|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kojo Member
Τόπος : Αθήνα - Γέρακας . Registration date : 06/05/2013
| Θέμα: Πυροσβεστήρας . Πεμ Απρ 22 2021, 08:23 | |
| Με αφορμή ένα γεγονός που έτυχε να δω live χθες μου ήρθαν πάλι στο μυαλό σκέψεις και ανησυχίες που έχω χρόνια τώρα .
Μιλάμε για πυροσβεστήρα στη μηχανή , και την αμήχανη στιγμή που σου τύχει κάτι και βλέπεις την καλή σου να γίνεται λαμπάδα, και όχι πασχαλιάτικη ( χιούμορ λόγω ημερών ) .
Η σκέψη είναι για κάτι τέτοιο μικρό και πρακτικό .
http://www.fss-esp.com/index.html
Τι νομίζετε ?
|
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Πυροσβεστήρας . Πεμ Απρ 22 2021, 11:57 | |
| για την ποιότητα του και την κατασβεστική του δυνατότητα δεν έχω άποψη. πρακτικά, που θα το έχεις αυτό? κάτω από την σελα, μεσα στην βαλιτσα, πάνω σου, ...?? |
|
| |
MicAn Member
| Θέμα: Απ: Πυροσβεστήρας . Πεμ Απρ 22 2021, 12:05 | |
| Από άποψης βάρους, όγκου, συντήρησης, διάρκειας κατάσβεσης υπερτερεί ξεκάθαρα έναντι οποιασδήποτε άλλης συμβατικής λύσης που μπορεί να βάλεις στο μηχανάκι. Όμως, η κατασβεστική του ικανότητα είναι κάτι που όντως πρέπει να διερευνηθεί. |
|
| |
kojo Member
| Θέμα: Απ: Πυροσβεστήρας . Παρ Απρ 23 2021, 08:11 | |
| - mavras έγραψε:
- για την ποιότητα του και την κατασβεστική του δυνατότητα δεν έχω άποψη.
πρακτικά, που θα το έχεις αυτό? κάτω από την σελα, μεσα στην βαλιτσα, πάνω σου, ...?? Βαλίτσα ή toolbox . Ακόμα και στα κάγκελα με δεματικά γρήγορης απελευθερωσης κάπου διακριτικά . Δεν πίστευα ποτέ πως μπορεί να λαμπαδιάσει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ένα μηχανάκι . Και το τραγικό , να περνάνε αυτοκίνητα και να μην σταματάει κανείς . Αν και δεν ξέρω πόσοι από αυτούς είχαν πυροσβερστήρα . . . . |
|
| |
Hellas4x4
Ηλικία : 40 Τόπος : Παλλήνη, Αττικής Registration date : 09/01/2019
| Θέμα: Απ: Πυροσβεστήρας . Παρ Απρ 23 2021, 10:41 | |
| Ωραία ιδέα πάντως... Έχεις εικόνα για το κόστος;;; Είναι σημαντικό που κάνει και για ηλεκτρικά!!! |
|
| |
kojo Member
| Θέμα: Απ: Πυροσβεστήρας . Σαβ Απρ 24 2021, 02:27 | |
| - Hellas4x4 έγραψε:
- Ωραία ιδέα πάντως... Έχεις εικόνα για το κόστος;;;
Είναι σημαντικό που κάνει και για ηλεκτρικά!!! Περίπου 50 ευρώ ο fss50 , και έχει διάρκεια 10 χρόνια ημ. λήξης . |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Πυροσβεστήρας . Σαβ Απρ 24 2021, 12:22 | |
| - kojo έγραψε:
- mavras έγραψε:
- για την ποιότητα του και την κατασβεστική του δυνατότητα δεν έχω άποψη.
πρακτικά, που θα το έχεις αυτό? κάτω από την σελα, μεσα στην βαλιτσα, πάνω σου, ...?? Βαλίτσα ή toolbox . Ακόμα και στα κάγκελα με δεματικά γρήγορης απελευθερωσης κάπου διακριτικά .
βαλιτσα και tool box οκ, αλλά την δυσκολη στιγμή θα μπορέσεις να το βρεις? βεβαια καλλίτερα να υπάρχει απο το να μην υπάρχει καθόλου... στα κάγκελα για κανενα λόγο... βροχή, νερα, ήλιος... ασε που θα σου το παρουν σε χρονο dt |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Πυροσβεστήρας . Κυρ Απρ 25 2021, 07:34 | |
| Ασφάλιση φωτιάς και καθάρισες. Φωτιά δίνουν όλοι σχεδόν σε μηχανάκια, σε αντίθεση με την κλοπή.
Εχει Video. http://www.fss-esp.com/video.html
Ουτε το γκαζάκι δεν σβήνει! |
|
| |
|