Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Ηλεκτρολογικά δαιμόνια κλπ ηλπ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
grdaemon1

Registration date : 02/12/2019

Ηλεκτρολογικά δαιμόνια κλπ ηλπ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ηλεκτρολογικά δαιμόνια κλπ ηλπ   Ηλεκτρολογικά δαιμόνια κλπ ηλπ Icon_minitimeΠαρ Νοε 08 2024, 13:55

To Vstrom μου DL 650 K5 κάνει διάφορα κουλά τελευταία. Η μπαταρία -δύο ετών Yuasa- έχει 12,7V τάση αλλά ξελιγώνεται με το παραμικρό και δεν παίρνει μπρος το μηχανάκι. Την αντικατέστησα με άλλη μεταχειρισμένη που είχα σπίτι και το μηχανακι αναβει-σβήνει-ξανανάβει κανονικά προς το παρόν αν και το ρελαντί μου φαίνεται χαμηλό. Αύριο το πρωί δεν ξέρω τι θά κάνει..Η ερώτηση μου είναι αν σας έχει συμβεί να σας αφήνει στον τόπο μπαταρία με Voltage 12+V. Μήπως δεδομένων των αυξημένων ετών και χλμ (188000Km) πρέπει να ελεγχθεί ανορθωτής ή πηνίο? Ενίοτε σε ημέρες βροχερές ή ακόμη και με αυξημένη υγρασία ξεκινά να δουλεύει με ένα κύλινδρο και μετά από λίγο διορθώνεται και δουλεύει κανονικά. Όσες φορές το έκανε το πήγα διαδοχικά σε ηλεκτρολόγο μοτοσυκλετών (δύο φορές στον Πειραιά και μία στην Μεταμόρφωση) και είτε άλλαξαν μπουζί είτε το καλώδιο-μπουζόπιπα. Υπάρχει λέτε περίπτωση να πρόκειται για θέμα που μπορεί να προκαλείται από ρύθμιση βαλβίδων? Προγραμμάτιζα να την πάω για ρύθμιση αυτές τις μέρες αλλά με την υποψία ότι μπορεί να χρειάζεται κάτι ακόμη πιο κοστοβόρο όπως ανορθωτή ή και πηνίο προβληματίζομαι μην μπω σε συνεργείο και μου βγει κανένα κουστούμι που δεν μπορώ να το υποστηρίξω..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
grdaemon1

Registration date : 02/12/2019

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ηλεκτρολογικά δαιμόνια κλπ ηλπ   Ηλεκτρολογικά δαιμόνια κλπ ηλπ Icon_minitimeΧθες στις 13:11

Βοηθάτε καλοί μου άνθρωποι Smile
tgrk

Registration date : 17/08/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ηλεκτρολογικά δαιμόνια κλπ ηλπ   Ηλεκτρολογικά δαιμόνια κλπ ηλπ Icon_minitimeΧθες στις 14:46

σιγουρα δεν φταινε οι βαλβιδες,
κατα σειρα μετρας τον ανορθωτη, αν ειναι χαλασμενος τον αλλαζεις
αν ειναι οκ , μετρας τα πηνια και πρατεις αναλογα
δλδ επισκευη η αντικατασταση

δεν βλεπω αλλον τροπο...
KAMOYSTAS

Registration date : 17/11/2016

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ηλεκτρολογικά δαιμόνια κλπ ηλπ   Ηλεκτρολογικά δαιμόνια κλπ ηλπ Icon_minitimeΧθες στις 20:28

100 τα 100 ειναι πηνια.
βρες ενα σετ πηνια με οσο το δυνατον λιγοτερα χιλιομετρα,
πληρωσε τα και παρτα.
μην περιμενεις να βρεις καποιο καλο με 50 ευρω....
σωστα και τιμια σε κατασταση και χιλιομετρα χουν 150-200 ευρω μεταχειρισμενα.
η καινουρια με 330 ευρω.

Ηλεκτρολογικά δαιμόνια κλπ ηλπ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ-ΑΝΑΒΑΤΗΣ :: Ηλεκτρικά-
Μετάβαση σε: