|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ioarma gold member
| Θέμα: Χερουλια σιλικονης Παρ Ιουλ 17 2009, 08:49 | |
| εχει καποιος αλλαξει τα μαμισια χερουλια και αντι για θερμενομενα εχει βαλει σιλικονης η κατι ξερεται γι αυτα? ιδρωνουν? ειναι αξιοπιστα? |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Παρ Ιουλ 17 2009, 09:27 | |
| Στο τρανσαλπ ειχα βαλει σιλικονενια μαρκας Harris και ηταν ολα τα λεφτα. Το καλυτερο χερουλι που εχω πιασει ποτε (και τα αλλαξα με το που την πηρα, διοτι τα μαμα ηταν απαραδεκτα). |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Παρ Ιουλ 17 2009, 09:36 | |
| ειναι απαγορευτικα για οδηγηση με γυμνα χερια?? θελει μονο γαντι ? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Παρ Ιουλ 17 2009, 09:56 | |
| Οχι καμια σχεση, ενα παρα πολυ ωραιο χερουλι ειναι βελουδινο για το χερι. Οπως θελεις οδηγας. Απλα ειναι σχετικα μαλακο, δεν εχει γραμμες επανω να σου κανει σημαδια στα χερια αν το πιεζεις και δεν σε κανει μαυρο οπως ορισμενα μαμα (Βλεπε Honda) αν μεινει στον ηλιο. Παντως τα μαμα της Strom εμενα προσωπικα μου αρεσαν παρα πολυ, ισως οσο και αυτα τα σιλικονενια που λεω...αντε να ηταν μια ιδεα καλυτερα τα σιλικονενια. |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Παρ Ιουλ 17 2009, 11:34 | |
| Στο παλιό μοτόρι είχα βάλει κάτι υπερμαλακά της progrip και ήταν για κανα μήνα φφφφοβερά... μέχρι που την έπλυνα κ μπήκε σαπούνι κάτο από το γκριπ του γκαζιού.... και στο δρόμο μούρωνε το μηχανάκι κ δεν καταλάβαινα γιατί μέχρι που κατάλαβα ότι γυρνούσε από την επαναφορά το γκάζι ΜΕΣΑ από το γκριπ φταίει βέβαια και που τότε δεν ήξερα τι είναι η κόλλα γκριπ αλλά και αυτά με τον ήλιο μαλακώσανε και άλλο και παίζανε πάνω στο τιμόνι μετά μου κάνανε δώρο κάτι άλλα σιλικονένια και βρήκα την υγειά μου... δεν θυμάμαι μαρκα όμως Στο στρομ έβαλα θερμαινόμενα, τα SAITO II που έχουνε και άλλοι. Τα μαμά δεν μ,ου αρέσανε, είναι πολύ λεπτά. Τα σαιτο κολλάνε από την ζέστη αλλά δεν λερώνουνε. 95% φοράω γάντια. |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Σαβ Ιουλ 18 2009, 20:47 | |
| Harris απλά κορυφαία,το πρώτο πράγμα που άλλαζα σε κάθε μηχανή. Ακόμα και τώρα το σκέφτομαι γιατί τα θερμαινόμενα της saito,μάλλον λόγω καλοκαιριού και ιδρώτα αρχίζουν και κολλάνε. |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Δευ Ιουλ 20 2009, 08:16 | |
| τα βρηκα στην τιμη των 20ευρο HARRIS Perfomance carbon look!!! |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Δευ Ιουλ 20 2009, 12:21 | |
| |
|
| |
domiemic65
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Τετ Ιουλ 22 2009, 16:22 | |
| - ioarma έγραψε:
- τα βρηκα στην τιμη των 20ευρο HARRIS Perfomance carbon look!!!
Εγω τα βρηκα να γράφουν V-Strom... με μπλε φόντο...! |
|
| |
MixalisX aka HELLBOY Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Πεμ Ιουλ 23 2009, 02:31 | |
| - DomieMic65 έγραψε:
- ioarma έγραψε:
- τα βρηκα στην τιμη των 20ευρο HARRIS Perfomance carbon look!!!
Εγω τα βρηκα να γράφουν V-Strom... με μπλε φόντο...! φίλε τα είδα χθές και δεν μου άρεσαν. Αν δεν έχεις μπλέ στώμα δεν ταιριάζουν, ακόμα όμως και να είχα δεν θα τα έβαζα, κατ εμέ πολύ καγκούρικα. Αλλαξα τα μανίσια με φτινα αλλά πολύ ανετα για 5 παρακαλώ ευρά. Είναι τα ίδια που ειχα 2 χρόνια στην πρώτη μου μηχανή και βρήκαν αψογα. |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Πεμ Ιουλ 23 2009, 08:19 | |
| Είναι θέμα γούστου τι αρέσει στον καθένα αλλιώς θα είχαμε όλοι ίδιες μηχανές τεσπα και τα carbon look που είδα από θέμα αφής μου άρεσαν, δεν με ξετρέλαιναν όμως με την ομορφιά τους!!!! |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Πεμ Ιουλ 23 2009, 13:13 | |
| - ioarma έγραψε:
- Είναι θέμα γούστου τι αρέσει στον καθένα αλλιώς θα είχαμε όλοι ίδιες μηχανές
τεσπα και τα carbon look που είδα από θέμα αφής μου άρεσαν, δεν με ξετρέλαιναν όμως με την ομορφιά τους!!!! τα σιλικονατα παιδια υπαρχουν στο εμποριο η μεσω καποιου site?an καποιοσ`απο θεσ/νικη εχει ας`ριξει καμια διευθηνση και κατι ακομα.κανουν και για χειμωνα η ειναι ασχετο το ερωτημα? |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Πεμ Ιουλ 23 2009, 13:21 | |
| Yπαρχουν στο εμπόριο νομίζω motomarket!!!!! από θέμα χειμώνα η καλοκαιριού ας απάντηση κάποιος που ήδη τα έχει αλλά δεν νομίζω να υφίσταται θέμα!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Πεμ Ιουλ 23 2009, 14:20 | |
| θεσσαλονίκη στην οδυσσέως τα βρήκα με 25 ευρά φίλε. |
|
| |
domiemic65
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Πεμ Ιουλ 23 2009, 15:33 | |
| Μοτομαρκετ με 20?...
Ομολογουμένως και εγω προβληματίστηκα για αυτά που γράφουν v-strom αλλά τελικά τα πήρα μιας και δεν είχε σκέτα ή κάτι πιο διακριτικό... στο κάτω κάτω δεν είναι και κανένω τρελό έξοδο. Αν δεω οτι δεν μου αρέσουν τα αλλάζω μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα! |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Τετ Αυγ 05 2009, 14:09 | |
| καποιος που τα εχει αλλαξει? τα παλια τα εκοψε για να βγουν? καποιο tips? Ευχαριστω!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Τετ Αυγ 05 2009, 14:27 | |
| Το αριστερο μπορεις να το κρατησεις, αλλα του γκαζιου εχει ενσωματωμενο το κοκκαλο του γκαζιου, οποτε χαλας το χερουλι διοτι κρατας ουσιαστικα το εσωτερικο του για να πατησει εκει πανω το αλλο χερουλι (αυτο ειναι στο Κ8 που εχω εγω, δεν ξερω στα αλλα τι γινεται). Αν παιδευτεις το "γδερνεις" χωρις να το χαλασεις, αλλα δεν εχει νοημα διοτι μετα ειναι αχρηστο...οποτε χαλασε το και τελος... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Τετ Αυγ 05 2009, 14:40 | |
| - ioarma έγραψε:
- καποιος που τα εχει αλλαξει?
τα παλια τα εκοψε για να βγουν? καποιο tips? Ευχαριστω!!!!!! βάλε κάποιο λιπαντικό και με υπομονή και επιμονή θα βγεί το παλιό και θα βάλεις το καινουριο. Και όταν λέω λιπαντικό μην βάλεις κανενα γράσο. Κάτι που να να ξεπλένεται. Το καλήτερο είναι αβα για τα πίατα. 1.) Γιατί μπορεί να ξεπληθεί και δεν αφήνει καταληπα ώστε να σου γυρίζει το καινούριο χερούλι 2.) Γιατί το άβα φρωντίζει και τα χέρια! |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Τετ Αυγ 05 2009, 15:01 | |
| ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!!!! φίλε MixalisX θα ακολουθήσω την ιδέα σου διοχετεύοντας ava μέσα στο χερούλι με μια συριγγα αν το κόλπο δεν πιάσει πάω στην ιδέα του φίλου hargoul !!!!!!!
να στε παντα καλά με πολλά και καλά χλμ!!!!!!! |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Δευ Αυγ 31 2009, 12:43 | |
| Άλλαξα τα χερούλια η διαδικασία ήταν απλή ,δεν πρόλαβα καν να τελειώσω το καφέ!!! Ακόμα και το χερούλι του γκαζιού που φοβόμουνα βγήκε εύκολα τραβώντας το!!!!! Τα νέα χερούλια μπήκαν σπρώχνοντας τα δυνατά- ιδίως της γκαζιέρας- και προσεκτικά!!!! Οι εντυπώσεις είναι μια ιδέα καλύτερα από τα μαμισια!!!!! |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Τρι Σεπ 01 2009, 11:34 | |
| ελα φοτο!!!! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Τρι Σεπ 01 2009, 11:37 | |
| πες μου ότι το φόκους είναι δικό σου!? χεχε, πολύ βεστρόμερς έχουν φόκους και αυτό δείχνει στατιστικά ότι ξέρουν να ψωνίζουν ποιότητα και αξιοπιστία! χεχε! |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Τρι Σεπ 01 2009, 11:59 | |
| |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Τρι Σεπ 01 2009, 12:07 | |
| τσου ρε, ένας και μοναδικός λόγος που δεν πήρα το λεον ήταν η αίσθηση μη ποιότητας που σου δίνει το αυτοκίνητο με τα υλικά του σαλονιού του...μην πάμε σε εγγυήσεις, να μεταφερθεί στα οφ τόπικ να μαλώσουμε! |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Χερουλια σιλικονης Τρι Σεπ 01 2009, 12:30 | |
| |
|
| |
|