|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Johnvanjohnson
| Θέμα: Από RACETECH σε μαμά Δευ Νοε 25 2019, 13:43 | |
| Καλησπέρα παιδιά. Συγχωρέστε με εάν κάτι κάνω λάθος σχετικά με το ποστ αλλά είμαι φρέσκο μέλος. Για να μην κουράζω θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Είμαι κάτοχος ενός V-Strom 650 του 2008. Το απέκτησα μεταχειρισμένο πριν έναν χρόνο και είμαι ευχαριστημένος με το εργαλείο, έχοντας παρόλα αυτά μια απορία. Το εν λόγω μηχανάκι το πήρα με εξάτμιση racetech και με ελεύθερο φίλτρο KN. Όλα καλά και όλα ωραία ως προς τον ήχο στις βόλτες και μέσα στην πόλη αλλά επειδή καθημερινά έχω δρομολόγιο άπο αεροδρόμιο προς ΟΑΚΑ, στην Αττική Οδό απλά δεν την παλεύω με τον ήχο. Βάλε και τα ταξίδια που κάνω, η απώλεια ακοής είναι προγραμματισμένη. Ερώτηση λοιπόν: εάν γυρίσω σε μαμά εξάτμιση θα χάσω πολύ από την δύναμη του V-Strom? Μπορώ να αφήσω το φίλτρο μόνο ή θα μου εκραγεί? Το θέμα μου είναι ότι όλοι λένε πόσο κακή επιλογή θα έκανα εάν θα προχωρούσα σε μια τέτοια ενέργεια. Θα σου κόψει, θα σου κρεμάσει, θα σέρνεται, θα βαρύνει 800 κιλά, θα... θα ..... Τι άποψη έχετε εσείς? |
|
| |
kons
| Θέμα: Απ: Από RACETECH σε μαμά Δευ Νοε 25 2019, 13:57 | |
| Βγάλε το τελικό άφοβα και βάλε το μαμά.... μόνο ήχο κερδίζεις από το racetech... από άλογα καλύτερα να πάς μια βόλτα από ιππόδρομο για να τα δείς από κοντά... Αν υπάρχει 1-2 κάπου εκεί στο τέρμα ψηλά ίσως και τίποτα παραπάνω. Το φίλτρο άστο όπως είναι. |
|
| |
Johnvanjohnson
| Θέμα: Απ: Από RACETECH σε μαμά Δευ Νοε 25 2019, 14:02 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θεωρείς ότι αφού την βγάλω θα πρέπει να κάνω αυτή την περιβόητη χαρτογράφηση? Ή είναι ανοησίες? |
|
| |
basilis_k6 Member
Registration date : 09/05/2015
| Θέμα: Απ: Από RACETECH σε μαμά Δευ Νοε 25 2019, 14:34 | |
| - Johnvanjohnson έγραψε:
- Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θεωρείς ότι αφού την βγάλω θα πρέπει να κάνω αυτή την περιβόητη χαρτογράφηση? Ή είναι ανοησίες?
ολοσωμη εχεις η τελικο? |
|
| |
Johnvanjohnson
| Θέμα: Απ: Από RACETECH σε μαμά Δευ Νοε 25 2019, 14:42 | |
| - basilis_k6 έγραψε:
- Johnvanjohnson έγραψε:
- Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θεωρείς ότι αφού την βγάλω θα πρέπει να κάνω αυτή την περιβόητη χαρτογράφηση? Ή είναι ανοησίες?
ολοσωμη εχεις η τελικο? Τελικό είναι... |
|
| |
basilis_k6 Member
| Θέμα: Απ: Από RACETECH σε μαμά Δευ Νοε 25 2019, 14:56 | |
- basilis_k6 έγραψε:
- Johnvanjohnson έγραψε:
ολοσωμη εχεις η τελικο? Τελικό είναι... αν δεν εχουν πειράξει κατι οταν την βαλανε δεν θες χαρτογράφηση κτλ. μπορει να μπει ομως πισω το μαμα? η τοποθέτηση του race ειναι "καθαρη" χωρις κοψιματα στο λαιμο? δεν ξερω πως μπαινει, ισως καποιος που εχει να γνωριζει. |
|
| |
Johnvanjohnson
| Θέμα: Απ: Από RACETECH σε μαμά Δευ Νοε 25 2019, 15:05 | |
| - basilis_k6 έγραψε:
- Johnvanjohnson έγραψε:
- basilis_k6 έγραψε:
- Johnvanjohnson έγραψε:
ολοσωμη εχεις η τελικο? Τελικό είναι... αν δεν εχουν πειράξει κατι οταν την βαλανε δεν θες χαρτογράφηση κτλ. μπορει να μπει ομως πισω το μαμα? η τοποθέτηση του race ειναι "καθαρη" χωρις κοψιματα στο λαιμο? δεν ξερω πως μπαινει, ισως καποιος που εχει να γνωριζει. Νομίζω ότι κόπηκε η μαμά και μάλλον θα πρέπει να πάρω ολόσωμη εργοστασιακή για να μην πετσοκόβω....Αλλά τώρα επειδή συζήτηση κάνουμε....Κανείς άλλος δεν ενοχλείται από τον ήχο τον aftermarket? Εντάξει έχω ακούσει για ωτσοασπίδες κλπ αλλά τελικά αξίζει τον κόπο να βάλεις πιο ελεύθερη εξάτμιση και να κυκλοφορείς με ωτοασπίδες κάθε φορά που πιάνεις εθνική? Απλά θέλω απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω ότι είναι λάθος να βάλεις εξάτμιση ελεύθερη. |
|
| |
basilis_k6 Member
| Θέμα: Απ: Από RACETECH σε μαμά Δευ Νοε 25 2019, 15:18 | |
- basilis_k6 έγραψε:
- Johnvanjohnson έγραψε:
- basilis_k6 έγραψε:
- Johnvanjohnson έγραψε:
ολοσωμη εχεις η τελικο? Τελικό είναι... αν δεν εχουν πειράξει κατι οταν την βαλανε δεν θες χαρτογράφηση κτλ. μπορει να μπει ομως πισω το μαμα? η τοποθέτηση του race ειναι "καθαρη" χωρις κοψιματα στο λαιμο? δεν ξερω πως μπαινει, ισως καποιος που εχει να γνωριζει. Νομίζω ότι κόπηκε η μαμά και μάλλον θα πρέπει να πάρω ολόσωμη εργοστασιακή για να μην πετσοκόβω....Αλλά τώρα επειδή συζήτηση κάνουμε....Κανείς άλλος δεν ενοχλείται από τον ήχο τον aftermarket? Εντάξει έχω ακούσει για ωτσοασπίδες κλπ αλλά τελικά αξίζει τον κόπο να βάλεις πιο ελεύθερη εξάτμιση και να κυκλοφορείς με ωτοασπίδες κάθε φορά που πιάνεις εθνική?
Απλά θέλω απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω ότι είναι λάθος να βάλεις εξάτμιση ελεύθερη. δεν ειναι και πολύ φθηνο αυτο που λες αλλα αν δωσεις την αφτερ θα σου ερθει λογικα μια η αλλη. καλύτερα να τις κάνεις τραμπα με καποιον που θελει αφτερ οπως ειναι ολοκληρες. μηπως θελει τον σιγαστηρα απλα? |
|
| |
Johnvanjohnson
| Θέμα: Απ: Από RACETECH σε μαμά Δευ Νοε 25 2019, 15:29 | |
| - basilis_k6 έγραψε:
- Johnvanjohnson έγραψε:
- basilis_k6 έγραψε:
- Johnvanjohnson έγραψε:
- basilis_k6 έγραψε:
- Johnvanjohnson έγραψε:
ολοσωμη εχεις η τελικο? Τελικό είναι... αν δεν εχουν πειράξει κατι οταν την βαλανε δεν θες χαρτογράφηση κτλ. μπορει να μπει ομως πισω το μαμα? η τοποθέτηση του race ειναι "καθαρη" χωρις κοψιματα στο λαιμο? δεν ξερω πως μπαινει, ισως καποιος που εχει να γνωριζει. Νομίζω ότι κόπηκε η μαμά και μάλλον θα πρέπει να πάρω ολόσωμη εργοστασιακή για να μην πετσοκόβω....Αλλά τώρα επειδή συζήτηση κάνουμε....Κανείς άλλος δεν ενοχλείται από τον ήχο τον aftermarket? Εντάξει έχω ακούσει για ωτσοασπίδες κλπ αλλά τελικά αξίζει τον κόπο να βάλεις πιο ελεύθερη εξάτμιση και να κυκλοφορείς με ωτοασπίδες κάθε φορά που πιάνεις εθνική?
Απλά θέλω απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω ότι είναι λάθος να βάλεις εξάτμιση ελεύθερη. δεν ειναι και πολύ φθηνο αυτο που λες αλλα αν δωσεις την αφτερ θα σου ερθει λογικα μια η αλλη. καλύτερα να τις κάνεις τραμπα με καποιον που θελει αφτερ οπως ειναι ολοκληρες. μηπως θελει τον σιγαστηρα απλα? Γιατί, υπάρχει σιγαστήρας για την εξάτμιση την συγκεκριμένη? Εμένα μου είπαν από τον Παπαγίαννη ότι δεν υπάρχει.....Εάν υπάρχει, κάνει διαφορά?Κόστος? Και μία που το περιέγραψες τόσο ωραία...ποιος ψήνεται για ανταλλαγή? |
|
| |
basilis_k6 Member
| Θέμα: Απ: Από RACETECH σε μαμά Δευ Νοε 25 2019, 16:03 | |
- basilis_k6 έγραψε:
- Johnvanjohnson έγραψε:
- basilis_k6 έγραψε:
- Johnvanjohnson έγραψε:
- basilis_k6 έγραψε:
- Johnvanjohnson έγραψε:
Απλά θέλω απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πω ότι είναι λάθος να βάλεις εξάτμιση ελεύθερη. δεν ειναι και πολύ φθηνο αυτο που λες αλλα αν δωσεις την αφτερ θα σου ερθει λογικα μια η αλλη. καλύτερα να τις κάνεις τραμπα με καποιον που θελει αφτερ οπως ειναι ολοκληρες. μηπως θελει τον σιγαστηρα απλα? Γιατί, υπάρχει σιγαστήρας για την εξάτμιση την συγκεκριμένη? Εμένα μου είπαν από τον Παπαγίαννη ότι δεν υπάρχει.....Εάν υπάρχει, κάνει διαφορά?Κόστος?
Και μία που το περιέγραψες τόσο ωραία...ποιος ψήνεται για ανταλλαγή?
δεν εχουν σιγαστηρα αυτες?! εμενα με εψηνε αλλα εχω 2006... |
|
| |
Johnvanjohnson
| Θέμα: Απ: Από RACETECH σε μαμά Παρ Νοε 29 2019, 09:25 | |
| Καλημέρα πάλι. Τελικά άλλαξα εξάτμιση και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Η RACETEC ειναι προς πώληση. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει.
|
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Από RACETECH σε μαμά Σαβ Νοε 30 2019, 04:14 | |
- Καλημέρα πάλι. Τελικά άλλαξα εξάτμιση και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Η RACETEC ειναι προς πώληση. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει.
Καλημέρα, για κάνε μια βόλτα και από τα νέα μέλη να μας πεις δυο λόγια για σένα και την μηχανή σου ως είθισται |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Από RACETECH σε μαμά Δευ Απρ 06 2020, 23:53 | |
| Για την ιστορία και μόνο. Οι εξατμίσεις του Παπαγιάννη - racetech σου δίνουν 2 επιλογές. Ή ελεύθερες χωρίς σιγαστήρα Ή με σιγαστήρα ο οποίος όμως είναι σταθερός, δεν έχεις την επιλογή που υπήρχε παλιά να μπορείς να τον βάζεις ή να τον βγάζεις όποτε θες . |
|
| |
|