| Περί κουκούλας ο λόγος!!!! | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Περί κουκούλας ο λόγος!!!! Τετ Ιαν 01 2020, 20:22 | |
| Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι χρόνια πολλά με υγεία και χαρά για εσάς και τις οικογένειες σας.Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι για την αγορά κουκούλας για τη μοτό μου η οποία να καλύπτει όλη τη μοτό έως το πάτωμα.Έχει κάποιος αγοράσει κάποια η οποία να είναι ενισχυμένη βεβαίως βεβαίως και όχι απλό πανί?Όταν λέω ενισχυμένη εννοώ να είναι βαμβακερή από μέσα ή κάτι αντίστοιχο.Σάς ευχαριστώ. |
|
| |
kons
| Θέμα: Απ: Περί κουκούλας ο λόγος!!!! Τετ Ιαν 01 2020, 21:58 | |
| Έχω πάρει αυτή σε μέγεθος XL, καθώς σε αυτό το μέγεθος χωράει και η μπαγκαζιέρα πίσω που την έχω μόνιμα και η ψηλότερη ζελατίνα εμπρός σε DL650 L8. Πίσω φτάνει μέχρι το ύψος του άξονα και εμπρός χαμηλά κάτω από αυτόν. Την κουκούλα την χρησιμοποιώ καθημερινά, όλο τον χρόνο (εδώ και 2 χρόνια) και μέχρι τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος για τα λεφτά της. Τώρα ξεκίνησαν να φεύγουν κάποιες ραφές. Θα προτιμούσα μια κουκούλα φτιαχτή με περισσότερη αντοχή στις ραφές και με αντιπυρικό πανί (έχω κακούς γείτονες που πετάν αποτσίγαρα), αλλά να αντέχει και νύχια από γάτες που πάνε και κάθονται πάνω της (όλα μου έχουν κάτσει !!) αλλά ρωτώντας απογοητεύτηκα από την τιμή... Αν δεν είσαι βίαιος με ιμάντες κλπ. θα σου αντέξει μια χαρά για μια 2ετία ή και περισσότερο. Πήρα και 2η για καβάτζα μόλις τα παίξει εντελώς.
https://www.motoraid.eu/motorcycle-protection/covers/moto-cover-motoraid-with-hole?sort=p.price&order=DESC&limit=50
Αν κάποιος ξέρει κάποιον που να φτιάχνει κουκούλες αντιπυρικές με αντοχή στις γάτες....!! σε λογική τιμή ενημερώστε..!!!
Μέχρι τώρα άλλαζα κουκούλα κάθε χρόνο 1 φορά, είναι η μοναδική που άντεξε παραπάνω και συνεχίζει. |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Περί κουκούλας ο λόγος!!!! Πεμ Ιαν 02 2020, 00:40 | |
| Από motoraid ή από κατάστημα που φτιάχνει κουκούλες για αυτοκίνητα κατά παραγγελία |
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: Περί κουκούλας ο λόγος!!!! Πεμ Ιαν 02 2020, 00:52 | |
| εγώ έχω αυτή που ασφαλίζει με λουκέτο (η προηγούμενη είχε γίνει καπνός ένα πρωί) από Praktiker - την έχω 4 χρόνια και αντέχει. _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περί κουκούλας ο λόγος!!!! Πεμ Ιαν 02 2020, 10:31 | |
| Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Η αλήθεια είναι πως η πρώτη πρόταση δεν με καλύπτει καθόλου μιας και θέλω να πηγαίνει μέχρι κάτω και όχι μέχρι τον άξονα.Αυτή του praktiker θα μπω να τη δω απλά πες μου εάν έχει επένδυση από μέσα εάν μπορείς? |
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: Περί κουκούλας ο λόγος!!!! Παρ Ιαν 03 2020, 15:16 | |
| δεν ξέρω τι εννοείς ¨επένδυση¨, από μέσα έχει λεπτό βαμβακερό φύλλο αν εννοείς αυτό. _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περί κουκούλας ο λόγος!!!! Δευ Ιαν 06 2020, 14:04 | |
| - pegasusthes έγραψε:
- δεν ξέρω τι εννοείς ¨επένδυση¨, από μέσα έχει λεπτό βαμβακερό φύλλο αν εννοείς αυτό.
Ναι αυτό εννοώ διότι πολλές είναι ένα απλό τσιγαροχαρτο.Σε ευχαριστώ. |
|
| |
Ni_Tza Member
| Θέμα: Απ: Περί κουκούλας ο λόγος!!!! Τρι Ιαν 14 2020, 04:33 | |
| Εγω παίρνω την πιο φθηνή, φάση πρακτικερ, λιντλ, τζάμπο, φυσικά τσεκαρω διαστάσεις, χωρίς επένδυση, μου βγάζει 2 χρόνια περίπου, αν κάποιο σημείο σκιστεί βάζω ταινία με γάζα μέσα έξω. Οπότε μετά από το 1ο χρόνο φαίνεται άθλια, αλλά για μένα αυτός είναι ο σκοπός, να μην χτυπάει στο μάτι. Παλιά είχα με επένδυση, ήταν δύσκολη στην τοποθέτηση, έπιανε πολύ χώρο, ήταν ακριβή, στο τέλος μου την κλέψανε κιόλας. Η φθηνή, είναι πολύ εύκολη σε τοποθέτηση, ελαφριά, φθηνή, γενικά με έχει βολεψει καλύτερα παρόλο που δεν το περίμενα. |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: Περί κουκούλας ο λόγος!!!! Τετ Ιαν 15 2020, 23:03 | |
| Η κουκούλα από lidl είναι ποιοτική με επένδυση και σε καλή τιμή. |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Περί κουκούλας ο λόγος!!!! Παρ Ιαν 17 2020, 13:06 | |
| - socrates έγραψε:
- Η κουκούλα από lidl είναι ποιοτική με επένδυση και σε καλή τιμή.
όντως μια χαρά είναι για τα λεφτά της...και δεν βαρά στο μάτι |
|
| |
fsz
Registration date : 12/10/2014
| Θέμα: Απ: Περί κουκούλας ο λόγος!!!! Παρ Ιαν 17 2020, 22:33 | |
| - pegasusthes έγραψε:
εγώ έχω αυτή που ασφαλίζει με λουκέτο (η προηγούμενη είχε γίνει καπνός ένα πρωί) από Praktiker - την έχω 4 χρόνια και αντέχει.
Την έχει προσφορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα με 20 ευρώ αν ενδιαφέρεται κάποιος. |
|
| |
bluemax
| Θέμα: Απ: Περί κουκούλας ο λόγος!!!! Τρι Ιαν 21 2020, 10:44 | |
| Καλημερα σε ολους Χρησιμοποιω αυτη https://www.pancarshop.gr/adiavrohi-koukoula-gia-mihani-extra-large-me-valitsa-paragogis-mas-kodikos-110013/ Εχω αλλαξει 3 συνολικα ( η μια μονο για 8 μηνες λογω κλοπης) τα τελευταια 10 χρονια, κορυφαια για τα λεφτα της. |
|
| |
| Περί κουκούλας ο λόγος!!!! | |
|