| Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Νοε 11 2010, 11:54 | |
| Παίδες..Πρώτος από όλους έχω ζήσει πολλάκις αυτό το συναίσθημα..Και όχι 3 άτομα αλλά 2 άτομα.. Να πηγαίνω και να είμαι μόνος για 1-2 ώρες και μετά να έρχεται κάποιος κτλ κτλ.. Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να απολογούμαι σαν Στράτος για το αν κάτι μου έτυχε ή δεν ξέρω τι.. Η καύλα όλων μας να συναντιόμαστε τις Τετάρτες είναι κοινή..Απλά σε κάποιους μπορεί να τυχαίνουν και καταστάσεις μη αποφευκτές τελευταίας στιγμής Το παράπονο που εξέφρασε ο ΝικοςGucci το συμμερίζομαι..Είναι παράπονο παρέας πιο πολύ.. Εντάξει πρέπει να δεχτούμε ότι κάποιες συναντήσεις θα είναι και υπό αυτή τη μορφή.. Οσο για το TDM Club άστο Νίκο γιατί κι εμείς είμαστε καμμιά φορά 10 άτομα και αυτοί 3.. Χαλαρά λοιπόν και κοιτάμε μπροστά _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Νοε 11 2010, 13:56 | |
| Ο.Κ.Αλλα μεταξυ μας εγω δεν νιωθω καμια καυλα οταν πηγαινω για καφε!!!τωρα εσυ εαν φτιαχνεσαι με την φατσα μου του nigoutsi .... ...,.. ., ..,και του παναγιωτη(μην γελας εσυ γιατι εχω μια φωτο σου στην αναβρα )ολα τα λεφτα!!! Υ.Γ. Στρατο παντα φιλικα οτι λεμε και χωρις παρεξηγηση!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nikosv-strom στις Πεμ Νοε 11 2010, 18:13, 1 φορά |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Νοε 11 2010, 15:24 | |
| Παιδιά καλημέρα η καλύτερα καλησπέρα σε όλους.
Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι, αλλά καμία φορά το να μην μιλάς σε μερικούς μπορεί να περνάει η εικόνα και του «άβουλου – άλαλου»
πλάσματος.
Μπήκα στην «παρέα» του v-storm club η forum (ελεύθερα να το πει όπως θέλει ο καθένας ) μια μέρα στα μέσα Σεπτέμβρη του 2010 ,
τότε που απέκτησα και την Χιονούλα μου.
Έμαθα για την συγκέντρωση των Βολιωτών κάθε Τετάρτη για καφέ, και με χαρά αποφάσισα, και με δεχτήκαν και τα παιδιά, να
μετέχω, και να «δαπανώ» 1 - 1,5 ώρα από την Εβδομαδιαίο χρόνο μου , στο να βρίσκω ΦΙΛΟΥΣ και να μιλάμε «περί Ανέμων και
Υδάτων».
Πιστέψτε με , δεν είναι εύκολο σε οικογενειάρχη με 2 παιδιά , (άλλοι έχουν 3-4 τέκνα) , όπως είμαι εγώ, να δαπανά χρόνο σε
δραστηριότητες πέρα από την καθημερινότητα και της υποχρεώσεις της ζωής.
Δεν έχω ωράριο εργασίας , γιατί είμαι Ελεύθερος Επαγγελματίας , ξεκινώντας την μέρα μου στις 7:00 πρωί και σταματώντας όποτε πλέον
δεν μπορώ να συνεχίσω, όμως έχω βρει χρόνο για τον Βολιώτικο Εβδομαδιαίο Καφέ της Παρέας .
Δεν θα μπω στην λογική της παρουσίας – απουσίας δικαιολογημένης η μη γιατί σε τελική ανάλυση όλοι μας μπορεί σε δεδομένες στιγμές
να μην μπορούμε ρε αδελφέ ή να μην γουστάρουμε , για οποιονδήποτε λόγο.
ΣΕΒΑΣΤΟ!!!!!!!!
Όλο αυτό τον καιρό , με βροχή η μη , με υποχρεώσεις των παιδιών η μη ,κάθε Τετάρτη είμαι εκεί , γιατί βρε αδελφέ
ΓΟΥΣΤΑΡΩ την ΠΑΡΕΑ . ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!!
Τους 2 αυτούς μήνες , κάποιοι χωρίς να με ξέρουν μου άνοιξαν το σπίτι τους, με βάλαν στην παρέα , και θέλησαν να περάσουν χρόνο
μαζί μου αν και πριν από το Σεπτέμβριο τους ήμουν ένας άγνωστος.
ΤΥΧΑΙΟ ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!! (να χρησιμοποιήσω και μια έκφραση τον ημερών μας )
Έτσι ξεκινούν οι Φιλίες που στηρίζονται σε σταθερές βάσεις και που στο μέλλον πέρα από τον χαβαλέ και το γέλιο, μπορεί να χρειαστεί
να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον.
Όμως μιας και από την πρώτη μέρα της συνάντηση μου με τους Βολιώτες έγινα μάρτυρας διαφωνιών που έχουν σχέση με club η forum
και διάφορες άλλες «τοπικού» χαρακτήρα.
Δεν με αντιπροσωπεύουν οι διαφωνίες ή οι συμφωνίες .
Είμαι εδώ για την ΠΑΡΕΑ και την «τρέλα» που φέρουμε ο καθένας ανάλογα την ηλικία του .
Έρχομαι στο καφέ για την «μαλακία» της 1 - 1,5 ώρας.
Έρχομαι στο καφέ για την παρέα .
Έρχομαι στο καφέ και για πολλούς άλλους λόγους ………………..
Αλλά εάν για οποιοδήποτε λόγο σταματήσω να νιώθω «άνετα» στο Βολιώτικο Εβδομαδιαίο Καφέ της Παρέα, θα σας το πω, και θα
σταματήσω να συμμετέχω=(παίρνω μέρος – συμπράττω – μετέχω μαζί με άλλους σε κάτι).
Δεν θέλω να σας κουράσω περισσότερο , αλλά θεωρώ χαρά μου να συμμετέχω………….
Εσείς οι παλαιότεροι ας δώσετε το «καλό παράδειγμα» σε μας τους «νεώτερους» μέσα από την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Φιλικά Νίκος
|
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Νοε 11 2010, 18:21 | |
| - Nigoutsi (Nikos) έγραψε:
- Μήπως αλλάξαμε μέρα,ώρα και μέρος συνάντησης?
Κατέβηκα σήμερα για καφέ 1900 στο Drops και ήταν μόλις 3 άτομα. Δικαιολογημένος ή αδικαιολογήτως, συγνώμη που θα το πω, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ουτε μερα ουτε ωρα αλλα ουτε και μερος εχει αλαξει ο καφες μας. το οτι δεν ειχαμε απαρτια στον καφε δεν σημενει κατι αλλα ουτε και ειναι και απαραδεκτο. ανθρωποι ειμαστε και παντα θα τυχενει κατι που θα μας χαλαει το προγραμμα. το αν ειναι απαραδεκτο η οχι ειναι καθενος προσωπικη γνωμη....... |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Νοε 11 2010, 18:59 | |
| - ARIWNAS έγραψε:
- Εσείς οι παλαιότεροι ας δώσετε το «καλό παράδειγμα» σε μας τους «νεώτερους» μέσα από την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Φιλικά Νίκος Νίκο βάλε 1,5 χρόνο..Υπολόγισε τις Τετάρτες και αφαίρεσε 10.. Σε τόσες δεν έχω έρθει.. Πόσο πιο καλό παράδειγμα να δώσω ?? Αν κάποιοι πικραθήκατε από τη ΜΗ-Απαρτία από τη μία με στεναχωρεί η γρήγορη έκβαση απόφασης (το διαλύσαμε) και απο την άλλη με χαροποιεί γιατί αποδεικνύεται πως νοιάζεστε για την όλη φάση.. Προβληματίζεστε και αυτό δείχνει ανθρώπους που γουστάρουν ΝίκοΒόλοςΣτρομ δεν παρεξηγούμαι έτσι εύκολα..Θέλει προσπάθεια !! Καύλα = μου αρέσει κάτι πολύ στην αργκό.. Και εμένα μου αρέσει πολύ η όλη αυτή φάση του καφέ,των εκδρομών κτλ κτλ.. chill out..Την πλάκα μας κάνουμε εδώ μέσα Λεφτά δεν βγάζουμε και κεφάλια δεν παίρνουμε για τπτ και για κανέναν λόγο Την επόμενη Τετάρτη θα είμαστε κανονικά πιστεύω όλοι χωρίς απρόοπτα Φιλικά _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Νοε 11 2010, 19:24 | |
| - Nigoutsi (Nikos) έγραψε:
- Μήπως αλλάξαμε μέρα,ώρα και μέρος συνάντησης?
Κατέβηκα σήμερα για καφέ 1900 στο Drops και ήταν μόλις 3 άτομα. Δικαιολογημένος ή αδικαιολογήτως, συγνώμη που θα το πω, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. - Nigoutsi (Nikos) έγραψε:
- Σταθάκο μου, αναφέρθηκα στην εικόνα και όχι για να κρατήσω απουσίες-παρουσίες
και οι απόντες να φέρουν χαρτί από γιατρό για να τις δικαιολογήσουν. Ούτως ή άλλως, δεν έχω τέτοιο ρόλο ούτε τον επιθυμώ. Αλλά ως παλιότερος σήμερα από τους 2-3 παρευρισκόμενους, όφειλα να το σχολιάσω, διότι η εικόνα ήταν αποθαρρυντική και απογοητευτική.
Επαναλαμβάνω, σχολίασα την δεδομένη εικόνα, ως όφειλα. Την άποψή μου είπα μετά από σκέψη και την κρατάω. Δεν θα μπω σε καμία αντιπαράθεση και με κανένα. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Και για να το κάνω πενηνταράκια, εξέφρασα τα λόγια αυτά για Αφύπνιση. Μιας και άνοιξα εγώ το θέμα οφείλω και να το κλείσω. Καλή συνέχεια σε όλους και καλή δύναμη. |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Παρ Νοε 12 2010, 09:19 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- ARIWNAS έγραψε:
- Εσείς οι παλαιότεροι ας δώσετε το «καλό παράδειγμα» σε μας τους «νεώτερους» μέσα από την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Φιλικά Νίκος Νίκο βάλε 1,5 χρόνο..Υπολόγισε τις Τετάρτες και αφαίρεσε 10.. Σε τόσες δεν έχω έρθει.. Πόσο πιο καλό παράδειγμα να δώσω ?? Αν κάποιοι πικραθήκατε από τη ΜΗ-Απαρτία από τη μία με στεναχωρεί η γρήγορη έκβαση απόφασης (το διαλύσαμε) και απο την άλλη με χαροποιεί γιατί αποδεικνύεται πως νοιάζεστε για την όλη φάση.. Προβληματίζεστε και αυτό δείχνει ανθρώπους που γουστάρουν
ΝίκοΒόλοςΣτρομ δεν παρεξηγούμαι έτσι εύκολα..Θέλει προσπάθεια !! Καύλα = μου αρέσει κάτι πολύ στην αργκό..
Και εμένα μου αρέσει πολύ η όλη αυτή φάση του καφέ,των εκδρομών κτλ κτλ..
chill out..Την πλάκα μας κάνουμε εδώ μέσα Λεφτά δεν βγάζουμε και κεφάλια δεν παίρνουμε για τπτ και για κανέναν λόγο Την επόμενη Τετάρτη θα είμαστε κανονικά πιστεύω όλοι χωρίς απρόοπτα
Φιλικά
Φίλε Στράτο , κανείς δεν βγάζει καμία ετυμηγορία, και σε τελική ανάλυση ποίος είμαι εγώ που θα το κάνω ????????? Δεν πικραίνομαι τόσο εύκολα φίλε μου Απλά Προβληματισμός υπάρχει από μέρος μου………. και σε τελική ανάλυση είπα της σκέψης μου , που νομίζω έχει δικαίωμα κάθε μέλος του forum να εκφράζει ελεύθερα……… Για να κλείσω το θέμα και εγώ Ο ΚΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DROPS ……..1,5 χρόνος χ 52 καφέδες ανά χρόνο = 78 Απουσίες 10 / 78 * 100 = 12,82 % Πάνω από το 10 % (με τον κηδεμόνα σου την ΤΕΤΑΡΤΗ) ΤΥΧΑΙΟ ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!! Φιλικά Νίκος |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Παρ Νοε 12 2010, 10:09 | |
| _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 15:22 | |
| Αύριο θα τον πιούμε τον καφέ ή θα μας φάνε λάχανο τους ασπρούληδες οι αναρχικοί ?? Τετάρτη 17 Νοέμβρη γαρρρρρ..!!! Εχω πάνω και ελληνικές σημαιούλες.. Αν γίνουν επεισόδια (που λογικά θα γίνουν) το πρωί είμαστε ΟΚ για το απόγευμα.. Αν κρατήσουν όλη μέρα τον ΕΟΡΤΑΣΜΟ του Πολυτεχνείου και της πτώσης της Χούντας αλλά και το συλλαλητήριο για τον άδικο χαμό του Γρηγορόπουλου (όλα αύριο ρε γμτ..) τότε μας βλέπω να τον μεταφέρουμε.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
butcher
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 15:36 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Αύριο θα τον πιούμε τον καφέ ή θα μας φάνε λάχανο τους ασπρούληδες οι αναρχικοί ??
Τετάρτη 17 Νοέμβρη γαρρρρρ..!!!
Εχω πάνω και ελληνικές σημαιούλες..
Αν γίνουν επεισόδια (που λογικά θα γίνουν) το πρωί είμαστε ΟΚ για το απόγευμα.. Αν κρατήσουν όλη μέρα τον ΕΟΡΤΑΣΜΟ του Πολυτεχνείου και της πτώσης της Χούντας αλλά και το συλλαλητήριο για τον άδικο χαμό του Γρηγορόπουλου (όλα αύριο ρε γμτ..) τότε μας βλέπω να τον μεταφέρουμε.. Τελικα θα πιουμε το καφεδακι μας αυριο ??? Ακουσα στο ραδιο πως εχει πορεια αυριο στις 18:00. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 16:20 | |
| Θα κατέβεις εαν είναι ΕΣΥ , ο KARA , o ARIWNAS , o XRISTOFOROS και ο Tha για αναγνωριστική.. Αν όλα είναι καλά θα κατέβουν και οι υπόλοιποι Μαύροι - Μπλέ - Ασημί κτλ κτλ.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 16:23 | |
| |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 16:28 | |
| |
|
| |
z0rbas Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Βόλος-Λάρισα- ΒΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 18:18 | |
| |
|
| |
tha Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 18:32 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Θα κατέβεις εαν είναι ΕΣΥ , ο KARA , o ARIWNAS , o XRISTOFOROS και ο Tha για αναγνωριστική..
Αν όλα είναι καλά θα κατέβουν και οι υπόλοιποι Μαύροι - Μπλέ - Ασημί κτλ κτλ.. Οπωσδήποτε........ θα ταιριάξουμε και τα άσπρα κράνη μας με μαύρες στολές..... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 20:42 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Θα κατέβεις εαν είναι ΕΣΥ , ο KARA , o ARIWNAS , o XRISTOFOROS και ο Tha για αναγνωριστική..
Αν όλα είναι καλά θα κατέβουν και οι υπόλοιποι Μαύροι - Μπλέ - Ασημί κτλ κτλ.. Εγώ επειδή έχω και πρόσφατο ένα θεματάκι με τσαμπουκάδες...........το σκέφτομαι λιγάκι να πώ την αλήθεια Μήπως για να είμαστε σίγουροι να αλλάξουμε μέρος συνάντησης ΜΟΝΟ για αυτή την Τετάρτη. Προτείνω την καφετέρια ΙΣΑΛΟΣ η οποία είναι λίγα μέτρα μακριά από το DROPS και πιο συγκεκριμένα δίπλα ακριβώς στο Υδραγωγείο ( στον χώρο του Αναύρου).Έχει πολύ χώρο για να βάλουμε τις μηχανές μπροστά στην καφετέρια,δίπλα στην Θάλασσα και με καλό καφέ. Τί λέτε |
|
| |
STRO MAN Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 21:25 | |
| μεσα, χρεωνομαι οπλισμο φοραω δερματινο και παμε για ξυλο! |
|
| |
butcher
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 23:00 | |
| και εγω μεσα ειμαι για τον ισαλο που εχει και χωρο και θα εχουμε και "ησυχια". σιγουρα ομως θα παμε εκει ??? την ιδια ωρα ??? |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 23:03 | |
| ρε λαμογια αυτο ηθελα να κανω και εγω τωρα να σας προτεινω αλο μερος για τον καφε. καλο μου αουγετε ο ισαλος σαν μερος. δεν θα φενωντε και οι μιχανες μας. εγω εμαι μεσα παντος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 23:17 | |
| - butcher έγραψε:
- και εγω μεσα ειμαι για τον ισαλο που εχει και χωρο και θα εχουμε και "ησυχια".
σιγουρα ομως θα παμε εκει ??? την ιδια ωρα ??? Η ώρα αδερφέ η ίδια παραμένει όπου και να πάμε. Το θέμα είναι αν θα αλλάξουμε μέρος.Άς περιμένουμε και τους υπόλοιπους και βλέπωντας και κάνοντας...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την KARA στις Τρι Νοε 16 2010, 23:19, 1 φορά |
|
| |
butcher
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Νοε 16 2010, 23:18 | |
| θα μιλησουμε αυριο γυρω στις 15:00. καληνυχτα. |
|
| |
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Νοε 17 2010, 00:11 | |
| Παιδες και εγω μεσα για ισαλο!!!ειναι μια χαρα σε αποσταση ασφαλειας!!!καλητερα να πιουμε ενα καφεδακι με την ησυχια μας παρα να προκαλεσουμε την τυχη μας!!!εαν παλι δεν θελετε εγω δεν το ρισκαρω!!! |
|
| |
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Νοε 17 2010, 00:27 | |
| Επειδη του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε.Εγω θα κατεβω μονο αν παμε μακρια απο τις φασαριες.Οποτε προτεινετε και αποφασιστε που και θα τα ξαναπουμε!Εγω λεω για καμοια Αγχιαλο ετσι για αλλαγη! |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Νοε 17 2010, 00:43 | |
| Κοτεύουμε να κατέβουμε πορεία???? Μην φοβού ρεεεεεε! Δικοί μου είναι οι ατσίδες. Τι θα γίνει άμα πέσει και καμιά μολότοφ και κανένα δακρυγόνο....Ίσα-ίσα που θα ζεσταθεί η ατμόσφαιρα.
Πλάκα-πλάκα, πάμε κάπου αλλού γιατί ετοιμάζεται χοντρό παιχνίδι. Η μάνα του χέστη δεν κλαίει ποτέ.... Ίσαλος +1 και από μένα. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Νοε 17 2010, 12:16 | |
| Ρε κότες..Ρε αναρχικοί του κ@λου..Ρε μηχανόβιοι της πλάκας.. Τί είναι αυτά που λέτε να αλλάξουμε μέρος ??? Δε ντρέπεστε ?? +1 για Ισαλο.. Υ.Γ. Γιατί και η δικιά μου μάνα δεν έκλαψε ΠΟΤΕ !!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
| Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers | |
|