| Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Οκτ 21 2009, 13:59 | |
| παιδια με τα λυπης μου σας λεω οτι δεν θα μπωρεσω να ερθω μαζι ας σημερα γιατι εχει προκηπσει δουλια στο μαγαζι που πρεπει να τελειωσει σημερα γαμτ............ καλα να περασετε κα βγαλτε και καμια φωτο να δω και εγω...................... |
|
| |
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Οκτ 21 2009, 14:50 | |
| |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Οκτ 21 2009, 15:09 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Οκτ 21 2009, 17:44 | |
| - voliotis έγραψε:
- πρεπει να κανετε εσθητη την παρουσια σας στην λαρισα για να καταλαβουν οτι εσκσαν μιτη οι v.v stromers
Λοιπόν.. Πήγαμε και ήρθαμε Λάρισα τελικά 130χλμ πάνε-έλα.. Καλά ήταν.. Γνωριστήκαμε και οδηγικά με τα παιδιά Spigi NAXOS Nasos KARA Et moi Γυρίσαμε ασφαλείς πάνω απόλα χωρίς κανένα πρόβλημα,το σημαντικότερο.. Οσοι δεν ήρθανε Βολιώτες και Λαρισαίοι νομίζω πως χάσανε γιατί η παρέα ξέρει να περνάει καλά !!! Στο επανιδείν προς όλους.. Υ.Γ. Παρόλο που κάναμε 130χλμ να πάμε Λάρισα,να υπενθυμίσω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ Λαρισαίος φίλος δεν μας τίμησε με την παρουσία του.. Μέχρι την επόμενη φορά That's all folks :albino: Πάω να φάω τη φασολάδα μου τώρα να ζεστάνουμε κοκκαλάκι !!!_________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Τετ Οκτ 21 2009, 23:27 | |
| Ο καιρός ήταν καλός, η σοκολάτα τέλεια...κάναμε και τα ψώνια μας(τουλάχιστον εγώ... ) την επόμενη φορά παμε για τα διπλάσια χλμ |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 09:13 | |
| Οσοι δεν ήρθανε Βολιώτες και Λαρισαίοι νομίζω πως χάσανε γιατί η παρέα ξέρει να περνάει καλά !!! Στο επανιδείν προς όλους και γιατι μας την λες ρε φιλε που δεν μπωρεσα?????????????????? για να φανταστεις εκατσα και κσεπακεταρεισα ολον τον εκσοπλισμο για να ειμαι κομπλε στην βολτα...... τι να κανουμε αυτη την φορα δεν................................................. βγαλατε κανενα προγραμα για μπλουζακια,αυτοκολιτα, καιμια βολτα την κυριακη????????????????????????????? για πες για πες????? spigi τι αγωρες εκανες???????????????? |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 11:05 | |
| Βρε δε λες πάλι καλά που από τότε που αρχίσαμε να συναντιόμαστε σε βάλαμε στο τρυπάκι και πας κάθε πρωί με τη μηχανή στη δουλειά ?? Και σήμερα πάλι με τη μηχανή πήγες,σε είδα εγώ.. ΒλαχοΒολιώτη με τη μαντίλα στο πρόσωπο !!!!!! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 12:20 | |
| |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 15:43 | |
| Παίδες καλησπέρα,
σας άνοιξα ένα τόπικ για την περιοχή της Μαγνησίας....οργανωθείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!
διαλέξτε και ένα άτομο απο την παρέα σας για συντονιστή παρακαλώ.....
ευχαριστώ _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 16:17 | |
| [quote="V.Stratos"].................. κάναμε 130χλμ να πάμε Λάρισα,να υπενθυμίσω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ Λαρισαίος φίλος δεν μας τίμησε με την παρουσία του............/quote]
τελικά κύλησε ο τσετσερης αλλά δεν βρήκε το καπάκι!! είχες δεν είχες ρε κάθαρμα βολιώτη την πάτωσες την παροιμία μου!!!!!!! |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 17:23 | |
| Προτείνω για συντονιστή το v.strato, μιας και χθες στον καφέ εξέφρασε την επιθυμία να γίνει και μέλος της Λέσχης... |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 17:32 | |
| [quote="spigi"]Προτείνω για συντονιστή το v.strato............... ενα ΟΧΙ απο εμενα γιατι με βλεπω απο την ενοτητα!!!!!!!!!! |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 17:42 | |
| |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 18:02 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 19:13 | |
| @Ιοάρμα (φίλτατος Κώστας δλδ) Eσύ σκώληκα ετοιμάσου γιατί λέμε μπας και κατέβουμε καμμιά βόλτα προς τα κάτω.. Προς το παρόν.. Ευχαριστούμε κι από εδώ Μορφέα για την κίνηση αυτή.. Πιστεύω την Τετάρτη να βγάλουμε ομόφωνα έναν συντονιστή στον καφέ _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 19:31 | |
| ολε ολε ολε ολε ολε ολε ολε νασο πες αλευρι το αυτοκολιτο σε γειρευει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ μολις παρελευα φιλε μου...............παρε τηλ οταν μπορεσεις |
|
| |
nasos
Registration date : 24/01/2008
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 22:00 | |
| |
|
| |
nasos
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Πεμ Οκτ 22 2009, 22:04 | |
| gia sintonistei v-strato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! psifos empistosinis!!!!!! |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Παρ Οκτ 23 2009, 08:58 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Παρ Οκτ 23 2009, 10:48 | |
| Τέρμα η πλάκα τώρα εεεεεε.. Θα μου μιλάτε με σεβασμό Φιλαράκια σας αφήνω για το Σ/Κ,ανεβαίνω Σαλόνικα για γάμο και θα τα πούμε από Δευτέρα !!! Καλό Σ/Κ σε όλους λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Παρ Οκτ 23 2009, 11:07 | |
| Μάλιστα κύριε Συντονιστη... Και εγώ σας αφήνω, πάω Καρπενήσι με τη Λέσχη αλλά από αύριο...βέβαια λόγω καιρού θα είναι αυτοκινητοπομπή...κριμα.... |
|
| |
voliotis Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Παρ Οκτ 23 2009, 12:44 | |
| πικρα με τον κολοκαιρο.................. να εχετε καλο δρωμο και να ερθετε με το καλο πισω.............. εγω θα ειμαι παρον το σ/κ οπιος θελει το τιλ μου το εχει ας παρει τηλ......... α να μη το κσεχασω πετειχα στον δρομο πριν απο λιγο και ενα παλικαρη που ειχε ερθει και στην πρωτη πρωτη μας μαζοκση που ειχε γεινει. τον ενειμερωσα για τα καθεκαστα και ειπε οτι θα κσεκινεισει να ερχετε και αυτος καθε τεταρτη πλεον. αντε να μεγαλωνει η παρεα των v.v stromer |
|
| |
NAXOS
Τόπος : ΝΑΞΟΣ Registration date : 10/07/2009
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Παρ Οκτ 23 2009, 18:50 | |
| |
|
| |
nasos
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Παρ Οκτ 23 2009, 20:01 | |
| kaloforemena ta mployzakia!!!!!!!!!!! ante na mazeyomaste lemeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers Παρ Οκτ 23 2009, 23:42 | |
| |
|
| |
| Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers | |
|