Φιλε MILT, με το καλο να ορισεις, και κανε μια ερωτηση στον lord γιατι νομιζω οτι θα κατεβει και αυτος, Οπως και να ερθεις καλα θα περασεις σιγουρα, και σας περιμενω στα Χανια αν δεν καταφερω να ερθω εγω
Rory moderator
Ακόμη δεν πήγε στο σπίτι του ο big tzo ρε παιδες ή εννοείτε πως είναι κρεβατομένος στο σπίτι του?
ειμαι μέσα για καφεδάκι αλλά αν ο bιg τζο είναι ακόμη μέσα ή σπίτι κρεβατομένος νομίζω να προσαρμοστούμε ανάλογα. Να κάνουμε και παρέα στον αγαπητό μας συμφορουμιτη.
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Λοιπον παιδες τωρα μιλησα με Big Tzo και θα ερθει απο Μυθο γιατι τον βολευει καλυτερα αφου τωρα μενει στο πατρικο του και ειναι κοντα. Οποτε τα λεμε κατα τις 19:00 -> "ΜΥΘΟΣ"
Rory moderator
τι να πω.....οτι ΠΟΝΑΩ και οτι δεν τρωω τιποτα εδω και 9 μερες μονο νερο και κατι σαν μιλκο που εχει λεει βιταμινες αλλα κοντεβω να ξερασω!.....οτι θα χασω ολο το feast των χριστουγεννων γιατι απλα δεν πειναω.....χαλια ειμαι....και εκτος αυτου......δεν μπορω να καβαλισω και την ΣΟΥΖΙ για ΜΑΛΛΟΝ 2 με 3 μηνες.... τι να ξυπνησω λιπον.......εγω δεν κοιμαμαι....this is reality!
TONI-G
τι να πω.....οτι ΠΟΝΑΩ και οτι δεν τρωω τιποτα εδω και 9 μερες μονο νερο και κατι σαν μιλκο που εχει λεει βιταμινες αλλα κοντεβω να ξερασω!.....οτι θα χασω ολο το feast των χριστουγεννων γιατι απλα δεν πειναω.....χαλια ειμαι....και εκτος αυτου......δεν μπορω να καβαλισω και την ΣΟΥΖΙ για ΜΑΛΛΟΝ 2 με 3 μηνες.... τι να ξυπνησω λιπον.......εγω δεν κοιμαμαι....this is reality!