μονη ζημια πανω στην μηχανη ειναι ενα σκυσμενο αντισκηνο. Προθυμοποιητε να με παει στο νοσοκομειο, ασφαλως αυτη μπροστα και εγω απο πισω. Που να την αφηνα φορτομενη μηχανη η σιγα μην εμπαινα και μεσα, αρκετα ειχα τραβηξει.Με ειδε εκει ορθοπεδικος και βεβαιωθηκαμε οτι περα απο καποιους πονους στην γαμπα και στον αστργαλο δεν ειχα τιποτε αλλο εφυγα, το παταγα κανονικα το ποδι. Βεβαια την αλλη μερα στο σπιτι το ποδι ηταν τουμπανο. Ευτυχως ειχαμε ΑΓΙΟ!!!