| ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ Σαβ Αυγ 01 2009, 11:09 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0&eurl=http%3A%2F%2Ftroktiko%2Eblogspot%2Ecom%2F2009%2F08%2Fblog%2Dpost%5F3806%2Ehtml&feature=player_embedded
ANTE BΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ Σαβ Αυγ 08 2009, 18:53 | |
| αμα εχεις τρελλα δεν κολλας ουτε σε σοβαρες τελετες, ουτε σε τυπικουρες. Ολα στην ζωη πρεπει να τα χαιρομαστε και να περναμε καλα γιατι η ζωη κυριοι ειναι μικρη και θελει καλοπεραση. |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ Πεμ Αυγ 13 2009, 14:00 | |
| ειμαι απολυτα συμφονος με την γνωμη σου αλλα το θεμ ειναι οτι στην εκλησια πρεπει να ειμαστε καθος πρεπει και σωστη...................αυτα ειανι παραδηγματα πυ πρεπει να τ βλεπουμε και να λεμε τι μαλακια ειναι αυτο?????????????????????? στο τραπεζι κανε οτι μαλακια θες.............. |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ Πεμ Αυγ 13 2009, 16:25 | |
| έχεις δίκιο Βολιώτη, αλλά πρέπει να λάβεις υπ'όψη ότι το κλίμα στις καθολικές εκκλησίες είναι ποοολύ πιο λαιτ από αυτό στις δικές μας... κοινών κάνουν και πολύ χειρότερα πράγματα ενώ αυτό είναι τουλάχιστον καλόγουστο... φαντάζεσαι να το έκαναν εδώ να δεις τα μούτρα του παππά;;; όχι απλά τα γένια του θα μαδούσε ... |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ Παρ Αυγ 21 2009, 20:32 | |
| τι λες τωρα εμενα μου ερεικσε δεκαπεντε λεπτα στισημο η ειρηνη και ο παππας παραλειγω να φαει εκτος απο τα γενια του και τα δοντια του γιατι ειθελε να ακηρωσει τον γαμο μου....... παλη καλα που με μαζεπσε ο κουμπαρος μου και ο αδερφος μου γιατι αντι για γαμο στην εκλησια θα με παντρεβαν στο κρατητηριο.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ Παρ Αυγ 21 2009, 23:03 | |
| μια απο τα ιδια φιλε μου Βολιωτη, εμενα ηρθε απο πισω και μου λεει στο αυτι ''που σαι γαμπρε, αν η νυφη δεν ειναι εδω σε πεντε λεπτα γαμος δεν γινετε και παω στον επομενο'' τωρα που το θυμαμαι στο τσακ δεν τον αρπαξα απο τα μουσια. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ Κυρ Αυγ 23 2009, 00:19 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ Κυρ Αυγ 23 2009, 18:23 | |
| |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ Δευ Αυγ 24 2009, 14:22 | |
| - Kevin Tas έγραψε:
............................... αλλα τωρα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο ..................... οχι μη το κανεις και λερωσεις τον τοιχο ποιος τις ακουει μετα.................... |
|
| |
| ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ | |
|