sas xereto olous eimai kenourio melos!! xerome pou eimai mazisas matheno mesa apo esas..... meno xania kai elpizo sintoma na sas sinantiso!! elpizo authn thn kuriakh otan tha matho pou tha pame
Καλώς ήρθες Φίλε
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
sas xereto olous eimai kenourio melos!! xerome pou eimai mazisas matheno mesa apo esas..... meno xania kai elpizo sintoma na sas sinantiso!! elpizo authn thn kuriakh otan tha matho pou tha pame
Rory moderator
εγω αυριο θα μπω ηρακλειο για ζαρο ή δροσιά ή οπου αλλου με βγαλει ο δρομος. θα μπω με το αμαξι αρα δε θα φοβουμε το καιρο γιαννη αυριο τι ωρα θα τελειωσει η γυναικα σου απο τη παρελαση;
dimitrisv έγραψε:
Παντως οποιος μεινει επαε λεμε για καφεδακι εμεις οι φοβιτσιαρηδες το νερο...
μητσο δε παιρνεις αμαξι και γυναικα και να παμε βολτα;
Big_Tzo έγραψε:
θα παει κανεις με αμαξι???γιατι στο ποσειδων δειχνει βροχα...
μεγαλε γιωργο δε παιρνεις τη φορνταρα να ερθεις;
μετα αν μας βγαζει η ωρα παμε και για το καφε της τεταρτης στο μυθος, ετσα να δουμε και αυτους που δε μπορουν να ερθουν ή εχουν αλλες υποχρεωσεις.
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
την ασυνενοησία την δημιουργεί η δική σου ανοησία γιατί γράφεις που γράφεις στον ΚΑΦΕ της τετάρτης, ενώ όλοι μιλάμε για εκδρομή, εμ δεν οιτάς και την εκδρομικη μας ατζεντα!! Πάρε
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Bροχη σημερα αλλα δεν μασαμε , βρηκα τον φιλο μου με το ΖΧ 10 καναμε ενα βολταρακι μεχρι την Παλαιοχωρα και μετα στο καστελι για καφεδακι ...............
:drunken:
κατα αλλα ολα ηταν ωραια. το μερος, το μοναστηρι, η ταβερνα, η διαδρομη, η ομιχλη, ο καφες στο μυθος (αν και μας την εσπασε με τη κ...λομουσικη που ειχε) αλλα πανω απο ολα η ΠΑΡΕΑ
θεα απο τη ταβερνα ...
περισσοτερες και καλυτερες (ενα κινητο εχω και εγω ... τι να τραβηξει) απο το γιαννη (giatros)
α... και μια μπονους με τις μηχανες εξω απο το μοναστηρι
Giatros
Χαχαχα... θυμαμαι τις ποζες του Φιλιπππου στην δευτερη φωτο... κριμα που δεν ξεχωριζει. Φωτογραφιες τραβουσε ο Θανασης τις οποιες θα φροντισω να παρω τις επομενες μερες και να ανεβασω εδω. Αντε, και την επομενη φορα που θα τραβηξουμε φωτο σε εκεινο το σημειο να εχει γεμισει η εισοδος απο διτροχα θηρια....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Giatros στις Παρ Οκτ 30 2009, 09:06, 1 φορά