| Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Δεκ 15 2010, 16:57 | |
| |
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Δεκ 15 2010, 20:24 | |
| |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Δεκ 16 2010, 10:10 | |
| |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Δεκ 16 2010, 11:57 | |
| |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Δεκ 16 2010, 12:59 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Δεκ 16 2010, 16:31 | |
| |
|
| |
butcher
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Δεκ 16 2010, 18:40 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Σαβ Δεκ 18 2010, 10:15 | |
| |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Σαβ Δεκ 18 2010, 11:52 | |
| |
|
| |
kosconcours
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Σαβ Δεκ 18 2010, 12:47 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Σαβ Δεκ 18 2010, 19:30 | |
| |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Κυρ Δεκ 19 2010, 10:29 | |
| πανω που μου εκνε την καρδια και χιονεισε ο κολοκαιρος τωρα μου βγαζει και ηλιο....... τι να πω ρε πο......μου. δεν θα κανω κανενα καλο κατεβασμε φετος??????????? |
|
| |
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Δεκ 22 2010, 14:36 | |
| |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Δεκ 22 2010, 14:49 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Δεκ 22 2010, 18:15 | |
| Αλάνια και εγώ απών σήμερα... Καλό καφεδάκι μάγκες |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Δεκ 22 2010, 20:44 | |
| καλα ρε βρεικα χρονο και ειρθα στον καφε με τον στρατο και δεν ηταν ουτε μια μιχανη???????? μειναμε απο της επτα και οικοσι μεχρι τις οκτο και δεν ειρθε κανενας????? τι πραγματα ειναι αυτα?????? δυο-τρια ατομα ποσταραν οτι δεν θα ερθουν,οι υπολυποι τι εγεινε??????? μεχρι και οι tdmαδες μαζευτικαν............. δεν ηταν ο πρωιγουμενος καφες ο τλευταιος της χρονιας αλλα της επομενης τεταρτης ειναι........... στο πολυ χαλαρο ειναι απαραδεκτο..........
και στην τελικη ειπε κανενας οτι ο καφες αναβαλετε??????????? εγεινε κανενα τετιο ποσταρισμα και δεν το ειδα?????
|
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Δεκ 23 2010, 00:51 | |
| Σήμερα νόμιζα ότι θα συναντιόμασταν για να ανταλλάξουμε σαν άνθρωποι ευχές για τα Χριστούγεννα.. Κάποιοι όπως είπατε θα τηλεφωνηθείτε..Κάποιοι θα βγείτε/βγούμε για καφέ πριν τα Χριστούγεννα.. Κάποιοι θα κάνουν και Χριστούγεννα μαζί ακόμα.. Καλά Χριστούγεννα λοιπόν και καλή πρωτοχρονιά και από εδώ.. ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΤΩΝ VOLOS RIDERS στις 5/1/2011Καλές μάσες.. Τα λέμε του χρόνου !!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
STATHIS Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Δεκ 23 2010, 01:07 | |
| Χωρις να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν αλλα και χωρις να απαντησω σε μελλοντικα σχολια λεω : Ειμασταν 5 Αλμυριωτες στον καφε (ο ενας ευτυχως μενει Βολο και δυο καινουριοι)οι υπολοιποι καναμε 35 χλμ για να ερθουμε και 35 για να φυγουμε.Ειμασταν εκει απο τις 19.05 μεχρι και 20.45 και καθομασταν μεσα στο μεγαλο πασο (μηχανες απο εμας υπηρχε μονο μια) και δεν ειδα ουτε ενα Βολιωτη* να καθησει σε ενα τραπεζι μεσα η εξω.Καλο θα ηταν να κανουμε μια ενημερωση οσοι δεν κατεβουμε στον καφε ωστε να το ξερουν και οι μ@λ@κ@ς απο τον Αλμυρο να μην κατεβουν.Να παμε για καφεδακι καπου πιο κοντα και οχι να ταλαιπορουμαστε στη γ@μ@ κινηση του Βολου με τα αυτοκινητα.Ευχαριστω................................καληνυχτα * Βολιωτη οχι το ΘοδωραΥ.Γ. οχι τιποτε αλλο αλλα δεν μπορουσα να ηρεμισω τον panozan και τον πηγα για τσιπουρα!!! |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Δεκ 23 2010, 01:55 | |
| Το μέρος που καθόμαστε Στάθη μου είναι ΕΞΩ..Οχι μέσα..Εδώ και 1 χρόνο σχεδόν.. Και όσο μπόρεσα να δώ (μάλλον δεν είδα καλά) δεν παρατήρησα κάποια γνωστή φάτσα μέσα-έξω..Ειδικά έξω σίγουρα !! Δεν αντιλέγω ότι ήρθατε και κάτσατε μέσα..Για να το λες.. Πήγα Drops με Θόδωρα..Κατά τις 7.20 Κάναμε 2 τσιγάρα έξω,εκεί που ήταν το μαύρο Στρομ που λες και αφού έκανα ακόμα μία βόλτα στο καφέ (έξω) για να δώ μπας και πήγε κάποιος,δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ και φύγαμε !! Τους 2 που ήταν αριστερά και παίζανε τάβλι θα τους είδατε..Ενα τσιγάρο κάναμε και με αυτούς εκεί έξω.. Τον κόπο σας τον έχω αναγνωρίσει πολλές φορές που έρχεστε από Αλμυρό και μάλιστα έχω προτείνει και 2 πραγματάκια.. 1) Να σας κερνάμε τον καφέ (όχι σαν θέμα χρημάτων αλλά σαν κίνηση) και 2) Να κάνουμε ανά 1-2 καφέδες και στην Αγχίαλο ή ακόμα και Αλμυρό Και σαν φωνή λογικής εδώ που τα λέμε,δεν πιέσαμε κανέναν να έρθει από Αλμυρό-Αγχίαλο κτλ κτλ.. Θα καταλάβουμε αν μας πείτε ότι δεν μπορείτε να έρχεστε κάθε Τετάρτη Δεν την είπε ΠΟΤΕ κανένας σε κάποιον Αλμυριώτη ''Γιατί δεν ήρθε στον καφέ''.. Οπότε καταλαβαίνεις πως όποια κίνηση τρώς,όσα χλμ κάνεις κτλ κτλ το κάνεις γιατί γουστάρεις Δεν κάτσαμε σε κάποιο τραπέζι με τον Θόδωρα γιατί ήρθε κλεφτά από το μαγαζί (εορταστικό ωράριο) οπότε πήγαμε στο μαγαζί του να τον πιούμε..Αν βλέπαμε έστω και έναν θα καθόμασταν και μάλλον ο Θόδωρας θα την έκανε πιο νωρίς Τεσπα..Θεωρώ πως έγινε ηλίθια παρεξήγηση,γιατί είμασταν εντέλλει 7 άτομα στο ίδιο καφέ για 20-30' και δεν είδαμε ο ένας τον άλλον !!! Να πώ τέλος πως γενικά καθόμαστε έξω..Πλέον αν δε βλέπω κανέναν έξω θα κοιτάω πιο καλά μπαίνοντας και ΜΕΣΑ στο καφέ _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Δεκ 23 2010, 13:24 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Σήμερα νόμιζα ότι θα συναντιόμασταν για να ανταλλάξουμε σαν άνθρωποι ευχές για τα Χριστούγεννα..
Κάποιοι όπως είπατε θα τηλεφωνηθείτε..Κάποιοι θα βγείτε/βγούμε για καφέ πριν τα Χριστούγεννα.. Κάποιοι θα κάνουν και Χριστούγεννα μαζί ακόμα..
Καλά Χριστούγεννα λοιπόν και καλή πρωτοχρονιά και από εδώ..
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΤΩΝ VOLOS RIDERS στις 5/1/2011
Καλές μάσες.. Τα λέμε του χρόνου !!!
Παλικάρια καλημέρα Για την επόμενη βδομάδα εάν δεν κάνουμε καφέ (εγώ θα πάω έστω και μόνος μου...), για τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, εμένα θα με δείτε "Άλλη" Τετάρτη μέσα στον Ιανουάριο , γιατί στις 5/1/2011 θα είμαι για και μετά αρχίζει ο Γολγοθάς για μένα. Τέσπα ελπίζω να σας δω την άλλη Τετάρτη για Ευχές LIVE. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Παρ Δεκ 24 2010, 09:29 | |
| - ARIWNAS έγραψε:
- V.Stratos έγραψε:
- Σήμερα νόμιζα ότι θα συναντιόμασταν για να ανταλλάξουμε σαν άνθρωποι ευχές για τα Χριστούγεννα..
Κάποιοι όπως είπατε θα τηλεφωνηθείτε..Κάποιοι θα βγείτε/βγούμε για καφέ πριν τα Χριστούγεννα.. Κάποιοι θα κάνουν και Χριστούγεννα μαζί ακόμα..
Καλά Χριστούγεννα λοιπόν και καλή πρωτοχρονιά και από εδώ..
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΤΩΝ VOLOS RIDERS στις 5/1/2011
Καλές μάσες.. Τα λέμε του χρόνου !!!
Παλικάρια καλημέρα Για την επόμενη βδομάδα εάν δεν κάνουμε καφέ (εγώ θα πάω έστω και μόνος μου...), για τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, εμένα θα με δείτε "Άλλη" Τετάρτη μέσα στον Ιανουάριο , γιατί στις 5/1/2011 θα είμαι για και μετά αρχίζει ο Γολγοθάς για μένα. Τέσπα ελπίζω να σας δω την άλλη Τετάρτη για Ευχές LIVE. Νικόλα μην αγχώνεσαι...και εγώ εκτός απροόπτου εκεί θα είμαι για τον προκαθορισμενο μας καφέ Είναι μια ευκαιρία για όσους μπορέσουν...να ανταλάξουμε έστω και τελευταία στιγμή ευχές για το νέο έτος. Εώς τότε αν προκύψει κανά σφύρα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Παρ Δεκ 24 2010, 11:47 | |
| Είδατε πουθενά χιόνι για καλό και δεν το ξέρω;Αν ξέρετε κάποιο καλή πίστα σφυρίξτε να έρθω και εγώ....αρκεί να μην είναι στις Άλπεις...... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
panoszan
Ηλικία : 49 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Κυρ Δεκ 26 2010, 20:38 | |
| επειδη υποσχεθηκα σε καποιον να μην ανοιξω το στομα μου πανω σε αυτο το θεμα (για την τεταρτη) και επειδη γινομαι λιγο οξυθυμος με μερικα πραγματα καμια φορα και επειδη δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν λογο γιορτων το μονο που θα πω ειναι οτι 8 παρα και για ενα τεταρτο μιλουσα στο τηλ. εξω ακριβως στο μπαρακι εκει που παιζανε ταβλι,εκτος απο αυτους ητανε και 2 γυναικες απο την μερια της αλλης καφετεριας αλλα κοντα στους ταβλαδορους και για να τελειωσω ΚΥΡΙΟΙ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ DROPS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ .[/size]
Υ.Γ γραφω μονο αυτο γιατι θα εσκαγα αν δεν ελεγα κατι,καλες γιορτες σε ολους |
|
| |
STATHIS Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Δευ Δεκ 27 2010, 01:11 | |
| |
|
| |
| Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers | |
|