| Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Κυρ Σεπ 19 2010, 20:54 | |
| Γεια σου Πάνο, καλώς μας ήρθες...φυσικά και θα σε δεχτούμε στη παρέα μας, Τη Τετάρτη αν δεν έχεις δουλίτσα θα είμαστε στο Drops στη παραλία μετά τις 7 το απόγευμα να γνωριστείς και με τα άλλα μέλη της Λέσχης/Forum |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Κυρ Σεπ 19 2010, 21:09 | |
| - panoszan έγραψε:
- ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.
Από Ευξεινούπολη περνάω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ γιατί δουλεύω στο Αιολικό Πάρκο στην Ανάβρα..!!! Καλώς ήρθες και αν μας επισκεφτείς μπορείς να μιλήσεις με το μέλος STATHIS που είναι επίσης από Αλμυρό ώστε να έρθετε μαζί.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Σεπ 22 2010, 11:58 | |
| Σήμερα όπως και κάθε Τετάρτη ο καφές μας θα γίνετε στο καφέ Drops στην παραλία του Βόλου.. Κάθε φορά πριν τον καφέ θα υπάρχει ανακοίνωση in case of αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή (κακοκαιρία πχ. ή βόλτα Τετάρτης) Οπότε μέχρι νεοτέρας ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 19.00 στην παραλία του Βόλου στο καφέ DROPSαπό εδώ και πέρα όπως και την περίοδο Ιανουάριος 2010 - Ιούνιος 2010 το συγκεκριμένο καφέ θα είναι ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Σεπ 22 2010, 12:10 | |
| Σήμερα όπως και κάθε Τετάρτη ο καφές μας θα γίνετε στο καφέ Drops στην παραλία του Βόλου.. Κάθε φορά πριν τον καφέ θα υπάρχει ανακοίνωση in case of αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή (κακοκαιρία πχ. ή βόλτα Τετάρτης)
Οπότε μέχρι νεοτέρας
ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 19.00 στην παραλία του Βόλου στο καφέ DROPS
από εδώ και πέρα όπως και την περίοδο Ιανουάριος 2010 - Ιούνιος 2010 ????????????????????
το συγκεκριμένο καφέ θα είναι ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Σεπ 22 2010, 13:41 | |
| Aπό τον Δεκέμβριο του '09 έχει γίνει το Drops ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΕΚΙ μας.. Εχεις δίκιο..δεν είναι Ιανουάριος του '10 είναι Δεκέμβρης του '09..!!!!!! Από τον Ιούνιο του '09 μέχρι τον Δεκέμβρη του '09 περίπου συναντιόμασταν μία στο Blue Lagoon (λόγω καλοκαιριού) λίγο μετά στον Μύρτιλλο κτλ κτλ.. Απλά από τον Δεκέμβρη του '10 το Drops είναι στάνταρ μέρος υποδοχής Νέων Μελών αλλά και παλαιών μελών.. Τα καλοκαίρια έχουμε την τάση επειδή είμαστε και κολυμβητές να ρίχνουμε μια βουτιά στις Αλυκές και να ρουφάμε όλοι μαζί το φραπεδάκι μας ή φρέντο εσπρέσσο για τους ΤΡΕΝΤΥ !!! Οπότε Σεπτέμβριο με Ιούνιο περίπου είμαστε στο Drops και από Ιούλιο - Αύγουστο (2η χρονιά φέτος) την πέφτουμε Αλυκές.. Αυτά από ιστορία !!! Αντε άντε από εδώ άρχισε η μάθηση.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
NAXOS
Τόπος : ΝΑΞΟΣ Registration date : 10/07/2009
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Σεπ 22 2010, 14:35 | |
| Παίδες καλησπέρα. Σήμερα θα είμαι στον καφέ 19.30 με 19.40 λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Αν αργήσω φάτε. |
|
| |
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Σεπ 22 2010, 15:31 | |
| θα κατεβω με ενα καινουριο φιλο για την παρεα!see you there.......... |
|
| |
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Σεπ 22 2010, 16:57 | |
| Εγω οπως και καθε τεταρτη θα ερθω τελευταιος λογω δουλειας οπως ξερετε οι περισσοτεροι!τι να κανω αυτα εχει η ζωη!!! |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Δευ Σεπ 27 2010, 13:53 | |
| ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ DROPS ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ στις 19.00 (δίπλα από το Πανεπιστήμιο) Be There !!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Δευ Σεπ 27 2010, 21:08 | |
| |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Σεπ 29 2010, 11:39 | |
| καλημερουδια παλιο ρεμαλια!!!! Θα ειμαι λιιιιγο καθηστερειμενος σημερα λογο εκτακτης δουλιας...... |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Σεπ 29 2010, 12:55 | |
| Λογικά παρών, (χωρις τον Αρίωνα) Μετα καφεδακια ΔΙΚΑ ΜΟΥ |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Σεπ 29 2010, 13:24 | |
| τελικα στην ωρα μου θα ειμαι...... |
|
| |
jamescook Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Σεπ 29 2010, 14:28 | |
| |
|
| |
NAXOS
Τόπος : ΝΑΞΟΣ Registration date : 10/07/2009
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Σεπ 29 2010, 14:39 | |
| Άιλ μπι δέαρ.Ση γιού γκάιζ. |
|
| |
panoszan
Ηλικία : 49 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Σεπ 29 2010, 15:00 | |
| θα ειμαι παρων σημερα παιδια και ελπιζω να μην βρεξει γιατι θα ερθω με το μαναρι μου. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τρι Οκτ 05 2010, 22:47 | |
| Αύριο λόγω του πολέμου θα απουσιάζω από τον καφέ. Εάν προκύψει τίποτα |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Οκτ 06 2010, 00:00 | |
| Φυλάτε τους αιθέρες μας Greek Αετοί !! Αύριο λόγο Παρμενίωνα θα βαρέσουν οι σειρήνες της πολιτικής άμυνας κατά τις 11 ?? Ρε πόσο πίσω είμαστε γμτ.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Οκτ 06 2010, 13:51 | |
| Σήμερα θα απουσιάζω λόγω υγείας.... Λίγη καταροή, δέκατα και πονοκέφαλο...με τα depon την βγάζω... Επομένως δεν θα έρθω μην σας κολήσω κιόλας (μερικοί έχετε και παιδιά). See you soon... |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Οκτ 06 2010, 13:54 | |
| Είναι αυτός ο κ@λόκαιρος που σε ρίχνει στο κρεβάτι γμτ.. Εσένα τουλάχιστον σε έριξε μόνο σου ή με καμμιά κοπελίτσα Νίκο ?? Στην εκδρομούλα κοίτα να είσαι υγιής λέμε..(δήλωσε και συμμετοχή εεε..) _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
Nigoutsi (Nikos) Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Οκτ 06 2010, 14:25 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Είναι αυτός ο κ@λόκαιρος που σε ρίχνει στο κρεβάτι γμτ..
Εσένα τουλάχιστον σε έριξε μόνο σου ή με καμμιά κοπελίτσα Νίκο ??
Στην εκδρομούλα κοίτα να είσαι υγιής λέμε..(δήλωσε και συμμετοχή εεε..) Όταν είμαι άρρωστος δεν θέλω κανένα πλάι μου...έχω κακή ψυχολογία. Τώρα για το ΣΚ, πρώτα ο Θεός και αν είμαι καλά, κατα πάσα πιθανότητα θα βρίσκομαι Θεσ/νίκη λόγω της έκθεσης [24η INFOSYSTEM και 16ο Συνέδριο Εφαρμογών Πληροφορικής]. Επομένως, σας εύχομαι να περάσετε τέλεια στην εκδρομή και τα μάτια σας 1014!!! |
|
| |
N_I_K_O_L_A_S
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Οκτ 06 2010, 14:36 | |
| Παιδιά εάν πάει έτσι ο καιρός , με βρόχα, δεν με βλέπω να έρχομαι στον καφέ μας. Μην κρυώσουμε κιόλας. Θα δούμε παντως. Για την Κυριακή εαν το θέλει ο καιρός , δεν βρέχει , ναι αλλίως σπίτι με τζακάκι.......... |
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Οκτ 06 2010, 23:34 | |
| Εμένα χθες μου είπατε για το Ντροπ καφέ στις 7 μ.μ. πήγα και δεν βρήκα κανέναν σας.Άντε τώρα να σας γνωρίσω στην επόμενη συνάντηση. |
|
| |
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Οκτ 06 2010, 23:37 | |
| Η Συνάντηση γίνεται κάθε Τετάρτη στο Drops δίπλα από το Πανεπιστήμιο στη παραλία του Βόλου, ίσως έγινε παρερμηνεία liako...Μη σκιάζεσαι όμως τα παιδιά που είναι αυτή τη στιγμή Βόλο θα σε καθοδηγήσουν καλά!!!! |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 07 2010, 08:57 | |
| - liakosvol έγραψε:
- Εμένα χθες μου είπατε για το Ντροπ καφέ στις 7 μ.μ. πήγα και δεν βρήκα κανέναν σας.Άντε τώρα να σας γνωρίσω στην επόμενη συνάντηση.
δεν μας ειδες??????????????????? βεβαια αργεισαμε λιγακι........ |
|
| |
| Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers | |
|